Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6121 replies to this topic

#6061 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28379 posts

Posted 13 January 2026 - 12:52 PM

Izjemno!
  • 0

#6062 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46487 posts

Posted 13 January 2026 - 12:58 PM

Hudo Frcica!
Nekaj drugacnega, ni tako kot vsak drug profil. Vsecno!
  • 0

#6063 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29244 posts

Posted 13 January 2026 - 01:34 PM

Sledim : )

Jaaa, hobotnice so tudi meni zakon že od otroštva, ko sva se z atom potapljala (snorkljala) in jih opazovala. Res so zanimive/bistre živali.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6064 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14486 posts

Posted 13 January 2026 - 03:50 PM

Hvala punce😃 mu bom povedala
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6065 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18189 posts

Posted 16 January 2026 - 08:07 AM

https://www.instagra...XNzOXF0ZmMxZg==
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6066 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15469 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 January 2026 - 08:37 AM

Whoa. Sem poslusala do konca. Vsak bi moral to slisat. Mene kar zadane, ker vidim, kako je fant v tem in moram odraslega cloveka regulirat. Odraslega.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6067 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28379 posts

Posted 16 January 2026 - 08:39 AM

U hvala Fiona, to moram posredovat dalje 😁
  • 0

#6068 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18189 posts

Posted 16 January 2026 - 10:07 AM

Ja jaz mojega ne morem. Pa mi isto svajpa na kavcu.
Sam on ma tw fore da po drugi strani pa z lahko odlozi telefon, delo je opravljeno, ne igra igric, loti se projektov....ne bi rekla da ima odvisniski odnos do telefona. Je pa res veliko na ekranih, ze zaradi narave dela.

Jaz moram rect da se strinjam z njo, res pa je da najstnik kasneje je lahko izkljucen zaradi tega. Ampak jaz imam ze plan tudi ko bodo pritiski glede tega, pac bo imel viber na tablici, lepo 30 minut na dan, vse naprave se uporabljajo z nama v prostoru, tako da v tem ne vidim potem problema. Tudi moj vse vidi kaj dela in gleda in ce so kaksne vsebine ki znajo biti alarmantne na dolgi rok se o tem pogovorimo.

Ce sodim po sebi je dalec najhujsa oblika uporabe telefona, za katerekoli mozgane - shortsi in svajpanje. Bodisi na yt, tiktok ali insta ali fb. To ti skuri mozgan in zjebe fokus, res.

Tko da tistih 5 ur na dan na telefonu je tko, zakaj je teh 5 ur? Ce je 5 ur na socialcih, bed.
Ce je pet ur na pridobivanju novega znanja ali poslusanju muzike na spotify ali poslusanju podcasta ali branju digitalne knjige, ne vidm problema....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6069 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29244 posts

Posted 16 January 2026 - 01:24 PM

Se strinjam glede shortsov ipd., meni se kar želodec obrača, ko M. zagledam, da s tistim praznim pogledom samo spreminja podobe na ekranu. 🤢🤢🤢
  • 0

#6070 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20033 posts

Posted 16 January 2026 - 01:27 PM

Jaz znorim, če vidim, da J to gleda, na YT so tudi kakšni, telefona itak nima. Ampak ve, da mu to možgane kuri in da ne pustiva. 

• 0

#6071 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29244 posts

Posted 16 January 2026 - 01:32 PM

Jp… . Povsod je tega polno… programiranje zombijev. 🤯🤯🤯
  • 0

#6072 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18189 posts

Posted 16 January 2026 - 02:01 PM

B YT sploh nima. No noben. Ne yt kids ne yt.
  • 0

#6073 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18209 posts

Posted 24 January 2026 - 07:30 PM

Na IG se mi je prikazala reklama za semaglutid :o Na tak zvit nacin ga trzijo kao skrbi nas za vas, debelost je bolezen itd. Valda ni omenjeno, ker je predpisano zdravilo, ampak so lisice.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6074 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17965 posts

Posted 24 January 2026 - 10:47 PM

Hja, je treba spravit v promet. Mislim pa, da je prav, da se je možno tega lotit tud z zdravili. Sej že ves hype je bil z Ozempicom pa "cel svet" je že s tem hujšal, zdaj so zdravila vsaj lažje dostopna.

Sem se spomnila na globoko žalosten The whale film.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6075 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28379 posts

Posted Yesterday, 05:36 PM

Jaz sem pa na ig odfolowala uno Tino z urejeni dom veselja al kaj je že. Nekaj časa se mi je še zdelo, da ma kakšen dober hack, zdaj sem pa samo potrditev dobila, da dejansko se ukvarja s horderji,ki rabijo zdravniško obravnavo, ta jim gre pa domov počistit. Mislim saj ok, saj tak princip zdavljenja je v tujini sprejet,ampak tam gre terapevt na dom, da človek to sam zrihta, tale pa očitno kar solidno služi s na bolezni.
  • 0

#6076 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6969 posts

Posted Yesterday, 06:16 PM

Jaz ji sicer ne sledim, sem pa imela en njen program pred leti. Meni se je zdelo fajn, vendar pa precej kopira iz tujine vse te principe, tako da jaz sem to že poznala od prej in mi ni bilo toliko revolucionarno kot nekaterim.
  • 0

#6077 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88907 posts

Posted Yesterday, 06:20 PM

Ne poznam njenega profila, sem pa ze ob kaksnem podobnem rekla mozu, da bi lahko on to pocel za kes. :D Sem pa prepricana, da je imel do pred nekaj leti prav OCD, zdaj se je umirilo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6078 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18189 posts

Posted Yesterday, 07:03 PM

Te fukarije po termah ste prebrale?

Ze vem zakaj me zadnjih 7 let noben ni v bazen spravil. OGABNO.

Orhidelia, hotel bohinj, rimske terme....noro.

https://www.instagra...HN5NG9tNmppZg==
  • 0

#6079 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88907 posts

Posted Yesterday, 07:11 PM

Ravno sem brala pri njej. :sick: Se dobro, da nikoli nismo hodili v terme.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6080 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23915 posts

Posted Yesterday, 08:15 PM

Ravno danes mi je na fb pokazalo to njeno objavo o rimskih termah. Njeno sestro poznam. Za Orhidelio se je že večkrat pisalo, da se tam jahajo, da se pa prav take organizirane fukarije dogajajo, pa nisem vedela.:S
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users

Frčica