Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6061 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 12 January 2012 - 12:26 PM

Mi jo pusti v recepciji... kako prikladno.
  • 0

#6062 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 12 January 2012 - 12:56 PM

Eni so res mojstri nejasnih odgovorov, ampak po mojih izkusnjah zato, ker tudi njim ni jasno kaj in kako.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6063 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 12 January 2012 - 01:23 PM

Meni gre ful na živce ko 20-30 letni igralci v serijah igrajo 16-19 letnike. Ful prepričljivo.
  • 0

#6064 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18577 posts

Posted 12 January 2012 - 01:39 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 1. 2012 - 10:20) View Post

haha yea, right....in reskiram, da mi kdo na stranišču ponudi septoleto laugh.gif

lol1.gif ...in pristavi, da si jo v rit vtakni.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#6065 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 12 January 2012 - 02:10 PM

lol1.gif
  • 0

#6066 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 January 2012 - 02:12 PM

lol1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6067 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24833 posts

Posted 12 January 2012 - 02:15 PM

ta izjava me je skoraj stala službe. V pisarni nekaj ljudi, ki še klepetajo, jaz pa kao delam na svojem računalniku in prasnem v glasen smeh ... ja moje službene zadeve so po naravi blazno smešne! oops.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#6068 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 12 January 2012 - 02:42 PM

cool.gif
  • 0

#6069 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26080 posts

Posted 12 January 2012 - 05:11 PM

QUOTE(Freya_ @ 12. 1. 2012 - 10:57) View Post

Avtorizacijske kode, ki jih moraš vtipkat na spletu (ko moraš dve besedi pretipkat). POVSOD so že, skos moram to vpisovat. Waste of time. rolleyes.gif

Freja, ce te kaj tolazi - s tem pomagas knjige digitalizirat (ponavadi skombinirajo 2 besedi - eno, ki jo je racunalnik prepoznal in drugo, ki je ne more raztolmacit, in potem ce prvo prav vtipkas in ce 2. dolocen % ljudi enako raztolmaci, majo eno besedo vec digitalizirano) biggrin.gif Evo, sem ti nasla se video: KLIK
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6070 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 12 January 2012 - 05:22 PM

^^

Svasta, nisem vedela, je slo ze tudi meni pomalem na zivce.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6071 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 January 2012 - 05:46 PM

Kok CARSKO. biggrin.gif Resno, prav hvala za to informacijo, mi bo lažje naslednjič. biggrin.gif

SOSEDJE. Vem da sem že jamrala o njih, ampak danes se po mojem že cel dan kregajo, otrok pa joka. cry.gif Komaj čakam, da grem domov za vikend.
  • 0

#6072 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 12 January 2012 - 05:56 PM

QUOTE(Kalypso @ 12. 1. 2012 - 15:23) View Post

Meni gre ful na živce ko 20-30 letni igralci v serijah igrajo 16-19 letnike. Ful prepričljivo.

Ja meni tudi. down.gif No saj ne bi imela nič proti, če bi dejansko izgledali manj stari, ponavadi pa ne.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6073 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 January 2012 - 09:09 AM

En mesec sem čakala na nov del Bones, končno dočakala, vstala zjutraj in šla iskat torrente, ko ga končno najdem in zloudam, grem gledat in kaj potem? To be continued!!!! Ma ne morš!!!
  • 0

#6074 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 January 2012 - 09:58 AM

^^ laugh.gif

Na živce mi gre, kadar zelo sije sonce in mi sveti v obraz, da ne vidim, kakšna luč je na semaforju. ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6075 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 13 January 2012 - 10:00 AM

počakaš, da ti začnejo trobit...takrat je zihr zelena laugh.gif
  • 0

#6076 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 13 January 2012 - 10:28 AM

Na živce mi gre, če ljudje kadijo v stanovanju, povrhu vsega pa imajo še pse notri (pa to ne takih za v stanovanje). Od takega lahko samo letiš domov pod tuš.

Pa, če v avtih kadijo mi gre tudi na živce, to ne spraviš nikoli ven.
No na splošno mi gre kajenje na živce.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6077 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24833 posts

Posted 13 January 2012 - 10:31 AM

Ko na avtobusu (ali kjerkoli) nekdo konstantno smrka oz. "pod streho vleče". Danes sem ravno toliko tečna, da sem enemu študentu ponudila robček. Se je zahvalil in rekel, da ga ima ... JA POTEM GA PA UPORABI!!!!

Pa v službi imamo skupna stranišča za celo nadstropje. In ponorim, ko je enkrat deska poscana, enkrat umazana školjka, enkrat pa toliko papirja not, da se bojim vodo potegnit, da se ne bo vse skupaj zamašilo ... in to na ženskem WC! pa same fine dame so - katastrofa!!!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#6078 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 January 2012 - 11:25 AM

QUOTE(Emily @ 13. 1. 2012 - 10:28) View Post

Na živce mi gre, če ljudje kadijo v stanovanju, povrhu vsega pa imajo še pse notri (pa to ne takih za v stanovanje). Od takega lahko samo letiš domov pod tuš.

Pa, če v avtih kadijo mi gre tudi na živce, to ne spraviš nikoli ven.
No na splošno mi gre kajenje na živce.

JAAAAA, PODPIS. Jaz ful ne prenesem cigaretnega dima, prav slabo mi naredi in se vsa tresem in samo čakam da padem skupaj. Imam res ful občutljiv nos laugh.gif (res, zavoham čisto vse, kot pes sem, jaz sem že razvila teorijo, da imam nos tako dober zaradi tega, ker sem napol slepa in gluha) in mi je najhuje, ko grem k fantu na obisk in njegova mama tam prižge enega v stanovanju.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6079 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 January 2012 - 12:36 PM

Potne roke!
  • 0

#6080 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 14 January 2012 - 07:26 PM

- Na živce mi grejo ljudje, ki en znajo delat z živalmi, zadnjič sem v centru vidla dve punci s čivavo (mladiček), čist je bla prestrašena pa tok jo je zebl, ona jo je pa po Čopovi vlekla, čeprov se je z usemi kremplji upirala. ermm.gif

- Prijatelji, ki vejo da se ne slikam in me pol slikajo, ko sem tok pijana da se ne morm lih več neki skrivat ali borit proti temu

- Počasni ljudje. SERIOUSLY. laugh.gif

- Mrtvo pijane ženske, k se tok ogabno obnašajo, fuj!
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users