Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6041 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 September 2008 - 11:02 PM

Mi love JJJJ! IPB Image

Waaa! Poslišam novi album od metallice. Bom ga zgleda mogla jiuitri še enkta, ker mi čet nič ni jasno.
Zaenkart se sliši dobro :lo.:

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6042 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27933 posts

Posted 03 September 2008 - 11:05 PM

QUOTE(Coco* @ 3. 9. 2008 - 22:58) View Post

NEVEM zakaj se toliko jajcate okoli tega, naj vsak piše kot mu pač paše in konec.

Coco ne se jezit. smile.gif Eni smo pac malo pikolovski, zame so take stvari mucenje jezika (ceprav kolega pravi, da so dobrodosli neologizmi) in, ko se s kom pogovarjam ter zaznam taksne "nepravilnosti" me tako zmoti, da sploh ne poslusam vec vsebine pripovedi. huh.gif
Drugace imam rada raznolike dialekte in vsakega zaradi samosvojih znacilnosti rada poslusam, eni ljudje so mi vsec ze samo zato, ker imajo doloceno melodijo govora. smile.gif Ampak to je ena zgodba. Druga pa je, da se pri dolocenih na novo iznaslih besedah ne morem znebiti obcutka, da gre za afnanje. In to me potem jezi. Ja, saj vem. smile.gif
In eno je, ce se pogovarjajo branjevke na trznici, drugo pa, ce taksne napake zasledis v "nerumenem" dnevnem casopisju, televiziji ipd.. Na sreco (zaenkrat) vsaj v knjigah ostajajo pike, vejice in presledki na svojih mestih.

Adriane, ce se se jaz izpovem, ker sem ravno v spovednici smile.gif - veliko vecino delam po posluhu. Spise v gimnaziji sem tako pri slo kot angl pisala vedno 4 ali 5, slovnico pa velikokrat trdo 1 ali pa komaj 2; profesorici se nikoli nista mogli nacuditi, kaj mi je - ampak, ko sem pisala spis mi je vse teklo kot mora, sem pac pisala z glave, ko pa sem se pri slovnicnih testih zacela loviti s pravili mi je pa odklenkalo. smile.gif

EDIT: Adriane od kod ti album? Mislim, da sem zadnjic zaznala na radiu en komad z njega, pa sem bila ze vsa vesela. smile.gif Se je slisalo kar dobro ja, ceprav imam zaenkrat se vedno naraje starejse stvaritve (Fade to Black recimo).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6043 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2008 - 11:19 PM

QUOTE(Adriane @ 4. 9. 2008 - 0:02) View Post

Mi love JJJJ! IPB Image

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6044 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 September 2008 - 11:26 PM

Planet, danes so ga lansirali, čeprav kje bil predviden za 12.9.
Prosim, ne me vprašat kaki je. biggrin.gif
Trenutno nimam pojma. Samo nekaj ruži v opzadju.-

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#6045 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27933 posts

Posted 04 September 2008 - 12:09 AM

biggrin.gif hvala za info. hehe ne bom, v miru zbiraj vtise smile.gif

EDIT: sem ga tudi jaz izbrskala - da vidimo, kako se slisi biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6046 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 04 September 2008 - 07:14 AM

Včeraj na ustnem me je natulila, ker nekih banalnosti nisem znala, pa BIT nisem pravilno sklanjala (ptujščina pač, nemrem iz svoje kože). Pol pa še v svoji gromozanski torbi nisem našla indeksa takoj, pa še mi je pridržala pridigo kak si moram red naredit v življenju, itd. butl.gif Sicer mi je dala 6, samo sem se ko drek počutila, ko sem odišla.
Ko se mi vse sprosti, bom šla ta izpit zviševat, zavoljo lastnega boljšega filinga.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#6047 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 08:18 AM

Vstala sem ob nehumani uri in se mi kar megli pred očmi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6048 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26151 posts

Posted 04 September 2008 - 08:21 AM

Kaj pa je nehumana ura? biggrin.gif Danes imam finiš pri učenju....če naredim, toliko boljše...če pa ne...jah jebat ga. Vseeno me bodo zaposlili. To je zelo svetla točka laugh.gif
  • 0

#6049 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 08:29 AM

Tokrat 5:30h. dry.gif Sploh, ker sem komaj nekje okoli 4h zaspala.
Pa jaz totalno nisem jutranji človek... skoraj jokam, ko moram sredi noči vstat.

• 0

#6050 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 September 2008 - 11:52 AM

METALLICA RULZZ! closedeyes.gif

I rule, you rock closedeyes.gif

Še vedno sme pijana butl.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#6051 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2008 - 11:55 AM

Skregala sem se s kolegico. Ker je total sebična in nehvaležna.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#6052 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 September 2008 - 02:10 PM

Poznam to. Mene spomini na ene par oseb že par dni pogrevajo, prav povozla bi jih.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6053 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 September 2008 - 02:34 PM

D masiram z enim nadfantastičnim planom!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#6054 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2008 - 05:03 PM

Na kur*c mi gre fant tak fejst, da bi ga zadavla. Vsak dan ko pride domov si neki zmišljuje glede hrane, razvajenc zoprn. evil.gif En dan je fuuuuul lačn in mora jest takoj ko stopi skoz vrata, drug dan pa ga že pričakam s frišnim kosilom, pa glih takrat ni lačen al pa ne more jest ker je preutrujen/ker je prevroče/ker ga grlo boli in podobne bedaste fore. Na gobec bi ga počla tak fejst, da bi vse zvezde vidu. Zdle sm mu glih skuhala svež krompir (za pire, ki ga ima ful rad) in filane paprike pa zeleno solato, ampak gospod izjavi, da ne bo nič jedu in pika. Da ni lačn, pa je mel malco v službi ob 12h. Razlog? Ker je prevroče. KER JE PREVROČE?!?! A JE ZUNI 40 STOPINJ?!?! Deklc mi je dvignal in sva se tak skregala, da sem vse fliknala v sekret, danes ne dobi niti mrvice za žret. Sem se zaklela, da mu NIČ VEČ ne pripravim za kosilo, pa če crkne od lakote. Zdej se je že ful velikrat zgodil, da sem skuhala posebi zanj, potem pa fliknla v smeti. No more, not gonna happen again.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6055 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26151 posts

Posted 04 September 2008 - 05:08 PM

Res si zlata, da mu takole pripravljaš kosilo. Kako bo pa revež "zdržal", ko boš ti na faksu? Takrat te bo začel bolj ceniti (saj ne rečem, da te sedaj ne, samo verjetno veš, kam cilam).

Spovedujem se, da mi gre snov za izpit konkretno na organ in upam, da bom naredila...
  • 0

#6056 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29854 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 September 2008 - 05:26 PM

meni gre danes vse na Organ z veliko začetnico.

Deklc mi je dvignal
- tale fraza danes zmaga! Thx, DiLeMčič, si mi mal dan polepšala. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6057 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 September 2008 - 05:31 PM

Jaz sem tudi čedalje sitnejša zaradi PMSja. Pa spet me hoče nekaj želodec bolet. Zčit se grem nazaj, bo najbolj...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6058 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 05:35 PM

DiLeMa,
zakaj pa se preprosto ne zmenita, če mu kaj skuhaš al ne? Naj ob npr. 14h pokliče, če bo jedel ali ne.
Jaz se tudi ne bi šla te igre, morda bo, morda ne bo... le kdo bi vedel.
Jok brate, odpade.

Jaz sem tak sitna zadnje dni, da hudič pomagaj.
Prav ono živčna sem... sicer ponavadi z dobrimi razlogi.
Tudi meni gre vse obupno na penis.

• 0

#6059 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29854 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 September 2008 - 05:43 PM

FTSE, kako z intervjujem? smile.gif Si zato vstala ob 5.30?

Na K mi gre tut moj dečko, ker sem danes zarad njegove lenobe zamudila v službo - ker bi mogla ob 7h štartat od doma, on se je pa šele spravil tuširat. Jaz pa od 6h pokonc ... Jao, batine bodo .... laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6060 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 05:49 PM

Če sem mela srečo, bomo vidli čez par ni.
Zaenkrat mam dober filing.
Zato, ja, hehe. wink.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users