Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6041 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 January 2012 - 11:45 PM

Na živce mi gre ko po FBku ali tudi kje drugje oglašujejo kakšne prireditve in potem dodajo, da so vstopnice po smešni ceni ...
Reklama za Cirkus : vstopnica smešnih 5 eur...all night long. Meni 5 eurov ni smešno, ampak drago. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#6042 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 12 January 2012 - 02:24 AM

QUOTE(ora @ 11. 1. 2012 - 8:19) View Post

Včasih so tisti zunaj bolj adijo (beri zanimivi linki smile.gif)

True, true. : ) Do linkov se nisem uspela priti.

Kami po eni strani razumem, vcasih smo res, kot bi rekel Piket, kot morski psi, ko zagrizemo, ne spustimo. In se strinjam, da je vsak v necem boljsi, v necem slabsi, jezik je pac zelo izpostavljena rec zato se najdem v spodnjih postih.
Rodilnik, zadAne, najpri, mado, tej in se in se je tega; kolega bi rekel, da oviram razvoj jezika. : D Ze od nekdaj rada brskam po slovarjih, ta forum me se dodatno spodbuja. : ) Se poskusam zadrzevati glede prevnetega popravljanja.

FB bolj malo obiskujem, ce dobim SMS z raznimi nevem, nemores ipd. bi dopisovalca naraje zignorirala. Nimam spostovanja do taksnega cloveka, can't help it.

QUOTE(Kinky @ 11. 1. 2012 - 10:15) View Post

Ker - če večkrat vidiš tako narobe napisano besedo, in se ob njo nihče ne spotakne, jo ponotranjiš, in obstaja nevarnost, da jo tudi sam začneš napačno uporabljati.

Včasih gre mogoče res dlakocepstvo čez mejo, ampak mislim, da ni še tako zelo hudo.

Pa še to - čeprav precej berem v slovenščini, sem opazila, kako moj materni jezik nazaduje (v primerjavi s tem, kako sem ga obvladala v gimnaziji), in mislim, da se lahko vsaka od nas potrudi in piše lepo, knjižno; iz spoštovanja do drugih.

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 11. 1. 2012 - 10:24) View Post

Ma ne....res mi gre na živec, če kdo ne zna uporabljat rodilnik ( laugh.gif )... Še posebAj zato, ker to napako vse pogosteje opažam tudi na javnih mestih (radio, TV, razni javni govori...) .

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6043 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 January 2012 - 09:20 AM

Meni je ful grozen stavek Ne vozi, ko piješ alkohol, pač mi čudno zveni, čeprav je slovnično pravilen. huh.gif
  • 0

#6044 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14318 posts

Posted 12 January 2012 - 09:21 AM

Televizija!
Na živce mi gre neko blazno govorjenje o napredni tehnološki dobi, digitalizaciji, vau, pol pa pržgeš televizor recmo ob 8 in se prižiga 100 let in zamudiš začetek filma! Dobra stara analogna se je takoj prižgala. Jaki napredek!

PJ, tudi meni je ta stavek smešen-.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6045 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 12 January 2012 - 09:35 AM

Meni gre na živce na službenem WC...ko me pritisne na veliko potrebo.... se ravno zaklenem in potem uleti še nekdo not... Grem raje ven pa še malo potrpim, kot da bi me kdo poslušal, kako kakam ermm.gif

Danes sem tako 3x maširala tja pa nazaj
  • 0

#6046 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 January 2012 - 09:39 AM

V wc si prej nameči malo wc papirja, da se ne sliši kako čofne. laugh.gif Okej, to je moj prvi kakajoč post. oops.gif
  • 0

#6047 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 January 2012 - 09:42 AM

lol1.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#6048 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 12 January 2012 - 09:42 AM

mene ne moti "čof", ker itak fliknem mal papirja not, ja... ampak bolj morebitni "prd prd" laugh.gif
  • 0

#6049 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 January 2012 - 09:52 AM

Pol pa zakašli vmes. laugh.gif
  • 0

#6050 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26193 posts

Posted 12 January 2012 - 10:20 AM

haha yea, right....in reskiram, da mi kdo na stranišču ponudi septoleto laugh.gif
  • 0

#6051 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 January 2012 - 10:37 AM

laugh.gif laugh.gif Carke.
  • 0

#6052 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 January 2012 - 10:49 AM

Ančka, haha. Ta je še kako resnična. Je pa res, da kadar je v igri number 2 na javnem mestu, zna priti do neprijetne situacije. Takrat človek potrebuje svoj mir in zvočno izolacijo. laugh.gif

Nekaterim je sicer vseeno, zadnjič je v sosednjem wc-ju ena imela prav nekajminutni koncert, boli njo patka. laugh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6053 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 January 2012 - 10:57 AM

Avtorizacijske kode, ki jih moraš vtipkat na spletu (ko moraš dve besedi pretipkat). POVSOD so že, skos moram to vpisovat. Waste of time. rolleyes.gif
  • 0

#6054 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30013 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 January 2012 - 11:35 AM

js sm prismojena. butl.gif
ko porabim tam nekje 3/4 gela za tuširanje, me tista 1/4 v originalni, veliki, embalaži, začne tok motit, da obsedeno brskam za kako mini flaškico, da zadevo prelijem in fliknem original embalažo v reciklažo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6055 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 12 January 2012 - 11:57 AM

Jaz ne smem nikoli dat poleg skoraj porabljenega gela novega, celega, ker se v takem primeru tistega prejšnjega ne dotaknem več in potem tam dela gužvo butl.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#6056 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 12 January 2012 - 12:00 PM

QUOTE(Kinky @ 12. 1. 2012 - 10:49) View Post

Takrat človek potrebuje svoj mir in zvočno izolacijo. laugh.gif :

Meni je všeč wc v tušu v kopru, ker je muzika res na glas in lahko delaš na wc-ju kar hočeš thumbup.gif
  • 0

#6057 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 12 January 2012 - 12:07 PM

QUOTE(Špela @ 12. 1. 2012 - 11:35) View Post

js sm prismojena. butl.gif
ko porabim tam nekje 3/4 gela za tuširanje, me tista 1/4 v originalni, veliki, embalaži, začne tok motit, da obsedeno brskam za kako mini flaškico, da zadevo prelijem in fliknem original embalažo v reciklažo.

Mene tudi, s tem, da prelivam v novo embalazo, itak ni cisto polna pa ponavadi kupim enako rec kot je bila predhodna.

QUOTE(Hevea @ 12. 1. 2012 - 11:57) View Post

Jaz ne smem nikoli dat poleg skoraj porabljenega gela novega, celega, ker se v takem primeru tistega prejšnjega ne dotaknem več in potem tam dela gužvo butl.gif

Grrr, to dela P..

: )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6058 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30013 posts

Posted 12 January 2012 - 12:17 PM

js mam ene 7 različnih tušgelov rolleyes.gif, kupujem jih pa tko, da si itak za večino rečem, da so dost nežni, da jih mam lahko tut za obraz umivat (take mam trenutno 3). butl.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#6059 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 12 January 2012 - 12:18 PM

Moja mentorca. Res ji točno napišem vprašanje v mail, kaj sledi. In mi napiše v stilu, ja sedaj pa pridete po diplomsko na faks. Ma jebote! In potem kaj? popravim in se z njo po riti žgečkam al kaj???? Tu naj dodam še, da so pravilniki o oddaji diplomskega dela in zagovou napisani v stilu horoskopov.
  • 0

#6060 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30013 posts

Posted 12 January 2012 - 12:23 PM

^^ najboljš pol, da prebereš, kaj piše pod tvojim astrološkim znamenjem pa upaš na najboljše. hmm.gif
zateži ji, ko boš šla po diplomsko.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users