Spovednica
Posted 03 September 2008 - 04:54 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 September 2008 - 04:57 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 September 2008 - 05:10 PM
Sem mislila, da je polvikanje neki skrivni sleng trgovk in frizerk (prosim, naj se noben ne obregne ob omembi teh poklicev!), a vidim, da tega ne vejo niti ljudje, ki javno nastopajo in si takih napak res ne bi smeli privoščit.
Prav občutek dobiš, da to tak frajersko uporabljajo, kot da so se naučli neko novo besedo, npr. kolosalno, ki jo pol s ponosom tiščijo vsepovsod. Če paše ali ne.
Ura slovenštine 2 zaključena. Hw4ł4!
Vidvi čufti pa se ne režta. To je žalostno.
Grem si po pivo.
Adriane, nevem zakaj se tako razburjaš, gre se pač za to, da nekateri sploh ne znajo slovensko. To je dejstvo.
Adriane, nevem, o čem se gre, kar ti pišeš.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 03 September 2008 - 05:46 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 September 2008 - 06:03 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 September 2008 - 07:08 PM
Tudi VREDI, UREDI, UREDU in vse podobne dialektalne izpeljanke (VREDI, če želite po prleško), se pišejo NARAZEN!
Nekaj je V REDU.
Simpl k pasulj.
Ura slovenštine 3 zaključena. Hw4ł4!
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 03 September 2008 - 07:11 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 September 2008 - 07:19 PM
Nemorem, učim se. Ne draži me.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 September 2008 - 09:14 PM
Posted 03 September 2008 - 09:43 PM
(ta slonček k pride s steklenice, a je to mogoče fora iz slončka Dumbota? Tam se on tud mejčkn napije, pa vidi takšne slončke okol plesat
Aja, zdej vidim enga žalostnega smejkota zraven
Posted 03 September 2008 - 09:51 PM
Še nekaj.
Tudi VREDI, UREDI, UREDU in vse podobne dialektalne izpeljanke (VREDI, če želite po prleško), se pišejo NARAZEN!
Nekaj je V REDU.
Simpl k pasulj.
Ura slovenštine 3 zaključena. Hw4ł4!
OMG lahko se jaz?
V zadnjih letih se je na veliko razpasla uporaba besede ZADANE .... ZADENE je prava stvar!
Napacno zanikanje: Nisem nasel prost obesalnik. Nisem nasel PROSTEGA OBESALNIKA! Koga ali cesa ne kdo al kaj.
Pa od kod zavraga je prislo tole: GREVE ipd. namesto GREVA
Morala sem.
Sedaj pa tudi zame en pir.
Posted 03 September 2008 - 09:58 PM
Pablo Picasso
Posted 03 September 2008 - 09:58 PM
Vse bo v redu
Itak!
p.s.: ne vidim nobenih slonov. ko bi vsaj. Bi imela družbo
Planet, veš, da mene zadnje čase baše dvojina ženskega spola. Sploh nisme ziher, če jo prav uporabljam. Prav vedno me je, in se sekiram, da ne bi kaj zabluzila.
Moram si neko literaturo nabavit, da si zasidram zanjanje, ki s eje izbrisalo DOKONČNO v betico. Shame on me.
Me je kar sram to priznavat...
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 03 September 2008 - 10:13 PM
Pablo Picasso
Posted 03 September 2008 - 10:46 PM
Določen folk mi gre neznosno na jetra!!!
Adriane, nevem zakaj se tako razburjaš, gre se pač za to, da nekateri sploh ne znajo slovensko. To je dejstvo.
Polepšala si mi večer, HVALA, sem potrebovala!
Adriane pa je pijana, hahahaha!!!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users