vprašanja (zanima me, ...)
Posted 03 November 2007 - 01:06 PM
Posted 03 November 2007 - 01:14 PM
Posted 03 November 2007 - 01:19 PM
Posted 03 November 2007 - 06:29 PM
In pa kakšna je razlika med intel in amd procesorji? poleg tega, da so slednji cenej
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 November 2007 - 10:19 PM
Kaj pomeni fraza against the odds ?
In pa kakšna je razlika med intel in amd procesorji? poleg tega, da so slednji cenej
Against the odds: if you do or achieve something against all the odds, you do or achieve it although there were a lot of problems and you were not likely to succeed.
Posted 03 November 2007 - 11:34 PM
Kaj pomeni fraza against the odds ?
Prvo se kolikor vem, nanaša na stave in pomeni verjetnost ... lahko si prevedeš kot "proti vsem pričakovanjem".
Intel vs. AMD - slednji so "Intel združljivi", za domačo uporabo ti je lahko vseeno, kaj imaš - oz. vzemi cenejše. Če poganjaš kake specifične reči (kjer ni čisto vseeno kaj imaš) pa poglej kake benchmarke po spletu, saj tega je na kupe.
Posted 04 November 2007 - 10:09 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 November 2007 - 03:17 PM
cel dan sem že zajokana in žalostna in jezna na cel svet, ker sem ugotovila da mi iz dveh mojih skor najljubših jaken, ne gredo eni rumeni fleki dol, jakni sta bili v omari med rjavo usnjeno, ki ji je šla očitno čez poletje barva dol.....
In en bel plašč je na sprednji strani čist rumen flekast, druga jakna je pa čist rumena po hrbtu.
Sem kupla zjutraj eno čistilo za madeže Oxy neki takega , pa ni šlo dol
Jutri jih nesem v čistilnico, upam da jim tam kaj rata.
A ma kod kako podobno izkušnjo, lah v čistilnicah to dol spravijo???
Upam da, največji bad pa je, kr je ena list bela, druga pa ne, oz, hrbet ma bel, tak da niti varekina ne bi, ta drugi pomagala.
HELP
Posted 04 November 2007 - 03:23 PM
Da te pomirim: V čistilnici je šlo brez problema ven.
Posted 04 November 2007 - 03:27 PM
Ma upam da bo, cela familija je že slabe volje, ker sem tak tečna,pa nič se ne morm učit,
če še ma katera kaj za tolažbo za povedat, kr kr
Posted 04 November 2007 - 03:36 PM
Za nazaj sem hotla samo reč, da bodite previdne pri kupovanju maskar in vzemite eno ki je še "zalimana" - zavarovana tako da se vidi da še ni bila odprta. Ker v veliko trgovinah tega nimajo, vsaj pri nas (medtem ko v Avstriji sem to vidla skoraj povsod) in se zna zgodit da kupiš že rabljeno maskaro, za katero niti ne veš kolikšen je njen čas trajanja (poleg raznoraznih drugih bakterij ki jih dobiš s tako maskaro).
Sploh v Douglasu prodajalke strašno rade odpirajo produkte.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 November 2007 - 03:36 PM
Posted 04 November 2007 - 04:56 PM
Posted 04 November 2007 - 05:01 PM
V resnici samo reče neki takega: "Daj stari, zbudi se zaj, živleje ni potica".
Posted 04 November 2007 - 05:03 PM
hvala.
Posted 06 November 2007 - 06:47 PM
Posted 06 November 2007 - 07:34 PM
Posted 06 November 2007 - 09:24 PM
Za nazaj sem hotla samo reč, da bodite previdne pri kupovanju maskar in vzemite eno ki je še "zalimana" - zavarovana tako da se vidi da še ni bila odprta. Ker v veliko trgovinah tega nimajo, vsaj pri nas (medtem ko v Avstriji sem to vidla skoraj povsod) in se zna zgodit da kupiš že rabljeno maskaro, za katero niti ne veš kolikšen je njen čas trajanja (poleg raznoraznih drugih bakterij ki jih dobiš s tako maskaro).
Sploh v Douglasu prodajalke strašno rade odpirajo produkte.
Tut js sm to opazla, namrec v Londonu sm kupla defina-a-lash, pa je bla zapakirana v plastiko in na zadnji strani karton (kot zobne scetke), tk da ni sans da neopazeno odpres. Sicr sm mela smolo in je bla krtacka ko sm jo odprla defektna, pac tovarniska napaka, ampak vsaj ves da ni uporabljana. Ne razumem, zakaj se identicna maskara pri nas prodaja kr tk, nezavita.
(mogoce pa je prodajalkam dolgcas pa vsako posebej olupijo?
Posted 06 November 2007 - 09:29 PM
Nima dosti veze s tem, kar je Crna pisala, a me je ravno zdaj spomin na to tak pogrel.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users