Kaj ste danes naredili zase?
Posted 13 October 2013 - 04:27 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 October 2013 - 06:32 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 October 2013 - 05:44 PM
6 km teka
Posted 16 October 2013 - 08:52 PM
Bootcamp.
After all this time?
Always.
Posted 17 October 2013 - 07:32 AM
Predvcerajsnjim tek, vceraj kolo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 October 2013 - 07:41 PM
3x po stopnicah na Kalvarijo.
Posted 08 November 2013 - 08:06 PM
7 km teka danes
Posted 08 November 2013 - 09:12 PM
Posted 19 November 2013 - 11:37 PM
Ančka, če lahko vprašam - zakaj imaš ti toliko kardia? A z njim kaj shujšaš? Jaz namreč po nekaj mesecih kardia nisem shujšala niti kile, zadnje časa pa delam samo uteži, kardia skoraj nič, pa mi kar gre dol...ne zdaj ono ful, ampak počasi.
Posted 19 November 2013 - 11:48 PM
Ena ura veslanja.
Prejšnji teden sem bila bolj boga, samo eno uro badmintona sem imela.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 November 2013 - 07:34 AM
Ančka, če lahko vprašam - zakaj imaš ti toliko kardia? A z njim kaj shujšaš? Jaz namreč po nekaj mesecih kardia nisem shujšala niti kile, zadnje časa pa delam samo uteži, kardia skoraj nič, pa mi kar gre dol...ne zdaj ono ful, ampak počasi.
Nimam pojma, bi morala vprašat trenerja
Drugače pa ja, shujšam. Ne gre hitro, gre pa.
...pa kul mi je
Posted 20 November 2013 - 11:54 AM
Aha, ok. Jaz sem vedno imela v glavi, da pač s kardiem najbolj shujšaš, logično, ampak nisem, pa samo cela scagana sem bila drugi dan. Kardio baje kuri mišice, ne maščobe in ker manjše mišice potem pokurijo manj kalorij v vsakdanjem življenju, se ti nabira več maščobe in začaran krog je sklenjen, Če pa že kardio, pa obvezno po treningu z utežmi. To mi je fant povedal, ko sem se ga končno odločila malo poslušat.
Poleg tega sem pa postala obsedena z utežmi, noro dober filing mi je, pa še drugi dan sem kot nova, na bicikl me skoraj ne spraviš več.
Posted 24 November 2013 - 06:54 PM
danes 6 km teka
Posted 25 November 2013 - 10:13 AM
Michelle, meni se je pri treningu s utežmi (bodypump) hitro začela postava izoblikovat (v kombinaciji z urejeno prehrano).
Je pa pri katerikoli vrsti vadbe zelo pomembna regeneracijo po treningu.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 November 2013 - 11:31 PM
Michelle, meni se je pri treningu s utežmi (bodypump) hitro začela postava izoblikovat (v kombinaciji z urejeno prehrano).
Je pa pri katerikoli vrsti vadbe zelo pomembna regeneracijo po treningu.
Ja, saj ravno to sem ugotovila. Jaz imam res ful lepšo postavo, trebuh imam čvrst, pa je bil prej moja šibka točka, isto rit in stegna, čeprav se mi zdi, da sem šla v stegnih malo narazen, ampak imam mišico ali kaj, ne maščobe. Zato pa špeh na rokah še kar vztraja. Abnormalno na živce mi gre. Kil pa nimam ful manj, ene 4. Treniram pa vsak drugi dan po dve uri, nikoli nisem pretirano utrujena.
Posted 26 November 2013 - 08:23 PM
^Še kakšne individualne vaje za roke, pa bi počasi moralo se poznat.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2013 - 08:54 PM
Včeraj pol ure orbitreka + pol ure veslanja
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2013 - 10:22 PM
^Še kakšne individualne vaje za roke, pa bi počasi moralo se poznat.
Maščobo mora stopit, kar lahko naredi samo s kardiem. Če bo preveč delala vaje za roke, bo mela samo še večje, ker bo potem mišica + špeh. You can't spot reduce.
After all this time?
Always.
Posted 01 December 2013 - 01:43 AM
Maščobo mora stopit, kar lahko naredi samo s kardiem. Če bo preveč delala vaje za roke, bo mela samo še večje, ker bo potem mišica + špeh. You can't spot reduce.
Pa baje ravno to ni res, to sem jaz tud celo življenje mislila. Maščobo najbolj topijo mišice oz. povečanje le-teh, s kardiem pa mišice izgubljaš in bi ga naj dodal komaj takrat, ko z vadbo z utežmi ne gre več dol. Na meni to res deluje, kardio sem delala cel lajf, pa sem samo trpela kot Kristus, kile pa so ostajale.
Posted 01 December 2013 - 11:14 AM
Kombinacija obojega je za kile najboljša. Obe imata prav.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users