Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5981 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26009 posts

Posted 01 September 2008 - 06:08 AM

sitna sem ... ne maram, da me kdo pusti čakat (sploh če zarad tega celo noč nekej bluzim okol računalnika).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5982 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 September 2008 - 11:01 AM

Prijateljico bi najrajš napizdila... Če me ni mogla poklicat al pa poslat maila/smsa za birthday, potem nej se jebe.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5983 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26009 posts

Posted 01 September 2008 - 04:24 PM

še vedno mal neprespana in pod vplivom pms-ja ... ugotovila, da ima špinača nekam čuden okus po zelenjavni kocki ... "ja, sem je dala mal not, sem kupila take k jih ti kupuješ ...". RIGHT, ja. not pa ena tona ojačevalcev okusa in konzervansov in ne-vem-česa-še (je pa bla zelenjavna, to pa res). prov jezna sem, no, zakaj hudiča je ljudem 1) tok odveč kakršno koli etiketo prebrat, in 2) zakaj morjo v vsako stvar štulit vegeto al pa neke j* kocke?!? in pol pravi, da "zdrava hrana nima okusa". PIH!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5984 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 01 September 2008 - 05:27 PM

Evo, zdejle sva s kolegico sestavili plan, kaj bova naredili (jaz glede Dja, ona glede Bja) ker sva v popolnoma ENAKI situaciji. In briga me, ce bom mogla jaz prva nacet temo o tem in priznat, da mi ni samo frend, pa kaj? Vsaj vedela bom, pri cem sva, nemislim bit pa nekje vmes med prijateljem/fuk frendom. Kaksen sploh je to odnos, kjer se imata enedva rada (kot prijatelja), hkrati sta si pa se huda in se vsake tok lubckata/božata? Mislim, jaz tipe delim na dve skupini. Na PRIJATELJE (kateri me ne božajo 3 ure povsod pa se lubckajo z mano po wcjih) in na FUK FRENDE (ki se nimamo radi, nismo prijatelji in smo izkljucno skupaj zaradi aktivnosti, povezanih z anatomijo). Vmesne poti pri meni ni, je nikoli ni bilo in tudi ne bo, ker se potem vse zaplete. In hocem da se izjasne.

And I will END this, no matter what.

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5985 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 September 2008 - 05:54 PM

Jaz sem šele ob pol petih prišla domov.Zmatrana.Ampak sem dobre volje danes, načrtujem nekaj in upam da se bo izšlo oops.gif biggrin.gif

Vesela sem tud ker je prijateljica po dolgem času pred parimi dnevi prišla na obisk(Like 2 mesca je bla čsit zasedna,bla je na morju, počitncah pa to) in sma mal predebatirali kaj je novega..kako je bilo obema na morju-super sva se meli skratka.
  • 0

#5986 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 September 2008 - 08:25 AM

naslednji teden bi rada nardila ustni izpit,in še en pisni izpit...Čeprav pogoje že mam,pa nočem nobenega izpita vlačit v tretji letnik.
Nej me neha mehur bolet al kaj,sploh ne vem kaj me boli,a me sploh kej boli al je bolečina psihičnega izvora,res ne vem...Noge mam skoz mrzle,gor mam tadebele štumfe,une smučarske za v pancar,pa mam še vedno hladne noge,res ne razumem...a kera ve kaj storit da ne bodo več hladne...Poleg tega me pa itak konstantno zebe,popizdila bom...Pa še nenamerno sem shujšala...jao...Če zdele še zbolim bom direkt za v bolnico :S
Skrbi me ta moj bris,čeprav skoz govorita zdravnica pa sestra da nič ni....Ja kurac nč ni. K pridem na naslednji pregled bom prosila da mi še za HPV testira,cepit se grem pa tako takoj ko pridem iz Đerbe.... Ma kaj,prepričana sem da me je un bivši okužu,ker je imel toliko žensk pred mano cry.gif Jaz pa mlada pa neumna,o HPV-ju nisem vedla nič,važno da ni blo Aids-a ane....Pa takih zadev... Butl babji.Tok mi je žal da sem bla kdaj z njim,fak no... Ne morem verjet....
Se pa spovedujem da mam fanta ful zlo rada, trenutno res abnormalno,ker tako razumevajočega in suportive človeka še nisem imela ob sebi...Da ne rečem da me ama vedno v dobro voljo spravi...Pa če je ne vem kaj...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5987 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 September 2008 - 12:46 PM

Mal mi živce žre xy in njen odnos do telovadbe, istočasno z denarjem in voljo in vsem tem.
Vem, da ima denar ampak noče it nikamor, na kako telovadbo recimo- pilates, aerobika ipd.
Tek ajde, je zastonj, samo je treba pa zbrat voljo, saj ne rečem, to je šla z mano parkrat tečt.
Lani sem ji ponudla polovico denarja za vpis na pilates, sem ji povedala, če ti je to problem, dam jaz polovico denarja zraven, samo zmigaj se nekam, ne samo jamrat kako rit maš.
Meni tko ni problem hodit sama na vodeno vadbo, al pa na tek, saj sem tudi hodila sama, samo vedno se mi zdi tako, da jamra in ve, da nekaj mora ampak naredi pa nič.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5988 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 02 September 2008 - 05:52 PM

rea, to je patološka lenoba. oops.gif Še ena taka grešnica tukaj. oops.gif
  • 0

#5989 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 02 September 2008 - 08:16 PM

Heh, sej jst sem tud lenoba, samo doma se kar spravim mal potelovadt. Če razmišljam, da bi šla na kakšno vadbo, fitness...se pa skos obremenjujem, joj pa nimam nč za oblečt, pa mam filing da me bojo vsi gledal kao kaj se pa ta sil....pa kr ene paranoje butaste. Tečt sem se mal spravla, čeprou me je še zmeri kr sram včasih, da me vsi gledajo kao, lej nima kondicije, vse se trese ko teče laugh.gif ...in pol se dejansko zarad takih misli ne spravim nikamor kot bi hotela. Sej ne vem, mogoče se res preveč obremenjujem, ali pa je to tud v podzavesti izgovor, ko se mi ne da....kaj pa vem, čeprav doma se res spravim in mi ni pene. Mogoče je pa pri tvoji prijateljici podobno, vprašanje kaj se dogaja v njeni glavi? Morm pa rečt, da pol po teku vidim, da se folk ne ukvarja z mano, hehe, tko kot se jaz ne z drugimi in da čist brez problema lepo tečem in nič nisem čudna in pol se ful dobro počutim tongue.gif

Skratka, zdele sem skos ful zgodi vstajala, zato se spovedujem, da imam namen jutr ful dolgo spat. (čeprav kadar imam tak namen, ponavad zjutri ne morem spat spljoh) rolleyes.gif
  • 0

#5990 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 September 2008 - 08:23 PM

Mah,.. koki, vrjem, da gre pr njej bl tko ves, za lenobo.
Pa tud pol ma take izgovore, da v dvoranski vadbi lahko stakne kako bakterijo, ker je vse zatohlo itd. huh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#5991 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 02 September 2008 - 09:00 PM

Aja, tko...hehe, no mene bakterije zaenkrat še ne preganjajo biggrin.gif . Ja sej, verjetno imaš prav, jo ti najbolje poznaš, samo nimaš kej, če se ji ne da, se ji ne da, ti si se ji ponudila, da bi lažje začela, samo če tega ni sprejela, pol res nimaš kej, more sama do tega pridt, da bi blo dobr kej narest za telo unsure.gif
  • 0

#5992 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 02 September 2008 - 09:28 PM

Na živce mi gre, ko kdo ne odpiše sms-a, pa čeprav ga v njem prav nekaj vprašaš rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5993 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 September 2008 - 09:45 PM

Za mano je dve uri in petnajst pogovora po telefonu, ampak je pasalo za znoret. Hvala!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5994 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2008 - 10:01 PM

Jaz mam čisto švicno uho! laugh.gif
Balzam, da da. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5995 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 September 2008 - 10:06 PM

Moj gsm počiva v hladilniku. Skoraj je pregorel laugh.gif
Švicnato uho maš zaradi fensi šmensi telefona, ki ima velik ekran. Perfektno limanje na obraz, ja. Nimaš kaj. Če bi imela staro fotrovo ciglasto Nokio, bi vse skupaj prenesla bolj športno closedeyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#5996 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2008 - 10:07 PM

Rajši švicno uho pa fensi telefon, kak pa hladno uho in grd telefon. closedeyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5997 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 September 2008 - 10:15 PM

Ja, itak! Bolje Maldivi kot pa fensi telefon closedeyes.gif

Brat je pustil doma čike in zdaj se bom zakadila do slabosti. bruh.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#5998 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2008 - 10:21 PM

QUOTE(Adriane @ 2. 9. 2008 - 23:15) View Post
Brat je pustil doma čike in zdaj se bom zakadila do slabosti. bruh.gif

Nimaš ti pametnejšega dela? rolleyes.gif

• 0

#5999 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 September 2008 - 10:29 PM

Ja. IPB Image
Paldon. Že grem. IPB Image

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#6000 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2008 - 10:32 PM

Edino pravilno. IPB Image

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users