Spovednica
Posted 01 September 2008 - 06:08 AM
Posted 01 September 2008 - 11:01 AM
Posted 01 September 2008 - 04:24 PM
Posted 01 September 2008 - 05:27 PM
And I will END this, no matter what.
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 01 September 2008 - 05:54 PM

Vesela sem tud ker je prijateljica po dolgem času pred parimi dnevi prišla na obisk(Like 2 mesca je bla čsit zasedna,bla je na morju, počitncah pa to) in sma mal predebatirali kaj je novega..kako je bilo obema na morju-super sva se meli skratka.
Posted 02 September 2008 - 08:25 AM
Nej me neha mehur bolet al kaj,sploh ne vem kaj me boli,a me sploh kej boli al je bolečina psihičnega izvora,res ne vem...Noge mam skoz mrzle,gor mam tadebele štumfe,une smučarske za v pancar,pa mam še vedno hladne noge,res ne razumem...a kera ve kaj storit da ne bodo več hladne...Poleg tega me pa itak konstantno zebe,popizdila bom...Pa še nenamerno sem shujšala...jao...Če zdele še zbolim bom direkt za v bolnico :S
Skrbi me ta moj bris,čeprav skoz govorita zdravnica pa sestra da nič ni....Ja kurac nč ni. K pridem na naslednji pregled bom prosila da mi še za HPV testira,cepit se grem pa tako takoj ko pridem iz Đerbe.... Ma kaj,prepričana sem da me je un bivši okužu,ker je imel toliko žensk pred mano

Se pa spovedujem da mam fanta ful zlo rada, trenutno res abnormalno,ker tako razumevajočega in suportive človeka še nisem imela ob sebi...Da ne rečem da me ama vedno v dobro voljo spravi...Pa če je ne vem kaj...
Posted 02 September 2008 - 12:46 PM
Vem, da ima denar ampak noče it nikamor, na kako telovadbo recimo- pilates, aerobika ipd.
Tek ajde, je zastonj, samo je treba pa zbrat voljo, saj ne rečem, to je šla z mano parkrat tečt.
Lani sem ji ponudla polovico denarja za vpis na pilates, sem ji povedala, če ti je to problem, dam jaz polovico denarja zraven, samo zmigaj se nekam, ne samo jamrat kako rit maš.
Meni tko ni problem hodit sama na vodeno vadbo, al pa na tek, saj sem tudi hodila sama, samo vedno se mi zdi tako, da jamra in ve, da nekaj mora ampak naredi pa nič.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 September 2008 - 05:52 PM

Posted 02 September 2008 - 08:16 PM

Skratka, zdele sem skos ful zgodi vstajala, zato se spovedujem, da imam namen jutr ful dolgo spat. (čeprav kadar imam tak namen, ponavad zjutri ne morem spat spljoh)

Posted 02 September 2008 - 08:23 PM
Pa tud pol ma take izgovore, da v dvoranski vadbi lahko stakne kako bakterijo, ker je vse zatohlo itd.

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 September 2008 - 09:00 PM

Posted 02 September 2008 - 09:28 PM

Posted 02 September 2008 - 10:01 PM
Jaz mam čisto švicno uho!

Balzam, da da.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 September 2008 - 10:06 PM

Švicnato uho maš zaradi fensi šmensi telefona, ki ima velik ekran. Perfektno limanje na obraz, ja. Nimaš kaj. Če bi imela staro fotrovo ciglasto Nokio, bi vse skupaj prenesla bolj športno

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 September 2008 - 10:07 PM
Rajši švicno uho pa fensi telefon, kak pa hladno uho in grd telefon.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 September 2008 - 10:21 PM

Nimaš ti pametnejšega dela?

Posted 02 September 2008 - 10:32 PM
Edino pravilno.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users