Zanimivi linki
Posted 16 June 2020 - 07:52 PM

Posted 22 June 2020 - 09:01 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 June 2020 - 02:21 PM
Posted 24 June 2020 - 02:55 PM
Put A Kilt On It!
Posted 29 June 2020 - 10:45 AM
Put A Kilt On It!
Posted 29 June 2020 - 02:01 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 June 2020 - 02:19 PM
Zdi se mi da social media dela res precej več škode kot pa koristi, še najbolj za mlade odraščajoče. Z vseh strani bombardirani s predstavo, da uspeh pomeni izgledati večno mlad in zaslužiti veliko denarja, poštenost, iskrenost in solidarnost pa so vrednote sekundarnega pomena.
jaz imam res alergijo na vso to bombandiranje in pritiske na (predvsem) ženske. Vsi ti istagrami, objave, všečki ... GROZA! kar ne naredijo mediji, si pa sami ali prijatelji med seboj.
Mene je T že parkrat vprašala, če je lepa. In sem vedno odgovorila, da se meni zdi lepa in zakaj bi mislila drugače.
Zdaj bom tudi jaz oblikovala odgovor bolj v smislu: "ja, zdiš se mi lepa. Zraven si pa tudi prijazna, pridna, potrpežljiva, nekonfliktna, rada pomagaš, nisi nesramna,... kar se mi zdijo bistveno boljše/lepše lastnosti, kot pa biti samo lep".
Put A Kilt On It!
Posted 29 June 2020 - 02:21 PM

Posted 01 July 2020 - 03:21 PM
Put A Kilt On It!
Posted 12 August 2020 - 08:28 AM
U.S. History: Last Week Tonight with John Oliver
Coronavirus: Conspiracy Theories: Last Week Tonight with John Oliver
Put A Kilt On It!
Posted 18 October 2020 - 11:57 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 March 2021 - 09:39 AM
Put A Kilt On It!
Posted 09 March 2021 - 09:53 AM
Posted 09 March 2021 - 10:04 AM
Posted 09 March 2021 - 10:23 AM
Jaz sem zelo izražen Logist.
Kolegica je umrla od smeha, ko je pri meni prebrala: Osebnosti Logista ne marajo neumnosti in ko pridejo do odločitve, sporočijo vsa dejstva, ki so potrebna, da dosežejo svoj cilj, pri tem pa od drugih pričakujejo, da bodo takoj dojeli položaj in začeli ukrepati. Logisti nimajo veliko strpnosti za neodločnost, še hitreje pa izgubijo potrpljenje, če se smer, ki jo začrtajo sami, izziva z nepraktičnimi teorijami, še posebej, če te ne upoštevajo ključnih podrobnosti.
Pri meni v to lastnost ljudje dnevno drezajo, sploh D. Skoz sem na preizkušnji s strpnostjo
Pa tole me tudi zelo zelo tepe v življenju ... in druge v moji okolici.
Logisti postopajo v skladu z uveljavljenimi pravili in smernicami, ne glede na ceno, poročajo o lastnih napakah in povedo resnico, četudi so lahko posledice tega katastrofalne. Za Logiste je iskrenost veliko bolj pomembna kot čustveno spoštovanje, zaradi njihovega brezobzirnega pristopa pa lahko drugi napak sklepajo, da so Logisti hladni ali celo robotski.
Put A Kilt On It!
Posted 09 March 2021 - 11:03 AM
Ta test poznam, se mi zdi fajn, hvala za link, Kami!
Naj še D naredi test, da veš, kje je.
Ko ga je moj bivši mi je dosti stvari o njem postalo bolj jasnih, čeprav jih po obnašanju že prej poznaš..
Kaj je INFJ/INTJ, Anouk?
Prijavila sem se na newsletter in na vsake 1-2 tedna dobim še kakšne fine vsebine na to temo. Včasih kakšno lastnost predočijo in ponudijo načine, kako izboljšat način delovanja.. spadam med diplomte, sem Meditor - res dobro zaobjame moj profil/način delovanja, mišljenj, čutenja..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 March 2021 - 11:28 AM

Posted 10 March 2021 - 08:55 AM
Naj še D naredi test, da veš, kje je.
Aktivist
Ne zanima me, kaj si po poklicu. Želim vedeti, po čem hrepeniš in ali si drzneš sanjati o tem, da bi izpolnil svoje srčne želje. Ne zanima me, koliko si star. Želim vedeti, ali si pripravljen tvegati, da bi izpadel bedak – za ljubezen – za svoje sanje – za pustolovščino življenja.
Res bi bila lahko težko bolj nasprotna.
Jaz sem pojem tradicije, avtoritete, varnosti, stabilnosti, zanesljivosti, predanosti in ne znam s čustvi (hladna in hitro prizadanem)... on na drugi strani pravi svobodni duh. So izredno samostojni in veliko bolj kot k stabilnosti in varnosti stremijo h kreativnosti in svobodi. Pomembna mu je neodvisnost in postane potrt, če se najde v dolgočasni vlogi. Aktivisti so zelo čustveni in občutljivi in kadar nekomu stopijo na prste, to čutita oba.
Očitno ima nekdo tam gor res dober smisel za humor in umira od smeha, ko naju opazuje
Put A Kilt On It!
Posted 10 March 2021 - 09:40 AM
Posted 11 March 2021 - 03:07 PM
“V srednjih šolah so to navijačice in napadalci v nogometu, saj določajo smer, izstopajo in vodijo svoje ekipe do zmage in slave. Kasneje v življenju Konzulu še naprej radi podpirajo svoje prijatelje in ljubljene, organizirajo družabna srečanja in naredijo vse, kar je v njihovi moči, da bi bili vsi veseli.“
V življenju nisem organizirala družabnega dogodka, niti ga nimam želje sploh. Se rada družim, ampak spontano in na “nevtralnem” terenu, da nima nihče dela z ničemer (razen recimo gostilničarja).
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users