Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#581 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2006 - 05:21 PM

.
Pravzaprav se IZJEMNO butasto sliši biggrin.gif, ampak je pa res. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#582 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 06 February 2006 - 06:37 PM

QUOTE(DiLeMa)
za celo pest. rolleyes.gif

Kaaaaaj? biggrin.gif

Jst dam za ene 2 - 3 lešnike. biggrin.gif Ja ni čudn, da vam tko hit zmanjka.

Men so pr frizerju zaklel, da morm to čist mal dajat. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#583 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 February 2006 - 08:49 PM

QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(DiLeMa)
za celo pest. rolleyes.gif

Kaaaaaj? biggrin.gif

Jst dam za ene 2 - 3 lešnike. biggrin.gif Ja ni čudn, da vam tko hit zmanjka.

Men so pr frizerju zaklel, da morm to čist mal dajat. biggrin.gif

Imam izredno goste, dolge in zelo suhe lase in si lahko za dva lešnika balzama glih na 1/3 las namažem ... žal.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#584 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 February 2006 - 09:28 PM

jap Dilema jaz isto, tak da zame Tigi odpade, vsaj balzam, ker bi ga prehitro ponucala in res si ne morem privoščit dat vsak mesec 4 jurje za balzam rolleyes.gif Hja tak je to, če te mati narava obdari s tolk las, pol jih mam pa še do riti... samo itak da se ne pritožujem biggrin.gif
  • 0

#585 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 06 February 2006 - 09:54 PM

Dilema in vse ostale, sj vas čist zastopm... mate tolk dolge lase.

Sam res sem bla šokirana mal. biggrin.gif

Drgač mam pa jst tud ultra goste lase, sam res pa je, da še nimam tolk dolge. Zaenkrat do ramen. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#586 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 February 2006 - 09:55 PM

no, sja boš pol vidla, ko boš mela tak dolge wink.gif laugh.gif
  • 0

#587 *daja*

*daja*

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 22 February 2006 - 09:03 PM

Kaksna se vam zdita multivitaminski šampon in regenerator od Tigija?
  • 0

#588 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 February 2006 - 09:07 PM

Fajn ... jaz ju uporabljam občasno ... malo menjam med tem in med Oatmeal & Honey.

Šampon je meni super, je tak ko en oranžen puding, noro lepo mi diši, zlahka se ga nanese na lase in ful fino se peni, naredi tako gosto, kremasto peno.

Regenerator mi je tudi 1A, mi naredi zelo mehke laske, pa še tri dni mi potem ful dišijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#589 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2006 - 09:24 PM

.
Mene pa multiviti šampon ni preveč navdušil (premalo se je penil, to je glavni razlog in pol sem ga ful hitro porabila), medtem ko regenerator je pa res odličen. Pa še cenovno sta ful ugodna..... če ne celo najbolj poceni od Tigi izdelkov, kar mi je malo uganka, pa vseeno - za nas potrošnike je to okej.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#590 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 February 2006 - 09:25 PM

[quote=Jenna].
Mene pa multiviti šampon ni preveč navdušil (premalo se je penil, to je glavni razlog in pol sem ga ful hitro porabila).

Jst nam nikol kapirala, kok da se teb ta šampon ni penil, ker meni se res ful! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#591 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2006 - 09:27 PM

.
Ja saj.... meni to tudi ni jasno. biggrin.gif
Jaz v glavnem vem, da sem si ga ful mogla gor dat, da se mi je zapenil..... pa sem si ga prej tudi med dlanmi spenila, pa dala na lase, pa se je pol pena v momentu zgubila. Res čudno..... morda kaka weird serija izdelkov al kaj te jaz vem?!

.
  • 0

#592 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 22 February 2006 - 10:22 PM

Tigi fani, baje da se pripravlajo da lansirajo novo kolekcijo, ki bi naj bila še boljša od oatmeal&honey, torej nasledek tega. Neke super duper sestavine so baje noter in temu bo primerna tudi cena.
  • 0

#593 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 22 February 2006 - 10:25 PM

Reeeeees?Kdaj se je bo dalo kupit pri nas?!?!?! biggrin.gif

Taksna kot sem nora bi tud za sampon dala 10k biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#594 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 February 2006 - 11:14 PM

Jenna: Okoli penjenja Multiviti šampona sem jst iela isti problem. Pol sem pa ugotovila da se ful bolje peni če ga ne speniš v dlaneh, ampak ga kar direkt na lasišče naneseš, zajameš nekaj vode in začneš s penjenjem biggrin.gif , ker itak ni agresiven, da bi blo kej zlo narobe če ga ne zredčiš z vodo preden ga daš na lase. wink.gif

Samo vonj mi pa ful ne potegne. Nothing special, pa še ne obdrži se...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#595 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 February 2006 - 11:32 PM

.
Ja, saj to sem jaz delala na dlaneh penco, pol pa, ko sem si dala na lase, je kar ni blo več. In pol mam še dolge lase in je tako sploh bil problem in sem ob enem šamponiranju ful šampona porabla!

.
  • 0

#596 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 February 2006 - 11:45 PM

Jst nimam tak gostih, pa dolgih, pa sem ga prvič vseeno kar strošla ko se ni in ni hotel fino spenit. Ma ko manijak sem bla oops.gif ...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#597 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 February 2006 - 12:04 AM

.
Ma saj sem jaz bla tudi ko manijak..... si ga ven stiskala na kile in besno probala peno dobit. biggrin.gif

.
  • 0

#598 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 February 2006 - 12:26 PM

Samo meni se je pa šampon od Tigija mal zameru. Ful imam občutek, da se mi mastijo lase. Vsaj ta šampon za skodrane lase.
  • 0

#599 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 February 2006 - 04:22 PM

Mogoče ker nimajo nekih agresibvnih čistil notr (jst temu pravim detergent-šamponi biggrin.gif ). Ne vem, meni se tudi nekako zdi da so malce bolj mastni, samo sem sita menjavanja šamponov, pa pač so bl mastni jbg, nobenga še ni pobral od tega.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#600 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 27 February 2006 - 12:02 PM

Zakaj ni tega pri nas?

http://www.lookfanta...13/Catalog/1973
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users