Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3198 replies to this topic

#581 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 25 May 2010 - 09:49 PM

Letos soodločajo tud strokovne žirije. Slovenija bo res zadnja. laugh.gif

• 0

#582 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 May 2010 - 09:50 PM

Jst sem samo Srbijo pogledala, pa tistega OPA Grka, pa moram rečt, da so Srbi totalno zajebali stvar s scenskim nastopom. Na srbskem izboru je bil like 293837X boljši, če odmislimo neke plesačice z baloni, ampak so bili oblečeni kao moderno, pa se pol slekli in spodaj je bilo nekaj v stilu posodobljene narodne noše, ta novi nastop pa je čisto nekaj ŽNJ, neka modra halja pa tiste dve polomljene balerine, wtf.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#583 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 25 May 2010 - 09:55 PM

Finalisti so:
Bosna in Hercegovina (itak, če jih je povsod polno laugh.gif)
Moldavija
Rusija
Grčija
Portugalska
Belorusija (metuljčki - meni so imeli dober nastop, samo pesem pa ni nič posebnega)
Srbija
Belgija
Albanija
Islandija
  • 0

• Guests

Posted 25 May 2010 - 09:56 PM

Meni so Srbi kar vredu. Lepo trubice z malo modernejšim ritmom na koncu. Še posebej se mi pa dopadejo plesačice odzadaj. On je malo smešen samo ajde ok. Dobri so no. Ajmo Srbijo!! biggrin.gif
  • 0

#585 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 25 May 2010 - 09:56 PM

OMG, Estonija ni pršla naprej. cry.gif Za Grke sm itak vedla, da bodo naprej pršli. rolleyes.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#586 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 May 2010 - 10:01 PM

A je še komu grški komad dober? Taka prava fešta? laugh.gif

Obup down.gif mi je Belorusija, zelo cheesy, pa še tisti metulji, komad mi je za v kakšen mjuzikl, kvečjemu.

Islandija mi je OK thumbup.gif , Belgija ne, že tako je presežek tovrstnih James Blunt vokalov, pa naglas mi ima fantina čuden.

Ampak OK - THE SHOW MUST GO! woot.gif

QUOTE(Oakland Raider @ 25. 5. 2010 - 22:56) View Post

Meni so Srbi kar vredu. Lepo trubice z malo modernejšim ritmom na koncu. Še posebej se mi pa dopadejo plesačice odzadaj. On je malo smešen samo ajde ok. Dobri so no. Ajmo Srbijo!! biggrin.gif

OK, ampak tipičen Bregovič komad. Severinin Gas, Gas je meni precej podoben, mogoče se pa samo meni zdi.

V glavnem . . . . v ČET pa mi!!! hooray.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#587 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 25 May 2010 - 10:01 PM

http://www.youtube.c...player_embedded
Pa kako Estonija ni pršla naprej, kjera fakin huda pesem, melodija, lyrics, vseeee. To gre na mp3. thumbup.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

• Guests

Posted 25 May 2010 - 10:33 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 5. 2010 - 23:01) View Post

A je še komu grški komad dober? Taka prava fešta? laugh.gif
Obup down.gif mi je Belorusija, zelo cheesy, pa še tisti metulji, komad mi je za v kakšen mjuzikl, kvečjemu.

Islandija mi je OK thumbup.gif , Belgija ne, že tako je presežek tovrstnih James Blunt vokalov, pa naglas mi ima fantina čuden.
Ampak OK - THE SHOW MUST GO! woot.gif
OK, ampak tipičen Bregovič komad. Severinin Gas, Gas je meni precej podoben, mogoče se pa samo meni zdi.

V glavnem . . . . v ČET pa mi!!! hooray.gif

Ja, če pa jo je Bregovič napisal tongue.gif
Severinina verzija je zanič. Ona verzija, ki jo je sam izvedel z svojim bandom na eurosongu v Beogradu...tisto je bilo jako.
  • 0

#589 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 May 2010 - 07:42 AM

wink.gif

Makedonija surrender.gif

Začnem poslušat, super komad, dober vokal, hude babe, in potem pride na oder REPER.

MAKEDONIJA

I was like: huh.gif .

down.gif

GRČIJA - OPA!

A se je še komu zdelo, da bi letošnji Eurosong, oz. vsaj prvi polfinalni večer, potreboval ENO MOČNO INJEKCIJO MOŠKOSTI?

twisted.gif

RUSIJA - Kekec izpod Urala mi ne potegne biggrin.gif

IPB Image

BELGIJA stavi na minimalizem - posrečeno

IPB Image

OPA! twisted.gif

IPB Image

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#590 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 26 May 2010 - 10:50 AM

Ta Belgijec je čista kopija Johna Meyerja. Muzka, glas, kitara. Isti je. Mi je bil pa od videnega še najbolj všeč.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#591 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 May 2010 - 01:30 PM

A se samo meni zdi, ali v tem večeru niso pokazali ničesar novega? Nič me ni presenetilo in pritegnilo.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#592 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 27 May 2010 - 09:00 PM

Naši so odpeli svoje. Škoda, ker je pesem tak zanič, ker nastop je bil pa odličen (če odmislimo skakanje rcokerja rolleyes.gif ), niso nič zafušali thumbup.gif, kot nekateri pred njimi.
  • 0

#593 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 27 May 2010 - 09:14 PM

^Ja, nastop je bil fajn, nimam pripomb. A sem še zmeraj mnenja, da bi Nina Pušlar bila uspešnejša (imo).
  • 0

#594 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 27 May 2010 - 09:22 PM

Eni so res fušal, sploh un Izraelec.
  • 0

#595 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 27 May 2010 - 09:24 PM

Un Izraelec če bo pršu naprej, bo pršu sam zato k je hud. rolleyes.gif
  • 0

#596 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 May 2010 - 09:28 PM

Naši so nastopili ZELO SUVERENO, kar je je, je pa HUDA konkurenca danes.

Naprej so sto procentno:

- Švedska
- Adzerbajdžan
- Hrvaška
- Izrael

No, da vidimo. smile.gif
  • 0

#597 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2010 - 09:31 PM

Georgia bo tudi ziher naprej.
  • 0

#598 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 27 May 2010 - 09:33 PM

Kok so nesramni na Twitterju. ohmy.gif

McBieberBurgers
Slovenia on Eurivision...Wadda Joke. half a minute ago via web

justinedus
Slovenia, thankyou for having the worst song ever. It made our Sieneke sound so good. #eurovision #songfestival

GJGBTL231
@aeropup The same is for the rubbish song from #Slovenia !An absolute mess if you ask me ! #ESC#Eurovision#Oslo half a minute ago via Seesmic in reply to aeropup

Hannah bluewhiteheart
Urgh, Slovenia's song is annoying! half a minute ago via TweetDeck

BieberBeliberx
slovenia...shit also.. less than a minute ago via web

EDIT: Aja, mislm, da bo Ukrajina naprej pršla.

• 0

#599 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2010 - 09:36 PM

No, pa saj ni za rečt, da nimajo prav. biggrin.gif
  • 0

#600 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam