Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#581 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 March 2006 - 01:53 PM

IPB Image
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#582 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 27 March 2006 - 03:23 PM

A je katera že probala Revlon Colorstay Active Light Makeup SPF 25? Sem ravnokar vidla, da je bil dobro ocenjen. Če ve katera povedat kako je z matiranjem, obstojnostjo, prekrivnostjo?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#583 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 March 2006 - 03:25 PM

Sonchika to je original ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#584 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 March 2006 - 03:26 PM

Marmelada, sem ti odgovorila v sestavinah.

Ana, ta ki ga je Sonchika nalepila, je original.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#585 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 March 2006 - 03:27 PM

Hvala. wink.gif :love2:
  • 0
Viens, reste ici!

#586 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 March 2006 - 03:48 PM

A ta je ful prekriven?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#587 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 March 2006 - 03:51 PM

Revlon ColorStay Original? Ne vem ... sama ga nisem uporabljala, ampak baje je zelo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#588 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 27 March 2006 - 04:02 PM

Ja, vse pravijo, da je Revlon CS original ful prekriven, meni pa se niti zdel kaj preveč (sem ga kupila prejšnji teden). Veliko bolj se mi zdi prekriven Max factor Lasting performance (je tudi nekomedogen in dobro ocenjen, žal pa meni noben odtenek ne ustreza pozimi in spomladi, ko sem še bolj bleda, poleti pa 05), pa tudi Nivein Skinlike.
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#589 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 March 2006 - 04:03 PM

QUOTE(DiLeMa)
Revlon ColorStay Original? Ne vem ... sama ga nisem uporabljala, ampak baje je zelo.

bolj od naturala a ne? original je tud bl gost a ne?medtem ko je natural manj gost pa manj prekriven a ne?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#590 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 March 2006 - 04:04 PM

Rea, na žalost ti ne bi znala povedat kter je bolj gost, ker nisem imela Originala. To ti mora povedat ena, ki je imela oba. wink.gif
  • 0

#591 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 27 March 2006 - 04:29 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(DiLeMa)

bolj od naturala a ne? original je tud bl gost a ne?medtem ko je natural manj gost pa manj prekriven a ne?

Sprašuješ pa kot majhen froc,no. ermm.gif
Ja,original je bolj gost,kar posledično pomeni da je tudi bolj prekriven.Natural pa manj gost,in posledično manj prekriven.
Je bilo tudi že to na forumu napisano ene 516X.
  • 0

#592 dara

dara

sramežljivec

• Člani
  • 53 posts

Posted 04 April 2006 - 07:42 PM

jaz bi pa prosila za eno mnenje-imam mastno kožo z malo mozolji
problem je v tem, da se mi koža zelo kmalu začne svetit po nanosu pudra v kamnu
trenutno uporabljam tekoči puder od Vichyja, ki matira in puder v kamnu od Maybeline soft compact powder
zanima me, kateri tekoči puder in puder v prahu bi mi ve priporočale-naj bi dobro prekrival,bil nekomedogen in matiral
  • 0

#593 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 04 April 2006 - 07:55 PM

Za mastno kožo je fajn revlon lite, ne vem pa če je nekomedege oops.gif n
  • 0

#594 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 April 2006 - 07:46 PM

Jst bi pa rabla kkšn obstojen, matirajoč puder za zvečer, ko grem vn plesat. Drugač mam normalno do mešano kožo in uporabljam Revlonov CS Natural. Sam ko pa neki časa plešm se mi začne koža mau svetit...drugače pa nimam pretirano mastne kože, mogoče samo malo na T predelu.
Torej kaj mi svetujete?
  • 0

#595 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 07:54 PM

Dream Matte Mousse ... jaz bom temu pudru spomenik postavla, častna beseda.
  • 0

#596 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 April 2006 - 07:58 PM

hehe pol ga pa res morm sprobat biggrin.gif

a mugoče veš ker odtenek je podoben CS Natural 03 Nude?? Al pa vsaj keri so roza odtenki??

hvala ;)
  • 0

#597 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 08:00 PM

Hmm ... ne vem točno, ampak sej so testerji in lahko kamot sprobaš ... imajo same lepe in uporabne odtenke, boš sigurno našla pravega tudi zase.
  • 0

#598 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 05 April 2006 - 08:15 PM

a prekriven pa ni kaj preveč al kako? kaj pa komedogen?
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#599 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 05 April 2006 - 08:42 PM

Mene tut zanima kok je to prekrivno ermm.gif: biggrin.gif ker smga probala in mi ful dobr deluje, za na vsake tok časa biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#600 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 April 2006 - 08:45 PM

Prekriven je srednje do zelo, ampak daje popolnoma naraven videz, zlije se s kožo in ni niti najmanj maskast. Je nekomedogen, zelo obstojen in odlično matira.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users