Ja, v Padovo na koncert. Ne vem pa na koliko dni bova raztegnila, nisva še nič planirala. Pa saj sva že šla za kakšen vikend sama po Slo, ampak mislim prav počitnice v dvoje.

Potovanja...
Posted 03 March 2023 - 10:56 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 March 2023 - 11:21 AM
Sestra in mož sta v 40ih, hčerki sta najstnici in sta lahko sami doma. Pravita, da so 40ta nova 20ta, veliko hodijo okoli in popivajo za vikende XD
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 March 2023 - 11:28 AM
Ora ima 5 let prakse, ti pa en mesec. Pa najmlajša je precej starejša od tvoje. Meni je bilo ful lažje okrog hodit, ko je enkrat jedel GH, ker njega dojit zunaj je bil cel podvig, poln švicanja.
― V. Van Gogh
Posted 03 March 2023 - 11:34 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 March 2023 - 11:42 AM
Ja, samo tam še dodatno segreje čez dan, ker so temperature zraka toliko višje. Meni se je takrat leto zdela hladna voda, V. pa še toliko bolj. Na bazenu imajo tudi toplejšo vodo v plitkem otroškem, ker si pač not 15 min+ in ne samo par minut za umit sePar minut menda ne škodi? Da se ji predstavi morje. V bazenček ji pa tudi morsko vodo naliješ.

Ora, ja, na Krk. Letos nam najbrž ne bo zneslo hiše pred odhodom na dopust spravit v stanje za pocitnikovanje, so se le malo spremenile okoliščine od moje ponudbe par let nazaj : X Upam, da bo drugo leto situacija malo bolj pod kontrolo, pa da pridete takrat na svoj račun.
Posted 03 March 2023 - 12:28 PM
Sestra in mož sta v 40ih, hčerki sta najstnici in sta lahko sami doma. Pravita, da so 40ta nova 20ta, veliko hodijo okoli in popivajo za vikende XD
Sestra in mož s hčerkama najstnicama to?
Joke
Posted 03 March 2023 - 12:39 PM
Jaaa,mi smo preplanirali ze takoj ko si obelodanila novico,nimamo nobenega namena se koga pod stres spravljat 🤣.
Matilda,ja jaz sama rabim 2 minute,da vse 3 in vozicek zlozim v avto,ti verjetno zdaj toliko casa samo za eno porabis, se z leti ful spremeni,pa s stevilom otrok tudi,tudi marsikater standard pade 🤣
Posted 03 March 2023 - 12:44 PM

Za mojo tridesetko sva rekla, da bova 40. praznovala na Havajih. Ni vec tako dalec stran, ampak se mogoce celo izpolni. We’ll see. Ampak z mulcema, ker ju ne bi prikrajsala za izkusnjo taksne destinacije.
Matilda, vse pride s prakso.

Posted 03 March 2023 - 01:13 PM
Da bosta moja najstnika bova midva ze v 50h.
![]()
Jaz sem res izredno slaba v matematiki, ampak kaksne z Oro streljata glede starosti, je pa next level. 😂
― V. Van Gogh
Posted 03 March 2023 - 01:16 PM
No, saj če navzgor zaokrožiš, bo Kalypso res.

Posted 03 March 2023 - 01:19 PM
Posted 03 March 2023 - 01:20 PM
Kaj je najstnik? Otrok pri 11 letih, če vprašaš mojo šolarko, haha.
Posted 03 March 2023 - 01:23 PM

Da bi za vikende popivala, mi je pa ze zaradi zgleda to napacno. Ampak vsakemu svoje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 March 2023 - 01:23 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 March 2023 - 01:27 PM
Ja, ampak tu je govora o najstniku, ki je lahko sam doma (npr. en teden ali vec, da gres kam). Za nas bodo potem res bolj 50. nova 20.
Onidve sta konec OŠ in začetek SŠ. Za cel teden ju lih ne puščata samih, za vikend pa zagotovo. So pa sosedi sorodniki tudi, če je karkoli.
_M_

Bill Bullard
Posted 03 March 2023 - 01:30 PM
Ja, je odvisno tudi od tega. Svak in žena sta šla že pred par leti sama za vikend kam, ko sta bila oba otroka še OŠ, ampak so v isti hiši s taščo. tako da je drugače. Tako "žurata" tudi naša soseda, komot gresta ven za vikend sama potem, ko otroci zaspijo.
Posted 03 March 2023 - 01:31 PM
Raje ne napisem, kdaj je bil moz ze sam doma vec dni.
― V. Van Gogh
Posted 03 March 2023 - 01:31 PM
Bill Bullard
Posted 03 March 2023 - 01:42 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 March 2023 - 01:50 PM

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users