Sladoledi
Posted 30 May 2010 - 08:50 AM
Piket, I know. To se mi zdi popolnoma absurdno, no.
Posted 04 June 2010 - 10:55 PM
A se ni malo naša evforija ublažila? Pri meni se je. Sama sreča.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 June 2010 - 03:36 AM
Pri meni se je. En dan ga nisem jedla.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2010 - 09:26 AM

Posted 08 June 2010 - 02:52 PM

Posted 09 June 2010 - 04:19 PM
Nisem, žal. Tudi dvomim, da bom v bližnji prihodnosti, žal.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 June 2010 - 07:02 PM
Posted 10 June 2010 - 01:04 AM
Katera dva okusa pa si kupila? No, poročaj, se podrazumeva.

Posted 10 June 2010 - 08:56 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 June 2010 - 07:32 AM
Meni je zelo dober, vmes ima še karamelo in koščke orehov.
Sinnaia, katere si vzela?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 June 2010 - 07:38 AM
Nisem še nobenega poskusila, bom pa potem obvezno napisala strokovno poročilo.

Frčica, tale vanilija je bourbonsko vanilijast?
Posted 11 June 2010 - 07:51 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 June 2010 - 07:53 AM
Posted 11 June 2010 - 01:31 PM

Hvala!

Posted 11 June 2010 - 10:26 PM
Purely Decadent Pint Flavors
Belgian Chocolate NEW!
Blueberry Cheesecake NEW!
Cherry Nirvana
Chocolate Brownie Almond
Chocolate Obsession
Chunky Mint Madness
Coconut Craze
Cookie Avalanche
Cookie Dough (GLUTEN FREE)
Dulce de Leche NEW!
Key Lime Pie NEW!
Mint Chocolate Chip
Mocha Almond Fudge
Peanut Butter Zig Zag
Pomegranate Chip
Praline Pecan
Purely Vanilla
Rocky Road
Snickerdoodle NEW!
So Very Strawberry
Turtle Trails
Purely Decadent
made with COCONUT MILK
Pint Flavors NEW!
Chocolate NEW!
Coconut NEW!
Cookie Dough NEW!
Mint Chip NEW!
Vanilla Bean NEW!
Purely Decadent
made with COCONUT MILK
Pint Flavors NEW!
Chocolate
Chocolate Peanut Butter Swirl
Coconut
Cookie Dough
Mint Chip
Mocha Almond Fudge
Passionate Mango
Vanilla Bean
Purely Decadent Novelties Stickbars Singles
Purely Vanilla
Vanilla Almond
Purely Decadent Novelties Multipacks
Purely Vanilla
Vanilla Almond
Mocha Mania Coated Sandwich
Vanilla Mania Coated Sandwich
sprobala sem že kokosovega, pa je bil super - če kdo kaj takega pri nas zasledi, naj javi!

Posted 11 June 2010 - 11:21 PM
Jaz sem se odločila, da bom nardila veganski sladoled. Imamo doma tisti strojček za delanje sladoleda, zraven pa so recepti. In vsi recepti vsebujejo sadje (al pa pač čokolado, odvisn kak okus hočeš), mleko, smetano in sladkor. Nekateri tudi rumenjak. Nadomestek za jajca mam smz še doma, mleko bom dala sojino, smetano tudi dobim v trgovini. Zdaj me pa zanima: a mislite, da bo zanič, če ne dam sladkorja?

Posted 11 June 2010 - 11:27 PM
Posted 11 June 2010 - 11:33 PM
Posted 12 June 2010 - 09:57 AM
Včeraj stestirala. Moram reči, da si še nisem na jasnem, če je vreden svojega denarja. Nisem glih navdušena, no. Minus je res vanilija, ki ni bourbonska (kot je že Frčica omenila), so pa karamela in koščki orehov notri zelo dobri. Brez teh orehov in karamele bi bil brezvezen.
Skratka nisem evforična, mi je pa soliden. Ampak mislim, da ga bom vseeno še enkrat kupila, ker mi je res smešno, da se ne morem odločit, ali mi je zadosti všeč ali ne.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users