Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#581 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 May 2010 - 08:50 AM

Aja, Jina, sem se spomnila, točno vem, katerega misliš. Ima pa Hofer tudi Grandessa linijo sladoledov sicer, ampak to je nekaj drugega.

Piket, I know. To se mi zdi popolnoma absurdno, no.
  • 0

#582 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 June 2010 - 10:55 PM

A se ni malo naša evforija ublažila? Pri meni se je. Sama sreča.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#583 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 June 2010 - 11:11 PM

Je bil že čas. Cene so absurdne. rolleyes.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#584 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85892 posts

Posted 05 June 2010 - 03:36 AM

Pri meni se je. En dan ga nisem jedla. cool.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#585 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 June 2010 - 09:26 AM

laugh.gif
  • 0

#586 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 June 2010 - 02:52 PM

A je še katera razen Frčice (ki je kupila tistega pistacija-čokolada) sprobala katerega od Scandal sladoledov? Me res zanima, če so vredni denarja, ker sem zadnjič v Maxiju zasledila ene 2 ali 3 zanimive okuse, pa me izjemno matrajo. oops.gif
  • 0

#587 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2010 - 04:19 PM

Nisem, žal. Tudi dvomim, da bom v bližnji prihodnosti, žal.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#588 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 June 2010 - 07:02 PM

Sem danes kupila 2 različna v eni mini embalaži, da najprej stestiram, pa potem kupim veliko (če). Poročam.
  • 0

#589 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 June 2010 - 01:04 AM

Katera dva okusa pa si kupila? No, poročaj, se podrazumeva. cool1.gif

• 0

#590 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 10 June 2010 - 08:56 PM

V Merkatorjih so Muvenpikovi sladoledi znižani na nekaj pod 5€. Ne vem koliko je to ugodno, ampak delim z vami, ker sem ravno videla smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#591 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 June 2010 - 07:32 AM

Jaz sem kupila scandal sladoled vanilija.
Meni je zelo dober, vmes ima še karamelo in koščke orehov.
Sinnaia, katere si vzela?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#592 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 June 2010 - 07:38 AM

Jaz sem tudi vzela to vanilijo, pa tistega jogurtovega z malino. Ne spomnim se točnih imen zdajle, pa se mi ne ljubi gledat v skrinjo.
Nisem še nobenega poskusila, bom pa potem obvezno napisala strokovno poročilo. sleep.gif

Frčica, tale vanilija je bourbonsko vanilijast?
  • 0

#593 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 June 2010 - 07:51 AM

ma ni, to je ta razočarajoči del, ker se vanilije na čuti močno. Sam če si tak fan karamele kot sem jaz jim odpustiš biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#594 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 June 2010 - 07:53 AM

Škoda. No, bom videla, kako se bo obnesel vseeno.
  • 0

#595 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 June 2010 - 01:31 PM

QUOTE(Podgana @ 10. 6. 2010 - 21:56) View Post
V Merkatorjih so Muvenpikovi sladoledi znižani na nekaj pod 5€. Ne vem koliko je to ugodno, ampak delim z vami, ker sem ravno videla smile.gif

Hvala! ;) Morda nabavim čokolado, baje je dobra.

• 0

#596 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 11 June 2010 - 10:26 PM

men pa TELI delujejo ful obetavno - seznam drugih okusov (eni se ponavljajo):

Purely Decadent Pint Flavors
Belgian Chocolate NEW!
Blueberry Cheesecake NEW!
Cherry Nirvana
Chocolate Brownie Almond
Chocolate Obsession
Chunky Mint Madness
Coconut Craze
Cookie Avalanche
Cookie Dough (GLUTEN FREE)
Dulce de Leche NEW!
Key Lime Pie NEW!
Mint Chocolate Chip
Mocha Almond Fudge
Peanut Butter Zig Zag
Pomegranate Chip
Praline Pecan
Purely Vanilla
Rocky Road
Snickerdoodle NEW!
So Very Strawberry
Turtle Trails

Purely Decadent
made with COCONUT MILK
Pint Flavors NEW!
Chocolate NEW!
Coconut NEW!
Cookie Dough NEW!
Mint Chip NEW!
Vanilla Bean NEW!

Purely Decadent
made with COCONUT MILK
Pint Flavors NEW!
Chocolate
Chocolate Peanut Butter Swirl
Coconut
Cookie Dough
Mint Chip
Mocha Almond Fudge
Passionate Mango
Vanilla Bean

Purely Decadent Novelties Stickbars Singles
Purely Vanilla
Vanilla Almond

Purely Decadent Novelties Multipacks
Purely Vanilla
Vanilla Almond
Mocha Mania Coated Sandwich
Vanilla Mania Coated Sandwich

sprobala sem že kokosovega, pa je bil super - če kdo kaj takega pri nas zasledi, naj javi! ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#597 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 June 2010 - 11:21 PM

Hudo! Sam tega še nism pr nas vidla.

Jaz sem se odločila, da bom nardila veganski sladoled. Imamo doma tisti strojček za delanje sladoleda, zraven pa so recepti. In vsi recepti vsebujejo sadje (al pa pač čokolado, odvisn kak okus hočeš), mleko, smetano in sladkor. Nekateri tudi rumenjak. Nadomestek za jajca mam smz še doma, mleko bom dala sojino, smetano tudi dobim v trgovini. Zdaj me pa zanima: a mislite, da bo zanič, če ne dam sladkorja? ermm.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#598 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 11 June 2010 - 11:27 PM

ne vem, če bo nadomestek za jajca "prijel" (oni v prahu je bolj za kuhanje/peko, ker se napne, ko ga par minut kuhaš) - poskusi dat not mal več smetane al pa česa drugega, npr. kokosovo mleko (vsebuje več maščob). sladkor ne bi smel bit problem - če maš pa rada vse skupaj bolj sladko, daj pa zraven več sladkega sadja (npr. banan) in manj kislega (jagodičevje) oz. manj kakava.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#599 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 June 2010 - 11:33 PM

Hmm, no ja, sej par receptov je tudi brez jajca pa bom mejbi nardila tistga, ki je brez (sej pravm, so ful podobni, razlika je sam v količini sadja in količini ostalih sestavin). Bom upoštevala nasvet glede sadja (sladko-kislo). Al bom pa dala mal javorjevega sirupa not (ga ne maram, ampak mejbi okus ne bo tok izrazit v sladoledu).
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#600 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 June 2010 - 09:57 AM

Scandal Vanilla Secrets

Včeraj stestirala. Moram reči, da si še nisem na jasnem, če je vreden svojega denarja. Nisem glih navdušena, no. Minus je res vanilija, ki ni bourbonska (kot je že Frčica omenila), so pa karamela in koščki orehov notri zelo dobri. Brez teh orehov in karamele bi bil brezvezen.
Skratka nisem evforična, mi je pa soliden. Ampak mislim, da ga bom vseeno še enkrat kupila, ker mi je res smešno, da se ne morem odločit, ali mi je zadosti všeč ali ne.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users