Jump to content

Photo

Tek

• Please log in to reply
800 replies to this topic

#581 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 August 2012 - 11:13 AM

:yes:
  • 0
Viens, reste ici!

#582 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19142 posts

Posted 19 August 2012 - 06:30 PM

Ana, vseeno pojej kak jogurt po teku ali čokoladno mleko recimo, baje je tud ok. Ne rabi bit šejk. Sicer pa ko se ti bo telo navadlo, itak več ne boš mela musklfibra. Jaz tud v srednji šoli nisem marala teka, po 600m sem mislila umret. Zdaj pa brez problema tečem pol ure v hrib. Pač na začetku je treba malo stisnit, pol pa ni več panike.
  • 0

#583 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 August 2012 - 08:39 PM

Se še kateri dogaja, da ji pri teku in tudi po njem prav izboči trebuh (napihne?)? Od česa to pride?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#584 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 20 August 2012 - 08:48 PM

Mene včasih daje malo prebava... Tek mi zelo očitno pospeši prebavo in potem me začne malo "šraufat". A to misliš? Jaz grem na wc ponavadi takoj ko pridem domov in sem potem ok...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#585 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 August 2012 - 08:58 PM

Mene pa po teku in med tekom boli glava. To je najbrž zaradi nepravilnega dihanja ne?
  • 0
Viens, reste ici!

#586 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 August 2012 - 09:02 PM

Uf, ne vem, ne bi rekla. Mogoče ker si dehidrirana?

Zaradi nepravilnega dihanja te ponavadi boli pod rebri.

Emily, tudi na tvoje vprašanje žal ne vem odgovora, meni se to ne dogaja (oziroma nisem opazila).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#587 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 August 2012 - 09:03 PM

Mogoče Kinky. Danes sem ful malo pila čez dan. Bom poskusila ful pit čez dan in bomo videli naslednjič.
  • 0
Viens, reste ici!

#588 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 August 2012 - 09:26 PM

Mene včasih daje malo prebava... Tek mi zelo očitno pospeši prebavo in potem me začne malo "šraufat". A to misliš? Jaz grem na wc ponavadi takoj ko pridem domov in sem potem ok...

Ne ne mislim tega, mi nič ne spreminja prebave ali karkoli v zvezi s tem. Tudi ne boli me želodec ali karkoli od tega...opažam samo, da se mi nekako napihne, potem pa čez kakšno uro recimo uplahni nazaj. Nimam pa pojma kaj bi to bilo, takoj ko tečem več kot 5 minut se to pojavi.
Mogoče je krivo to, da bi morala imeti več razlike med obrokom in tekom? Jaz npr. pojem kaj potem pa grem čez eno uro ali včasih še malo prej tečt, je to mogoče prehitro...?

Saj v bistvu me sicer ne moti, samo smešno je, ker delujem v petem mesecu + tomato face in je res popolna kombinacija. :lol:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#589 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 August 2012 - 09:28 PM

Poskusi malo prej jesti, 2 uri pred tekom. Mogoče je res to krivo. ;)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#590 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 August 2012 - 11:29 PM

:yes: Meni je 2 uri minimum, drugače mi je prav slabo. 1 ura je sigurno premalo, sploh po težji hrani.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#591 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 August 2012 - 06:51 AM

Meni se trebuh napihne zaradi vode, ponavadi prej popijem 2,5 dcl- 5dcl, pa vmes vsaj pol litra, pa na koncu še malo, sploh, če je vroče.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#592 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 August 2012 - 07:15 AM

Jaz pa vmes nič ne pijem, samo prej in potem. Ti nosiš plastenko s sabo? Jaz ne vem kaj naj si jo vtaknem :D, pa ovirala bi me zelo.
  • 0

#593 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 August 2012 - 07:27 AM

Jaz enako kot Kinky, imam pa vedno robec v roki, ker mi praviloma teče iz nosa :D Mislim, da je Olivija enkrat napisala, da ima nek fensi bidon? Z žepki pa tako?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#594 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 August 2012 - 07:29 AM

Jaz enako kot Kinky, imam pa vedno robec v roki, ker mi praviloma teče iz nosa

No, meni tudi včasih, pa potim se, ampak se - kakor čefursko bo sedaj to izpadlo - kar v majico obrišem. :D haha

Ta bidon ima tudi moj brat, v bistvu pride tak pas, če mislimo isto, in na njem je več mini bidonov.
  • 0

#595 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 August 2012 - 07:33 AM

Grozdje bidon :D Ne vem kaj misliš, v bistvu ne poznam teh bidonov, samo zdi se mi, da jih je Oli nekaj omenjala.

Brisanje v majico pa ni big deal, tako in tako se gre pol prat. -_-
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#596 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 21 August 2012 - 07:34 AM

mene tist pas moti....nonstop neki skače...pa še iz ravnotežja me meče :D
  • 0

#597 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 August 2012 - 07:36 AM

Hevea, nekaj podobnega:

Posted Image
  • 0

#598 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 21 August 2012 - 07:44 AM

Mislim, da ima Olivija čez trup eno zadevščino, vsaj če sklepam po eni sliki, ki jo je prilepila nedolgo nazaj...
  • 0

#599 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 August 2012 - 07:47 AM

Jaz imam nosilec bidona, ja. Nimam takega, kot je zgoraj prikazan, ampak je trak za okrog pasu s torbico, v katero gre bidon, kakšna energijska tablica in žepek na zadrgo za ključe. Meni ga tudi meče gor pa dol, če ga imam na bokih, ga moram zategnit na maksimum okoli pasu, pa ostane na miru.

Mogoče je za čez trup, Ananas, jaz ga imam okoli pasu, haha, pa mi zato tako skače na bokih :lol:

Skratka, sem se navadila. Lani sem laufala s pol-litrsko flašo vode v roki. Butec. (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#600 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 August 2012 - 07:50 AM

Torej kupujem nove superge, ker tečem v popolno neprimerni obutvi in se bojim, da se bo kje zataknilo, ker mi je tek kar prirasel k srcu. No sem zelo v dvomih, sem se že pozanimala pri vseh tekaških kolegih, ki jih imam glede obutve in velika večina mi je svetovala, da naj se ne oziram na pravila, ki jih imajo v trgovini, ampak samo na udobje in, da naj jih čim več pomerim. Sicer pa sklepam, da sem po tistem preizkusu nevtralna.

Prejšnji teden sem že šla na lov in so mi bili najbolj všeč modeli od Nike, taki zračni so in udobni. Ampak mi jih je veliko odsvetovalo, ker naj bi imeli peno boljše pa naj bi bil gel - torej Asics superge imajo gel.
Posted Image

Veliko mi jih je priporočilo te superge New balance, ki so zdaj neki hit, za naraven način teka. Ima katera izkušnje?

Posted Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users