Kje se lahko kupi...?
Posted 24 January 2016 - 06:48 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2016 - 07:35 PM

Pablo Picasso
Posted 24 January 2016 - 07:41 PM
Ma ne, ni pearl Samo malo večji sladkor.
Jina, nisem. Bom pogledala, če ne pa v Trstu morda.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 January 2016 - 07:41 PM

Posted 25 January 2016 - 10:25 AM
Ok!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 January 2016 - 04:44 PM
Vem da je nekje že bila debata, pa ne vem kje. Kje se da najceneje kupit večje količine (1kg recimo) oreščkov? Lešnikov ali mandljev, lahko tudi makademij? Ker tiste 100g vrečkice so ubijalske.
After all this time?
Always.
Posted 27 January 2016 - 05:10 PM
Vcasih (=se eno leto nazaj) se je splacalo na Bimed spletni strani narocit, zdaj pa kakor kaksno stvar ... ene stvari dobis v Hoferju ugodneje.
Posted 27 January 2016 - 05:44 PM
Pablo Picasso
Posted 27 January 2016 - 05:49 PM
Bimed ima 1kg mandljev za 16/17€, en kg lešnikov pa 14€. Kolikor vem, če greš v njihovo skladišče (NG), dobiš za manj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 February 2016 - 11:05 PM
Kje se dobi ječmenov slad?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 March 2016 - 09:26 PM
Nihče?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 March 2016 - 05:42 PM
Vem da je nekje že bila debata, pa ne vem kje. Kje se da najceneje kupit večje količine (1kg recimo) oreščkov? Lešnikov ali mandljev, lahko tudi makademij? Ker tiste 100g vrečkice so ubijalske.
Bimed je bil že omenjen, do 31.3. imaš zastonj poštnino nad 20 €. klik
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 March 2016 - 06:10 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 April 2016 - 10:07 AM
Že ne čas iščem tahini pasto (za domač humus) in je nikjer ne najdem. Verjetno bi vsi ti hipermarketi morali to imet? Sem iskala na policah, kjer imajo te eksotične sestavine od kitajske do mehiške kulinarike, pa nisem našla.
Posted 04 April 2016 - 10:23 AM
Ce ga ne bos nasla, kupi sezamova semena in jih magari v kavnem mlincku zmelji. Drugace bi ga pa mercator moral drzat (vsaj na spletu je tako videt). Vcasih moras pogledat se kam drugam (med eko zivila, dietno hrano, namaze ipd.) ali pa vprasat prodajalce.
Posted 04 April 2016 - 11:47 AM
A tko simpl je narest tahini, samo zmelješ sezam v pasto? Dodaš še kaj začimb itd.?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 April 2016 - 12:09 PM
Jaz imam doma na zalogi prazen sezam in potem samo zlico ali dve semen zmeljem v mlincku za kavo in dodam v multipraktik k ciceriki in ostalemu. Drugace pa tale recept dost simpl zgleda, ce hoces res tahini narest doma (doda malo olja in soli).
Posted 04 April 2016 - 12:17 PM
Oh super, mah jaz sem mislila, da je to ful zakomplicirano z več sestavin, ne samo s sezamom. Sicer nimam kavnega mlinčka, tako da bom poskusla z možnarjem in bom videla kaj bo ven prišlo. Video bom pa doma pogledala, ker mi v službi ne dela.
Hvala.
Posted 04 April 2016 - 01:28 PM
V Mercatorju imajo (tudi v spletni je) pa v Lerclercu so tudi imeli še pred kratkim.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 April 2016 - 04:04 PM
V Mercatojih in Intersparih jo ziher imajo, od Meridiana. Poleg dietnih živil je, tam kjer so razni riževi vaflji, rastlinska mleka, keksi za diabetike etc.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users