Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#581 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 February 2009 - 12:47 PM

Ali je katera že naročala pri 100% pure? Kolko pa pride poštnina, nikjer ne piše, a torej nimajo določene neke fiksne poštnine, ampak pride kolkr pride?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#582 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2009 - 01:06 PM

QUOTE(darja. @ 26. 1. 2009 - 13:42) View Post

dober dan smile.gif . Sem nova tukaj. Ali pozna katera naravno kozmetiko Custo? Na lifestyle je objavljen članek?

Sem šla gledat na net in o tej kozmetiki ne najdem ničesar.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#583 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 08 February 2009 - 03:12 PM

QUOTE(Sarah @ 8. 2. 2009 - 12:47) View Post

Ali je katera že naročala pri 100% pure? Kolko pa pride poštnina, nikjer ne piše, a torej nimajo določene neke fiksne poštnine, ampak pride kolkr pride?

Jaz nisem naročala, ampak se pa prebrala, da stane poštnina kar 5 eur.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#584 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 February 2009 - 04:12 PM

Jaz pa tega podatka nikjer ne najdem lol.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#585 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 08 February 2009 - 05:27 PM

Jaz sem nekje prebrala, ampak je sigurno 5 eur, ker sem tudi hotla enkrat že naročit-pa je pisalo, da bom potem morala plačat še tok poštnine. In potem sploh nisem naročila, v trgovino se mi pa tud ni dalo. Bom že enkrat. Itak zdej ne rabim nič, imam vsega preveč.

Kateri izdelki pa so drugače dobri od 100% pure?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#586 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 February 2009 - 05:31 PM

Nebi vedla. Jaz sem mislila naročit skupaj s prijateljico, da bi potem prišlo 3€ na vsako, to je nekako prebavljivo (moreš štet tudi tistih 0,96€ provizije, ane?).

Sem pa razmišljala da bi vzela piling za obraz ko mi ravno zmanjkuje Sukijevega in pa kak tuš gel me blazno mika, ampak med vsemi tistimi vonji ne vem kaj vzet. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#587 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 08 February 2009 - 05:37 PM

Ja, ful je vonjev! Zato, ko bom hotela kaj od 100% pure, bom zavila kar v trgovinico. smile.gif
  • 0

IPB Image

#588 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 February 2009 - 06:34 PM

A je katera sprobala kakšno njohovo kremo za obraz? Bi eno vzela za mamo pa ne vem katero. Mora biti čimbolj mastna. laugh.gif Sem gledala tisto intenzivno organsko v lončku, hranljivo kremo iz granatnega jabolka (SPF ima tudi) in tisto z acai jagodami. Kaj mislite? hmm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#589 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 February 2009 - 07:14 PM

Tista na pumpico z acai jagodami je meni fenomenalna, ampak ni za zelo suho kožo, nikakor. Jaz imam mešano kožo s srednje mastnim T predelom in mi je za zimo super, tko za vsak drugi dan.
Se hitro vpije in ne masti, tudi por mi ne maši. Moji mami je recimo premalo, ima suho kožo, ampak tudi ne tako zelo fejst.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#590 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 February 2009 - 07:41 PM

Hvala! Sem že oddala naročilo, sem vprašala za testerčke, tisto ko bojo pač imeli =)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#591 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 February 2009 - 08:34 PM

Jaz sem imela tisto kremo z granatnim jabolko in mi je bila premastna, imam mešano kožo zato sem jo dala mami, ki ima bolj suho kožo in ji ustreza smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#592 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 February 2009 - 09:24 AM

Aha, hvala =)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#593 darja.

darja.

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 09 February 2009 - 02:25 PM

Evo jaz sem najdla spletno strani kjer prodajajo Custo. (so zraven še sestavine, pa se mi zdi kar ok). Bom probala pa je.
  • 0

#594 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 February 2009 - 10:53 AM

Danes opazim, da ima OrCa tudi PurBabies, jao ..... wub.gif Ziher bom kupila losjon z aloe vero .... DiLeMa, kakšna je ta krema za obraz z acai jagodami? A se lepo vpije pa to? Ker opažam, da mi na momente DDMG ni dovolj, pa bi kaj 'močnejšega', ampak ne pretežkega .... Sem vidla, da AfterLife Lush nima več? Vsaj po slo spletni strani sodeč .... ermm.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#595 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 February 2009 - 07:10 PM

A ima Alverde linijo za nego telesa? hmm.gif
  • 0

#596 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 14 February 2009 - 07:16 PM

Ima nekaj tuš gelov, pa olja za telo. Za več pa ne vem.
  • 0

#597 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 February 2009 - 07:38 PM

QUOTE(Špela @ 14. 2. 2009 - 10:53) View Post

Danes opazim, da ima OrCa tudi PurBabies, jao ..... wub.gif Ziher bom kupila losjon z aloe vero .... DiLeMa, kakšna je ta krema za obraz z acai jagodami? A se lepo vpije pa to? Ker opažam, da mi na momente DDMG ni dovolj, pa bi kaj 'močnejšega', ampak ne pretežkega .... Sem vidla, da AfterLife Lush nima več? Vsaj po slo spletni strani sodeč .... ermm.gif

Meni se ne zdi pretežka. Kot sem napisala - nimam suhe kože, pa mi vseeno ne naredi onega feelinga zapacanosti, res se lepo vpije in zelo dobro navlaži, nekoliko tudi nahrani.
  • 0

#598 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 February 2009 - 09:42 PM

Špela,
jaz Clinique DDMG kombiniram z Vichy Nutrilogie1. Priporočam. Fino vlažilna, a ne preeeveč (za preeeveč je Nutrilogie2). Razen, če nisi "naravna kozmetika freak". ;-)
Sem pa imela zajeten tester te z Acai jagodami, pa mi ni bila všeč - nekam preveč mastna in se mi ni vpila.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#599 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 February 2009 - 10:07 AM

Hvala obema. Nekaj palamudim, da bi si naročila Juice Beauty serum - ampak to vseeno ne bi blo kot neka 'hranljivejša' krema .... Zdaj imam za prvo pomoč še Rossmann kremo z aloe vero, s katero se namažem, ko mam feeling res suhe kože, pa mi je OK. Nutrilogie 1 sem že mela pred časom mini reklamno verzijo, 30 ml ali koliko že, pa mi je bila OK, tako, da verjetno se bom kar za to odločila - predvidevam, da je cena prijaznejša kot pri 100% Pure? Bom prosila testerje, ko bom kupila češnjev piling in aloe otroški losjon pri Orci.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#600 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 15 February 2009 - 11:02 AM

Alverde mislim, da ima tudi mleko/losion za telo.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users