Kje kupujete?
Posted 14 February 2024 - 12:30 PM
Mi kupujemo male margerite v hoferju, so super prigrizek.
Posted 14 February 2024 - 01:16 PM
Bellini, thanxxx, nisem veel, da rabim še ploščo. Kje jo dobim?
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 14 February 2024 - 01:53 PM
Aja, nisem bila pozorna. Okusne, res. Bazilika 😋Saj v Kavarni imajo te pice.
Posted 14 February 2024 - 02:00 PM
Bellini, thanxxx, nisem veel, da rabim še ploščo. Kje jo dobim?
Saj je ne rabiš, gre tudi v navadnem pekaču, ampak efekt plošče je ravno v tem, da simulira krušno peč, zato so pice boljše. Prodajajo jih po spletu, mogoče kakšen Merkur. Ne vem več, ker je naša že konkretno stara
Posted 14 February 2024 - 02:04 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 February 2024 - 02:19 PM
Posted 14 February 2024 - 02:52 PM
Jaaaa, pouhn se jih dobi od 35-100 eurov.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 14 February 2024 - 02:55 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 February 2024 - 02:55 PM
Posted 14 February 2024 - 04:21 PM
Posted 14 February 2024 - 04:39 PM
Te kamne imata večkrat Lidl in Hofer tudi, za majhne denarje. Jaz sem jo par let nazaj tam kupila. Imajo okrogle in pravokotne.Bellini, thanxxx, nisem veel, da rabim še ploščo. Kje jo dobim?
Ene take predpripravljene pice za dopeko, ki zgledajo bit malo boljše, sem videla tudi v Mercatorju, so pa isto cca 7 eur.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 February 2024 - 04:42 PM

Midve s sestro sva pred kakimi 15 leti v Hoferju jemale eno njihovo pico iz hladilnika, ki jo samo dopeces v pecici in nama je bila prav dobra za obcasen prigrizek. Bom enkrat sprobala, ce se sploh obstaja.
Posted 14 February 2024 - 06:07 PM
Za zmrznjeno, odlična. V bistvu najboljša v našem malem mestecu.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 February 2024 - 08:41 PM
tvoj “matematični” post (otroci in dopust) v Prostem čveku. : ))
Posted 15 February 2024 - 08:23 AM
Jaz sem mislila, da si falila temo, da si hotela napisati, kaj trenutno ješ.
Posted 15 February 2024 - 09:08 AM
Ja, spomnim se, da je ena moja sodelavka (Koprčanka) jemala pice v Tušu, kjer kupujejo lastniki lokalov. Sklepam, da je vedela, kaj je dobra pica, sicer je ne bi jemala z vso familijo. Podal se bom v raziskovanje.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 February 2024 - 11:43 AM
Posted 15 February 2024 - 12:10 PM
Vzami ono z mozarello buffala.
Errol meni ne zaupa
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 February 2024 - 12:30 PM
Gledam pa katalog (ko posljem poba v trgovino rabi fotko, drugace…

Posted 15 February 2024 - 03:11 PM
Ker ni zavojčka, kjer bi na veliko pisalo M A S L O.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users