Celulit
Posted 12 May 2010 - 01:44 PM
Če si nagnjen k celulitu, se lahko na glavo postaviš, pa se ga ne boš znebil.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 May 2010 - 01:49 PM

Čeprav pomojem, če bi pazil da ti NE nastane, torej da bi že pri 14 začel ful pazit glede prehrane, gibanja, vode itd. bi šlo lažje kot pa pol, po tolk in tolk letih vsega junk fooda to odstranit. Sam kje sem se pa jst pri 14h obremenjevala še za celulit, dokler ni postal prav viden mi je dol visel zanjga

After all this time?
Always.
Posted 12 May 2010 - 01:50 PM
Zadnjic je zravn Zurnala prisla na dom ena "fajn" reklamna knjizica od lekarne ljubljana o celulitu. V uvodniku je pisalo, bla bla bla, celulit normalen, ma ga 9/10 zensk in tk naprej, pol pa obrnes stran pa pise, nacini, kako se ga znebiti. WTF??? Ce ga ma 9/10 zensk, zakaj si jemljemo za zgled tisto 1 zensko od 10, ki ga nima??? zakaj se ne bi enostavno sprejelo kot nekaj, kar pac je.

PODPIS.
Ogromno je tu delo genetike in pa hormonov. In roko nna srce - raje imam vse ok z hormoni, ki mi pač kot stranski vpliv delajo tudi celulit

^^

Čeprav pomojem, če bi pazil da ti NE nastane, torej da bi že pri 14 začel ful pazit glede prehrane, gibanja, vode itd. bi šlo lažje kot pa pol, po tolk in tolk letih vsega junk fooda to odstranit. Sam kje sem se pa jst pri 14h obremenjevala še za celulit, dokler ni postal prav viden mi je dol visel zanjga

Jaz sem pri 14ih ful športala, pila in jedla zelo zdravo, pa bla ful suha, pa se mi je ful hitro začel pojavljat in je tudi ostal.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 May 2010 - 01:51 PM
After all this time?
Always.
Posted 12 May 2010 - 01:53 PM

Ne, sej ne, ma že takrat sem ga imela več kot ostale se mi zdi, zdaj pa niti ne gledam/spremljam tolko tega, mi je pač vseeno.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 May 2010 - 01:54 PM
Če si nagnjen k celulitu, se lahko na glavo postaviš, pa se ga ne boš znebil.
Jah, docela znebiti se ga morda ne, ampak v visoki percentuali pa ja. Moje mnenje.
Nincha, koliko pa pride olje od Welede? V Mullerju, ne?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 May 2010 - 01:57 PM
Itak, da se ga da precej znebit, s kakšnimi masažami in tretmaji, ki stanejo celo premoženje, + vse drugo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 May 2010 - 02:01 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 May 2010 - 02:05 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 May 2010 - 02:33 PM
možno je da je vse v genih. sam pol mam js ful srečo da mam noge po fotru k res nimam celulita. ajd če si ful stisnem se mogoč vidjo tiste maščobne blazince, ampak tko ga pa nimam. moja mami ma pa goooozne noge. je pa res da mam še 2 brata in ma strije in res ne elastično kožo. :/ žal... sej ful hodi v gore, kolesarta s fotrom, na aerobiko hodi, vsak dan gre tle na en hrib bliz hiše, pa ga ma še vedno. ampak ker se ne prehranjuje prav, ga ma zarat tega. pa jebe se ji

princeska kolk soli na dan ti užiješ?
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 12 May 2010 - 03:10 PM
Itak, da se ga da precej znebit, s kakšnimi masažami in tretmaji, ki stanejo celo premoženje, + vse drugo.
Ja, nooo.
Mah, ne ni sam to. Zase lahko rečem da odkar hodim na fitnes ga skoraj več nimam. Pa na hrano je treba malo pazit, ampak ok, to je samo po sebi umevno.
Jst hodim na aerobiko, tečem, delam vaje po Zuzani, pijem 2,5-3 l vode na dan, pijem tudi ful nesladkanega zelenega čaja. Mažem se s Pitayo že ene 4 mesece. Jem še kr zdravo, nič junk fooda.
Zdej bom probam kenslat še sadne jogurte in kruh, tudi PZ, oz ga zelo zelo omejit. Solim pa na splošno malo oz. ne dosoljujem. Pa slani prigrizki mi niso neka huda omama. Ne jem skoraj nikoli.
Mami nima celulita in ma hudo postavo.
Posted 12 May 2010 - 03:14 PM
Posted 12 May 2010 - 03:15 PM
Fantova sestra ma najuhejšo postavo, čis je športna, skos na vadbah, trenirala je vse živo, pazi kaj je, pa ga ma vseeno. No, v takem primeru bi se jaz pol odločila za kavitavijo oz. kakšen drug poseg in tretmaje, k je res sam še pika na i in so potem možnosti, da pomaga, da se ga mogoče pa le znebiš.
Posted 12 May 2010 - 03:21 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 May 2010 - 03:21 PM
Tko da bom delala na tem, si prišparala keš in drugo leto res kaka kavitacija, letos bom šla pa na tretmaje s hladnimi povoji, a mislite, da kaj nuca?
Posted 12 May 2010 - 03:29 PM

ja tko k je napisala sarah... če se hoče se vse da! pol pa al se odločiš športat in si prpravlen se kakim "grehom" odrečt, al pa ga sprejmeš.
Ne morm se strinjat s tem. Ce mas celulit kot posledico slabe hrane, negibanja, tabletk in podobnega, potem ja. Ce ga mas genetsko, potem pa NE. Ne bojo pomagale nobene zavbe, hektolitri vode, telovadba in zdrava hrana. (Dobro, mogoce bi slo z nekimi "medicinskimi" postopki, za katere niti ne vem podrobnosti, niti se v to ne bi spuscala, ker se mi zdi neumno.)
Z vsem nastetim se da izboljsat tonus koze, izgled in vse, ma celulit bo ostal tam, kjer je. Garantirano.
Posted 12 May 2010 - 03:39 PM
in seveda tut bit debel.
Posted 12 May 2010 - 03:39 PM
After all this time?
Always.
Posted 12 May 2010 - 03:44 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users