Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#581 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 April 2006 - 09:44 AM

Luminelle, ni bilo tako hudo. Ženska, ki mi je naredila piercing, je že prej rekla, da bo zelo bolelo (ne vem, mogoče je mislila, da bom pobegnila), ampak če nekaj hočeš, te malo bolečine ne sme ustaviti. Zato kar pogumno!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#582 kroglica

kroglica

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts

Posted 27 April 2006 - 10:59 AM

http://www.bmezine.com/wn-img.html

Mogoče še katera dobi kako novo idejo za piercing biggrin.gif
  • 0

#583 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 27 April 2006 - 11:12 AM

IPB Image men je slabo ratal, ne morem več gledat ...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#584 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 27 April 2006 - 12:36 PM

QUOTE(kroglica)

men je pa hudo:)...sam ne vse...samo v popku,nosu pa jeziku in obrwi...drugo mi ni tok kul-sploh pa ne surface piercing ermm.gif ermm.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#585 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 April 2006 - 01:04 PM

QUOTE(kroglica)

Ah, nekateri pa res pretiravajo... Imet 10 piercingov in vse na obrazu - nagravžno. 3 v nosu, 3 v ustih, 2 na obrveh, na dlesnih, na jeziku, v bradi...

Kot reklama za jeklo.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#586 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 27 April 2006 - 02:26 PM

Obstaja moznost da se luknja v popku kasneje grdo zaceli?
  • 0

#587 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 02:27 PM

moja prijateljica si je pa dala delat pirs v popek na studencih. je rekla da majo fulll porihtano pa da ma tisti to s.p. zdej pa me zanima če kdo pozna tega ko naj bi to delo in če mi lahko sporoči tel. št. tongue.gif
  • 0

#588 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 02:28 PM

QUOTE(luminelle)
Obstaja moznost da se luknja v popku kasneje grdo zaceli?

ne ni nujno da se grdo zaceli.odvisno od tega gdo ti je takrat delau luknjo. moja znanka si je za med tuširanjem dala pirs ven ko pa si ga je probala vstavit spet nazaj se je mogla kr precej potrutit.
  • 0

#589 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 02:31 PM

QUOTE(kroglica)
ja, nekateri pa res pretiravajo... Imet 10 piercingov in vse na obrazu - nagravžno. 3 v nosu, 3 v ustih, 2 na obrveh, na dlesnih, na jeziku, v bradi...

Kot reklama za jeklo.

je se strinjam. 2 ali pa 3 pirsi so še na meji dobrega okusa kaj je pa več je pa že nagravžno in močno pretiravanje.....(moje menje) tongue.gif
  • 0

#590 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 27 April 2006 - 02:35 PM

QUOTE(*Tia*)
moja prijateljica si je pa dala delat pirs v popek na studencih. je rekla da majo fulll porihtano pa da ma tisti to s.p. zdej pa me zanima če kdo pozna tega ko naj bi to delo in če mi lahko sporoči tel. št. tongue.gif

Uroš dela na studencih in v bistvu ima novi plac.Jaz si grem k njemu jutr delat.
  • 0

#591 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 02:46 PM

ja mi je povedla....je rekla da ma baje vse novo pa fullll sterilno...kam si boš pa dala pirs??? pa sporoči mi kako je bilo...kr jas si ga nameravam dat v popek....verjetno tut tam...
  • 0

#592 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 April 2006 - 02:54 PM

QUOTE(luminelle)
QUOTE(*Tia*)

Uroš dela na studencih in v bistvu ima novi plac.Jaz si grem k njemu jutr delat.

kaj to pri MB, ne?

jaz sem si ga tam dala v obrv(mi je pado po 1 mesecu), brado(ga imam še zdaj) in v popek(ga še tudi imam). res sem zadovoljna z njegovim delim in odnosom, ki ga ma do strank-vse ti lepo razloži, mislim, da obvlada svoj posel.

mela sem pa še uhanček v nosu pa mi je med spanjem ven pado pa si ga nisem več davala nazaj not
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#593 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 03:00 PM

ja pri mb ja...tudi sama si ga mislim dat v popek kot ti....a te je zlo bolelo?? in kakšen uhan ti da na začetku not?? pa kaj ma več različnih barv da si lahko sam izbereš???...hvala za odgovore tongue.gif smile.gif
  • 0

#594 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 27 April 2006 - 03:19 PM

QUOTE(*Tia*)
ja mi je povedla....je rekla da ma baje vse novo pa fullll sterilno...kam si boš pa dala pirs??? pa sporoči mi kako je bilo...kr jas si ga nameravam dat v popek....verjetno tut tam...

Tudi v popek + on je edini ki ima izobrazbo za piercing pa se faca je.
  • 0

#595 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 27 April 2006 - 03:27 PM

QUOTE(*Tia*)
ja pri mb ja...tudi sama si ga mislim dat v popek kot ti....a te je zlo bolelo?? in kakšen uhan ti da na začetku not?? pa kaj ma več različnih barv da si lahko sam izbereš???...hvala za odgovore tongue.gif smile.gif

V bistvu procedura ne boli in cena je od 4000-8000k , odvisno od uhana.Imas na voljo neke krogle uhancke (v glavnem grdo), ter banane z kamenckom.Je veliko barv na razpolago(roza,modra,violična..) in si sama izbereš.So iz kirurskega jekla ali titana.Uhan lahko menjas ko se ti rana zaceli(2-6mesca).Ce ga pozabis kaj vprasat ga enostavno poklices..ni tecen in je cist normalen decko.Ordinacija pa mu prav disi po higieni in cistilnih sredstvih:)
  • 0

#596 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 27 April 2006 - 03:42 PM

Luminelle, ne vem zakaj bi se grdo zacelilo. Razen če imaš neke hude infekcije. Drugače pa: ko boš šla delat piercing, vztrajaj naj ti tako dolgo riše tiste pikice, dokler ne bo poravnano tako kot je treba. Če ne bo naravnost ti lahko piercing zanaša, kar pa ni ravno lepo za pogledat.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#597 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 04:05 PM

QUOTE(ursi)
QUOTE(*Tia*)
hm.....jas pa mam en majčken problemček.....fulll rada bi mela pirsing v popku... samo starši niso za to....kaj ma kdo kaki nasvet kako jih naj prepričam?? pa še to...a lahko objavite čim več slik pirsinga v popku da bi še malo vidla kak to zgleda... hvala tongue.gif

ce ti ne dovolijo ermm.gif ...je kar mal bedno,ampak nic tazga,ker je se veliko punc in fantov ki jim starsi ne dovolijo piercanja.drugace ce pa je to tvoja neizmerna zelja jim povej,pa ce si se osnovna sola,potem se fajn potrudi da bos imela lep uspeh(tako sem ga jaz dobila v osnovni soli).Drugace pa nimam ideje kako bi jih drugace prepricala,ker nekateri so res proti temu prebadanju.Starejsi ubistvu tega ne razumejo,potem pa mislijo da je res zelo nevarno.Nekaj nevarnosti je ze,ampak jih ni ce izberes primerni salon ali pa studio.Sama nisem imela nobenih problemov,medtem ko pa nekaterim so se te luknje zelo zagnojile in jih je bolelo,pa da niso mogle sedet,pa tako dalje.Tudi pri meni je tako,da mi novega piercinga ne bi pustili-imam jih 3,in zelim si ga imet v jeziku...ampak to je res samo zelja,ki upam da se mi bo enkrat le uresnicila:)

taksen je moj nasvet-potrudi se,ubogaj jih,poslusaj,jim pomagaj ko rabijo pomoc...pa cim veckrat jim omeni tole zadevico...potem bos pa sama videla kaksna je situacija.

veliko srece wink.gif

aja pa tukaj so slikce:)

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

starše sem še vprašala pa so reli da bodo premislili...če bo šlo vse po sreči bom že čez teden dni ponsna lastnica pirsinga v popku..,..hvala za nasvete pa vam sporočim kako se je vse odvilo.... smile.gif smile.gif
  • 0

#598 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 27 April 2006 - 04:11 PM

QUOTE(nihrida)
Luminelle, ne vem zakaj bi se grdo zacelilo. Razen če imaš neke hude infekcije. Drugače pa: ko boš šla delat piercing, vztrajaj naj ti tako dolgo riše tiste pikice, dokler ne bo poravnano tako kot je treba. Če ne bo naravnost ti lahko piercing zanaša, kar pa ni ravno lepo za pogledat.

Hvala,mu bom rekla.Smem vprasat s kod prihajas?
  • 0

#599 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 04:17 PM

kaj je res da se moraš tu pri urošu(na studencih) prej naročit preden si greš dat naret pirsing?? pa a ma kera telefonsko da bi se naročila če je potrebno???
  • 0

#600 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 04:17 PM

kaj je res da se moraš tu pri urošu(na studencih) prej naročit preden si greš dat naret pirsing?? pa a ma kera telefonsko da bi se naročila če je potrebno???
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users