Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#581 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 30 October 2018 - 04:54 PM

To je Se vec paket. Ocitno pa ne dobivamo istocasno smsov, ker ga je brat dobil prej.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#582 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 30 October 2018 - 05:10 PM

Jaz sem ga danes, fant ga še ni.
Jina, možno, da se vama ne, če imata še kakšne začetne ugodnosti?
  • 0

#583 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 30 October 2018 - 05:16 PM

Saj v bistvu se ni se nikomur. S 1.12. bo. Sem prav pogledala in se nam je 1.1. z 12 na 13. Gledam zdaj Bob :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#584 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 30 October 2018 - 05:21 PM

Jaz sem ravno vzela telefon in se vezals za 2 leti. Bedno.
  • 0

#585 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 30 October 2018 - 07:34 PM

Jaz imam Bob, ne vem za nič.
  • 0

#586 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 30 October 2018 - 07:36 PM

Sva dobila sms, ja. :down:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#587 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 31 October 2018 - 06:54 AM

Meni se za 1 eur podrazi
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#588 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 31 October 2018 - 12:44 PM

Meni tudi, Telemach. S tem da nazadnje so si dovolili podražit 1.2.2018, zdaj je to že drugič letos.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#589 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 31 October 2018 - 01:17 PM

A1 se tudi podraži, ali se je celo že.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#590 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 02 November 2018 - 10:51 AM

Jaz na izi mobilu še vedno ostajam na 6,90€ :P Hvala bogu da sem takrat menjala, ko bi vsaj že prej bi prišparala 100€ za zadnja dva meseca ko so mi nabili račun na A1 kao zaradi prenosov ob polnoči, sem še zdaj jezna

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#591 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 02 November 2018 - 05:13 PM

Kaj maš pa vključeno notri? Pa to je res đabe.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#592 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 02 November 2018 - 10:02 PM

Jaz pa razmišljam, da bi šla z novim letom spet na Hot (imam A1, a se mi konec leta izteče bonus lanske akcije in bo račun dvojni).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#593 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 05 November 2018 - 04:25 PM

Jaz imam IZI mesec S, kjer imam 3000 enot katere porabim po zelji (v to se stejejo klici, SMSi, MMSi, mobilni podatki), najvec mi gre itak za mobilne ostalo porabim minimalno, pa ponavadi porabim ene pol teh enot, nikoli mi jih se ni zmanjkalo, sem pa doma vedno na wifiju in na podatke ne gledam kake youtube-a
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#594 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 08 November 2018 - 10:20 AM

Jaz bob-a ne menjam, imam paket za 9,9€. Ker sem nezahteven uporabnik mobitela, mi tudi ni pomembno, da mi operater nudi možnost nakupa telefona po nižji ceni z vezavo. Si pač kupim telefon v redni prodaji, ko mi stari omaga :)

• 0

#595 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 08 November 2018 - 10:59 AM

Enako jaz oz. midva.
  • 0

#596 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 08 November 2018 - 11:00 AM

To se mi ne zdi nic posebnega, jaz imam na Telemachu za ta denar vse neomejeno. Z mozem si deliva narocnino. Na A1 sem za podoben paket placevala skoraj 25, hvala lepa.
  • 0

― V. Van Gogh

#597 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 08 November 2018 - 11:09 AM

Ja meni se je ta paket najbolj splačal. Za telemach ne vem katero omrežje uporablja in če svoje, ampak jaz sem vezana na simobilovega, ki ga uporablja tudi bob (saj mislim, da je to njihvoa firma), ker mi ta edini spodobno vleče v mojem kraju (ja tudi v letu 2018), telekomovega mi ne vleče.

Pa Jina a to imaš takšno naročnino pri Telemachu samo za mobitel ali je to pač vključeno v paket s TV in internetom.

• 0

#598 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 08 November 2018 - 11:11 AM

Samo za telefon. Imava tudi ostalo na Telemachu, ampak je loceno in ne vpliva na ceno.
  • 0

― V. Van Gogh

#599 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 08 November 2018 - 11:30 AM

Za enega vpliva na ceno, ce si narocnik ostalih storitev. 12 namesto 15 ali nekaj takega je bilo vcasih.
  • 0

Tumblr

#600 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16987 posts

Posted 27 November 2018 - 08:28 AM

Znorela bom s tem Telamachom. Včeraj sem klicala, ker so fanutu pošiljali SMS da nekaj ni plačal in odklop. Pa kličem, da od kot zdaj taki dolg, če je bilo prejšnji mesec vse poravnano. Pa ona meni, ja da ni, da je bilo samo delo. Ja kako delno, če je bilo poravnano, tolikor kot je pisalo, da je odprtega. Sej mi ni znala prav razložit, da je blo nekaj delno poravnano, delno pa ostalo. Znorela sem skoraj. Izpiske konto kartice pa baje dobim že čez tri dni. Ekspresni so res. 

Pa fant ima skoz težave z signalom pri njih. 3/4 časa ima nedosegljivo številko, a meni na istih lokacijah brez težav lovi signal. Sem mu rekla, naj začne zavračat račune. 

Kako lahko kar dvignejo naročnino, če si podpisal pogodbo za določeno vsoto? A je kje v malem tisku, da si pridržujejo pravico do dviga?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users