QUOTE(Dragica @ 1. 2. 2009 - 10:29)

Me prav čudi, da komisija ni sprejela Murkota.
Oh, če je bila npr. med tekmovalci Brigita Šuler, potem bi brez problema lahko bil tudi Murko.

Še vedno sem mnenja, da na naši glasbeni in nasploh "zvezdniški" sceni še zdaleč ni on največji problem, goden vsesplošnega ruganja. ;-)
Kar se pa komadov tiče - hja, pač. Nič novega letos.
Užitek mi je bil pogledati dolge frise shemale Mance in Lange, ki so se patetično združili, da bi končno že šli migat na Evrovizijo in ob tem trojno orgazmirali. Sama sreča, da jim ni uspelo - čeprav so dobili največ točk od publike ... je zelo zgovorno, kakšni so Slovenceljni oz. kdo je glasoval.
In kaj za hudiča bi rada Petra Slapar?! S slačenjem vsepovsod, nekim grotesknim in patetičnim amaterskim pr0n muvijem ji ni uspelo ... zdaj bi se pa rada kar naenkrat prelevila v resno pevko? Cut the crap, cheap, ugly bitch. Prišlo mi je tudi na uho, da bi naj šla na operacijo glasilk.
Po eni strani občudujem Karmen Stavec, da ima jajca si po blamaži in skrajno primitivnem obnašanju na prejšnji Emi sploh prikazati obraz in tekmovati. Komad dolgočasen za umret, oprava pa BIG NO za njeno postavo.
Urška Drašček in Eva Černe totalno nista izkoristili svojega potenciala - pa tudi, če ga bi, nista imeli šans - da bodo zmagale violine in dretje (naj si babe že enkrat pridejo na čisto, da vsako dretje ni tudi že operno petje!) shemale-a no2., je bilo očitno.
No, moj favorit je pa bil Mitja. JA.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>