Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#581 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 February 2009 - 09:57 PM

OMG, vedla sm, vedla! woot.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#582 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 February 2009 - 09:59 PM

Evo vam Quartissimo, zmagovalci.
  • 0

#583 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 February 2009 - 10:00 PM

Meni so kr neki.

Moja kolegica je fuuuuul razočarana, ker ne bo šla v Moskvo z očetom. Mislim, razumljivo, halo, kdo pa ne bi bil.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#584 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 February 2009 - 10:01 PM

Kr neki. No, vsaj Langa ni zmagala, Šulerca je pa čist brez pik ostala. laugh.gif (Hvala bogu)

Helena mi je bla dobra, Dima Bilan pa prvič do zdej precej lušen. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#585 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 01 February 2009 - 10:08 PM

Ne vem, od kje, pismo, ljudem, da dajo 12 točk tej Langi?? cry.gif cry.gif

Kle v Quartissimo so pa sami znani, hehe smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#586 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 01 February 2009 - 10:08 PM

Dima Bilan ohmy.gif wub.gif
  • 0

#587 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 01 February 2009 - 10:15 PM

QUOTE(Coco* @ 1. 2. 2009 - 21:31) View Post

Wait, a tisto je Rudi Bučar, un Izolan, ki poje istrsko muziko? ohmy.gif

HAHAHAHAHA, kakšna je Helena Blagne! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ja Rudi Bučar je to ja. Za moje poje ma ful dobr glas in ful dobr poje.

Teli zmagovalci so mi pa kr eni. pa dobr teli fantje so se vredu, ampak ta bejba pa nima lih nvem kwa za pokazat razn razglajene kože down.gif
  • 0

#588 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 01 February 2009 - 10:16 PM

Jaz sem mislila, da bo Dima Bilana razgnalo na odru. Res sem se bala za njegovo zdravje ohmy.gif A je blo potrebno dvigovat majico? rolleyes.gif

Glede zmagovalcev pa ne vem kaj naj rečem. Meni bi bilo boljše brez pevke in tistih par besed, ki jih v kričečih visokih tonih zapoje.

Po mojem mnenju je bil Omar najboljši.
  • 0

#589 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 February 2009 - 10:19 PM

Zadovoljna z zmagovalci.

Js sm itak nora na mešanico klasike (predvsem violine) in moderne muske. Pa pevka mi je ful simpatična, pa ta uhanček v jeziku prov kul zgleda. Mogla bi met pomoje kakšno črno obleko, al pa temno vijolično woot.gif

Helena Blagne je itak legenda. Ona ma men tako čudovit glas in lahk vsemogoče poje.

Voditelja sta mi bla presenetljivo fajn. Ne vem al sm bla tako razpoložena, ker sm se jima non stop smejala; Marički pa tud. biggrin.gif

Ta rus se je pa kr neki zvijal. Mami je sam čakala kdaj si bo zavozlal noge laugh.gif
Pa smešen mi je blo, ker ko je tist prevajal iz ruščine v slovenščino, je pol manj povedal, kot je pa tist govoril. Rus je govoril in govoril, naš pa v enem stavku povzame vse biggrin.gif

Princes, a si vidla med backvokalistkam našo bivši ledinko??? Pr dveh komadih je pela. biggrin.gif
  • 0

#590 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 01 February 2009 - 10:20 PM

QUOTE(Coco* @ 1. 2. 2009 - 21:39) View Post

Zakaj se Dima tlači v premajhna oblačila?

Pa s tisto zredčeno emo frizuro je ko debilčič.

laugh.gif So true.

Meni so zmagovalci ok. Itak mi ni bil nobeden neki wau. Meni se je pesem od Alye in Rudija najbolj dopadla. Samo kako je bila oblečena, wannabe Madonna. Sem pa s fotelja padla od smeha, ko sem videla kok je Manca večja od pevca iz Lange laugh.gif .
  • 0

#591 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 February 2009 - 10:20 PM

Dima Bilan unLOL, ja vsi znamo rusko, Dima, ti kar daj gas. blink.gif

Glede zmagovalcev - dokaj ok, no, lahk bi bilo slabše (beri: Šuler, Špik, Gianni surrender.gif ).

Babič mi gre na K. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#592 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 01 February 2009 - 10:22 PM

^Ampak res, kolikokrat pa je že bil Babić na Emi in Evrosongu. Enkrat vem da je bil s hrvaško, takrat ko je na Dori zmagala Claudia Beni. Pa za Saško je Metulja in Mandoline napisal. Pa še Cvet z juga če se ne motim.
  • 0

#593 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 February 2009 - 10:26 PM

Ja na to sm tud js pomislila ermm.gif

Ampak očitno mu leži ta scena! Vedno nekaj novejšega.
  • 0

#594 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 February 2009 - 10:27 PM

Svetla točka je bila, da se vsaj ni čeperil na odru letos in razkazoval svoj plesni NEtalent.

blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#595 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

QUOTE(bellini @ 1. 2. 2009 - 22:16) View Post

Po mojem mnenju je bil Omar najboljši.

Se strinjam. Jst sm si želela, da bi on zmagal.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#596 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Aja, pa pri Evi Černe so mi tisti fantje ozad takoooo noorororororo plesal. Se vid kdo je naredil koreografijo!!!
  • 0

#597 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

QUOTE(Dragica @ 1. 2. 2009 - 10:29) View Post
Me prav čudi, da komisija ni sprejela Murkota.

Oh, če je bila npr. med tekmovalci Brigita Šuler, potem bi brez problema lahko bil tudi Murko. sleep.gif Še vedno sem mnenja, da na naši glasbeni in nasploh "zvezdniški" sceni še zdaleč ni on največji problem, goden vsesplošnega ruganja. ;-)

Kar se pa komadov tiče - hja, pač. Nič novega letos.

Užitek mi je bil pogledati dolge frise shemale Mance in Lange, ki so se patetično združili, da bi končno že šli migat na Evrovizijo in ob tem trojno orgazmirali. Sama sreča, da jim ni uspelo - čeprav so dobili največ točk od publike ... je zelo zgovorno, kakšni so Slovenceljni oz. kdo je glasoval. IPB Image

In kaj za hudiča bi rada Petra Slapar?! S slačenjem vsepovsod, nekim grotesknim in patetičnim amaterskim pr0n muvijem ji ni uspelo ... zdaj bi se pa rada kar naenkrat prelevila v resno pevko? Cut the crap, cheap, ugly bitch. Prišlo mi je tudi na uho, da bi naj šla na operacijo glasilk. IPB Image

Po eni strani občudujem Karmen Stavec, da ima jajca si po blamaži in skrajno primitivnem obnašanju na prejšnji Emi sploh prikazati obraz in tekmovati. Komad dolgočasen za umret, oprava pa BIG NO za njeno postavo.

Urška Drašček in Eva Černe totalno nista izkoristili svojega potenciala - pa tudi, če ga bi, nista imeli šans - da bodo zmagale violine in dretje (naj si babe že enkrat pridejo na čisto, da vsako dretje ni tudi že operno petje!) shemale-a no2., je bilo očitno.

No, moj favorit je pa bil Mitja. JA. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#598 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 01 February 2009 - 10:29 PM

Dima Bilan... lol1.gif lol1.gif lol1.gif Meni je bil smešen s svojim opičjim skakanjem tam po odru. lol1.gif lol1.gif Sorry vsem, ki vam je všeč.

Ok, Da še malo pokomentiram nastopajoče od danes, ki jih včeraj ni bilo...
Čukov nisem vidla, tako da jih ne morm komentirat.
IPB Image

Omar - meni je bila pesem najboljša na letošnji EMI, ampak nastop bi pa lahko bil boljši. Malo dolgočasno, da je samo stal in pel, ker vseeno pesem je taka, da bi jo lahko dopolnil magari z nekimi plesalci ali čim podobnim.
IPB Image

Eva Černe - se mi zdi, da ni izstopala, da ima vsako leto pesem po istem kopitu. Lep glas, soliden nastop, kaj več pa ne.
IPB Image

Langa - jaz sem se skor polulala od smeha, ko je bil pevec v stoječem položaju skoraj enako velik kot Manca v sedečem. Pa potem ko se je na koncu pesmi vstala... lol1.gif Pesem... meni take melodije res niso všeč, po moje tudi na Eurosongu ne bi vžgale.
IPB Image

Samuel Lukas - dolgočasna pesem, da je bolj dolgočasne ni bilo v tem večeru. Neizstopajoča.
IPB Image

Alya & Rudi - po moje mi bo pesem všeč ko jo bom ene 10x slišala, zdaj mi ni bila. Nastop tudi ni bil baš nekaj.
IPB Image

Zmagovalna pesem pa... ja mene je presenetila. Saj ni tako slaba, ampak ta ženski vokal. Upam, da bojo jo malo izpilili do maja.
  • 0

#599 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 February 2009 - 10:30 PM

QUOTE(Coco* @ 1. 2. 2009 - 21:39) View Post

Zakaj se Dima tlači v premajhna oblačila?

Pa s tisto zredčeno emo frizuro je ko debilčič.

Hahahaahahahahaha, so true laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(ananas @ 1. 2. 2009 - 22:19) View Post

Princes, a si vidla med backvokalistkam našo bivši ledinko??? Pr dveh komadih je pela. biggrin.gif

Sem vidla Blažko, ja smile.gif (pri dveh komadih pela?? kje pa še-poleg Nuške?) Pa pri Evi Černe je bil plesalec tudi Ledinc, če si vidla. Moja paralelka. Pa sošolka s faksa je pri Langi plesala... jap, kr pestro, je blo treba skoz gledat laugh.gif

Zmagovalci mi niso všeč!! Ženska vse pokvari.
Alya je bla zakon thumbup.gif

EDIT: Kateri komad je včeraj pela Alenka Gotar?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#600 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 February 2009 - 10:34 PM

Ja itak da sm vidla Škrubeta- bratov bivši sošolec. Men je krasno koreografijo naredu laugh.gif Tiste tretje pa ne poznam
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users