Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#581 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 January 2007 - 11:48 AM

huh. ok. najprej sm sanjala da sm hotla z enim Amirjem (poznam samo enga iz OŠ, pa ga nism vidla ze par let) na skrivaj sexat v šolski telovadnci na unih velikih modrih blazinah. no in se midva slečeva, pa moja mucka ni bla na sveze pobrita (1 dan), in mi je zaceu razlagat da ne, da on pa tko ne more, da nej se kr oblecm, pa bova pol, k se pobrijem rolleyes.gif no in pol smo sli z njegovimi starci (k ubistvu sploh niso njegovi starci, ampak en Franci pa Metka (druzinski prjatli)) v narodno galerijo pa smo tm se kosilo pojedl. no pol pa sm se pogledla u spegu, pa sm vidla da nimam vec trepalnic, pa sm bla ful zalostna, ni mi blo jasn, zakaj mi manjkajo. to je to, se neki je blo, pa se ne spomnem.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#582 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 January 2007 - 11:56 AM

pikica --> laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#583 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 02 January 2007 - 05:53 PM

Sanjala sem, da sva se z nekim (meni neznanim) tipom dala dol, bla je tema, naenkrat se je pa pržgala luč. Med vrati je stal moški, ki je bil v sanjah moj oče in čisto popizdil. Fanta je zabrisu skoz vrata, name se je pa ful dru. In me premlatu -takole... spank.gif
Ne želim si, da bi se mi to zgodilo v resnične življenju.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#584 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 January 2007 - 07:28 PM

Jst sm sanjala, da sm bla na nekem kvizu kjer so nam pustili melodijo in smo mogli uganit kateri klasik je to napisal. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#585 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 January 2007 - 11:03 PM

Bli smo v nekem norem hotelu, ki je mel gondole namesto liftov in jst sm hotla pridet na plesne vaje, ki so ble v bazenu, pa ni blo stopnic. Zato sm bla v sobi in sm si v spodnjem perilu dajala leče v zobe. Potem je prišu en majhen fantek in mi je reku da jst to narobe delam in naj pazim da se ne zadušim in potem so mi začeli izpadat zobi na veliko in sm se davla, pa še voda mi je tekla iz ust zaradi bazena. In potem ko sm spljuvala tono zob, sm mela še vedno vse v ustih, ampak so bli majnhi, grdi in polomljeni.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#586 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 03 January 2007 - 08:03 PM

Sanjala sem, da smo bli na eni žurki in sem bila rahlo 'napsiherana' in živčna zarad mojga tipa oz. zarad enih bejb, ki so se nonstop guzile okrog njega in nikol mi ga ni ratal z nobeno dobit tko da se pol tut nč nism mogla uperat in pizdit... hehe čist mem!

Skratka, to pa zato, ker se je za novo leto na žurki ena res slinla okol mojga ... pa revčki žal ni ratal... hehe ... se ji je moj uprl... sicer js za to sploh nism vedla ker sm bla preveč omamljena sam mi je pa sam povedu, ja prow smešn no!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#587 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 January 2007 - 08:24 PM

V trgovini sem po naklučju srečala enega ''prijatelja'', ki je namesto na fitness šel plavat. In mi dal plavalna očala, ker jih ima zadosti. No, in potem se je opravičeval, da se mora učit, sam sva še vseeno malo bluzila po trgovini, nakar se znašla v muzeju nekih fresk, ki so bile napopane na stare tapete. Đizs, za ovinkom so bile pa strohnjene omare, na katerih so igrali pink-ponk. In za tretjim ovinkom so bili pa plaščki iz umetnega krzna.

slap.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#588 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 03 January 2007 - 09:12 PM

jst sm sanjala da sotut fantje-ne mislm transfestite in take.. čist normaln mel mejkape..... biggrin.gif wink.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#589 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 05 January 2007 - 08:49 AM

V hiši, sredi polja, je bila ona babura iz Razočaranih gospodinj, ki želi posvojiti otroka. No, in sem šla do nje ter ji rekla, da sem jaz tudi lačna in da bi rada jedla tenstan krompir. Pa me je zavrnila, češ, a ne vidiš, da si moram MU narest. Potem sva šle skupaj v kopalnico, ki je bila kar sredi hodnika in izbirale senčke.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#590 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 January 2007 - 09:15 AM

Spet me je morila pokojna babica. Očitno sem se ji nekaj zamerila, ker stalno teži.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#591 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 06 January 2007 - 11:10 AM

mela sm prou najbl neumne sanje ever an biggrin.gif

V šol me je ena punca vprašala če mam čigumije pa sm ji rekla da jih nimam kljub temu da sm jih mela... Pol me je pa kr zasledvala, res tm ko en psiho pršla v klas :"morm ti pregledat torbo, mogoč maš čigumije..." Pa domov mi je sledila pa celo pot ponavlala da mi more pregledat torbo če mam čigumije pa ko en zombi je zgledala...

pomojm da so ble sanje posledice tega da sm včeraj eni sošolki res rekla da nim čigumijev kljub temu da sm jih v resnici imela oops.gif
Boh me je štrafal
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#592 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 January 2007 - 05:35 PM

Bah nič prijetnega. S heveo sem kao šla na pošto plačat neko položnico in na okencu za oddajo pisem je čakal damjan murko. in jaz se tako začnem režat in ga objamem in poljubim na usta. potem pa sem še 100 let razlagala hevei, da sem to nardila, ker hočem, da tip misli, da je popularen in da sem se samo zafrkavala. Ona pa se je samo režala in mi ni hotla vrjet. biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#593 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 06 January 2007 - 10:00 PM

laugh.gif redkvica laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#594 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 07 January 2007 - 11:04 AM

bli smo na morju pa v gardalandu pa doma skupej z enimi - u glavnem 3je dogajalni kraji zdruzeni skupej - in najprej smo se nekej kopal v morju, pol smo debatiral o vlakcih smrti, pol smo pa sedel v dnevni sobi na peci pa nekej debatiral pa se zgeckal laugh.gif

druzga dela sanj se pa nikakor ne morem spomnit, ampak vem da je blo nekej lepga :]
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#595 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 09 January 2007 - 12:03 AM

Da sm bla z enmu tipčkom... Po imenu jan...

Ah..
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#596 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 09 January 2007 - 10:11 PM

Da sem bila ne nekem potovanju in so me oz. nas preganjali sloni in sem imela še čas povedat da sloni lahko tečejo 40km/h, pol je bilo pa neko tekmovanje tovornjakov ki so vozili v blatnem malem krogu pa še neki samo se ne spomnim.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#597 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 January 2007 - 11:04 PM

Js sm pa sanjala, da sem tekla. Ko sem pogledala na polar je kazalo 54 min, 175 pulza.
  • 0

#598 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 January 2007 - 01:39 PM

da so me eni čudni žužki napadal
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#599 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 13 January 2007 - 08:24 PM

Anžeja Dežana. Sm sajnjala d se je ful neki skragu s tastarimi. Ne vem od kje mi to! Sam, v sanjah je vse mogoče...
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#600 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 13 January 2007 - 09:39 PM

Oh ja.

No jst sem pa sanjala, da so k nam domov na obisk prišle sestrične + bratranec (stari med 7-13), katerih že ene štiri leta nism vidla. In potem sem jih bila noro vesela, ugotovila sem, da se niso od zadnjega srečanja čisto nič spremenili in objemali smo se ko budale. In to je blo to.

V resničnem življenju pa jih sploh ne maram. down.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users