Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#581 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 06 February 2017 - 08:35 AM

Ok. A to vse nanašate tudi na oči oz. okrog?

• 0

#582 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16772 posts

Posted 06 February 2017 - 08:58 AM

Jaz vse razen Retin A pa AHA nanašam povsod. Pri AHA se izognem ustnicam in vekam, pri retin A pa še malo širšemu področju okrog oči in ustnic.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#583 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2017 - 10:10 AM

A retinola pol ne smeš uporabljati, kadar si na soncu al zakaj ga poleti ne boš?

Ne vem, mnenja, če greš malo o tem brat, so deljena. Jih je pa zdaj čedalje več takih, ki spodbujajo kao uporabo tudi poleti, neprekinjeno. Če si nek normalen uporabnik je torej baje okej, ko pa nameravaš na morje oz če se ful izpostavljaš direktnemu soncu, potem raje ne, oz je dobro naredit pavzo nekaj časa preden greš na morje.

Tako da to sama presodiš, jaz ga nebom poleti.

Na oči na pa ne nanašam nič.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#584 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 06 February 2017 - 10:30 AM

Jaz pa zdaj ze nekaj casa nanasam The Ordinary Advanced Retinoid tudi okoli oci. Sem enkrat prebrala, da se brez problema lahko, ce ne drazi. Ta moj retinoid me res nikoli ni nic pekel in tudi nisem dozivela kaksnega luscenja.
  • 0

#585 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 06 February 2017 - 12:25 PM

Fiona, oljni cistilci se obvezno sperejo z gelom, mogoce bi ti na tak nacin bolj ustrezal. :)

Pilingov jaz sploh ne uporabljam vec, ker imam tako gladko kozo, da ni vec nobenega dodatnega ucinka. 2x na mesec mogoce uporabim krtaco ali pa Mizonov Apple Smoothie peeling.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#586 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 06 February 2017 - 01:00 PM

Tole je osnovna rutina, ki deluje. Izdelki sicer niso osnovni, ampak se na njenem IG najde še marsikatero priporočilo za cenejše. Moram reči, da še noben izdelek, ki ga omenja in sem ga sprobala, ni bil brca v temo (konzultacije pri njej so sicer 300 funtov, ampak toliko deli po spletu, da lahko vsak sestavi rutino zastonj):

Čistilo za obraz, vitamin C, vlažilna krema, UV zaščita.

Čistilo za MU, čistilo za obraz, vitamin A, vlažilna krema.

To je 6 produktov.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#587 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2017 - 01:05 PM

Super. Škoda da ima ta Vitamin C od The Ordinary tako konsistenco, da ga je skoraj nemogoče uporabljat zjutraj, razen, če imaš ful časa. Jaz bom zaenkrat izmenično uporabljala oboje zvečer, Retinol in Vitamin C, potem bom pa morda menjala za kak drugi Vitamin C in ga uporabljala zjutraj.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#588 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 06 February 2017 - 01:09 PM

Po FB full, full, full (poudarjam, ker res ni nikogar, ki mu ne bi bil všeč) hvalijo Tetraforce vitamin C, ki je slovenski proizvod. Cena je sicer VISOKA, ampak ima The Ordinary enako obliko vitamina C v istem procentu (tetra nekaj v vitaminu F). 

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#589 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 06 February 2017 - 01:16 PM

Za 90 € manj. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#590 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 06 February 2017 - 01:19 PM

Moj naslednji vitamin C bo sigurno ta od The Ordinary v oljni obliki.

• 0

#591 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2017 - 01:20 PM

The Ordinary se dobi tudi na ASOSu :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#592 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2017 - 01:55 PM

Danes sem dobila paket. Uprla sem se neizmerni želji vse dat na kožo :D

Probala sem niacinamide in kremo. Po eni uporabi res ne morem dati kakšnega uporabnega odziva.

HIaluronsko kislino sem probala na rokah. Zelo všeč, imam ful mehko kožo.

Naročila sem tudi kremo za noge, Heel chemistry, proti suhi, trdi koži. Velikokrat sem rekla, da ne bo nobene več kupila, ker ne pomagajo.... pa me je ta po opisu prepričala. Bom sporočila, je pa kar draga, 17€.

Žal zraven ni bilo Coffeine solution, na računu pa je. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#593 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 06 February 2017 - 03:35 PM

Meni je ta krema za stopala fantasticna! :)
  • 0

― V. Van Gogh

#594 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 06 February 2017 - 03:41 PM

Jina kaj pa imaš ti od njih? :)

• 0

#595 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2017 - 03:44 PM

Meni je ta krema za stopala fantasticna! :)

Super, sam ti najbrž nimaš te ogabne trde kože?

Če bi obstajala plastična operacija za to bi jo že davno imela za sabo.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#596 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 06 February 2017 - 04:01 PM

Frčica, prosim napiši, ko boš probala The Ordinary vlažilno kremo, me zelo zanima.:) Jaz imam podoben tip kože kot ti, če se ne motim. Andalou krema mi gre h koncu in me mika ta. Sem gledala video od Hot and flashy na Youtubu in je rekla, da se slabo nanaša, da je slaba kot podlaga za make up...

Glede tega 23 % vitamina C pa so v več ocenah izpostavili dilemo, koliko vitamina C dejansko sploh pride v kožo, glede na to, da se precej teh zrnc sploh ne vpije.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#597 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2017 - 04:03 PM

Marmelada, lepo mazljiva in vlažilna je. Kaj več pa napišem čez ene 2 tedna, ko bom verjetno že vedela, če mi maši pore.

• 0

#598 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 06 February 2017 - 04:07 PM

Ti je dovolj vlažilna že sama po sebi, ne rabiš nič nanašati čez? Ok, bom počakala še malo z naročilom, čeprav itak ni nujno, da bi tudi jaz imela enake izkušnje z mašenjem por.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#599 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 February 2017 - 04:20 PM

Meni je dovolj vlažilna.

• 0

#600 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 06 February 2017 - 05:04 PM

Jina kaj pa imaš ti od njih? :)

Kar zafrkavaj. :lol:

V bistvu nimam toliko. Od The Ordinary zaenkrat kofein, vit C in primer, od The Chemistry Brand pa hialuronsko in kremo za stopala, njihovo kremo za roke pa sem dala mami. Pa še par stvari sem naročila mami in prijateljici, ju imam za poskusna zajčka. :D Mi čisto zaupata.

Frčica, sem zelo dovzetna za to. Odkar si trde kože ne odstranjujem več z rezilom, ampak samo pilo in redno uporabljam kvalitetne kreme, pa je stanje neprimerljivo boljše. Si pa ne mažem po navodilih 2x na dan, ampak vsak ali vsak drugi dan.

Jaz sem pa za vit C neštetokrat prebrala, da ni od njega nobene koristi, če se ga uporabi zjutraj, ker se ne svetlobi uniči. Zdaj mi pa nič več ni jasno. :huh:

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users