Jump to content

Stroški

• Please log in to reply
1390 replies to this topic

#581 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 24 January 2021 - 12:18 PM

Aja, saj res,celo 4 leta bosta skupaj, tamala bo sla ful stara v šolo. Glede na njen zaostanek zaenkrat bo to najbrž čisto super :)
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#582 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 31 January 2021 - 12:54 PM

Imamo, ampak preko Android box-a. Ena škatlica, ki jo priklopiš na TV in na kateri je android. Gor imamo TViN aplikacijo in fotrovo geslo zanj.

2015 sva se to odločila, ker sva škrtici in na ta način privarčujeva minimalno 250€ na leto.
Fotru se pa tudi nič ne pozna, če TViN laufava.

Anch, Android box vrti vse s TViNa?
Sprašujem, ker se mi na telefonu v Neo aplikaciji za določene oddaje izpiše, da jih lahko predvajam samo preko Neo smartboxa.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#583 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 31 January 2021 - 01:13 PM

Ja, vse. Pač kar imaš v shemi.
  • 0

#584 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27630 posts

Posted 31 January 2021 - 02:16 PM

Kul👍 Hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#585 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 20 January 2022 - 08:56 AM

Koliko pa se vam po podražitvi kaj pozna na stroških ogrevanja?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#586 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 20 January 2022 - 12:44 PM

Mi smo za december plačali manj kot lani za december, ogrevamo pa na eletkriko. Lani smo ponoči izklapljali, letos ne, mogoče zato.
  • 0

#587 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 20 January 2022 - 02:18 PM

Itak, da zato. Pri nas se konkretno pozna, ampak midva ze tako dava za plin in elektriko celo premozenje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#588 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 20 January 2022 - 02:19 PM

V mb se sicer elektrika še ni podražila.
  • 0

#589 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 20 January 2022 - 02:21 PM

Pri nas se tudi se ni kolikor vem. Geni imamo. So mi pa naravnost grozljive cene to. Kako si to ubogi ljudje na minimalcih lahko privoscijo :/ Brez moznosti alternativ.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#590 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 20 January 2022 - 08:56 PM

Ali pa s 400€ pokojnine. Še več jih bo lačnih in zmrznjenih.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#591 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 21 January 2022 - 08:39 AM

v Šiški v bloku je ravno včeraj bilo obvestilo, da bo šla cena ogrevanja gor za dobrih 20%

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#592 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 19 March 2022 - 05:11 PM

Ravno vceraj sva malo govorila o tem, kako so nekateri glasni o tem socialcu in izkoriscanju drzave in zivljenju in vzgajanju otrok na "racun drzave" jebemu mast ja, pa naj en poskusa prezivet 4 clansko familijo z 800€ na mesec in pove kako kaj mu je slo. Pa cetudi imajo potem otroci zastonj malice in vrtce in ne vem kaj se, to ni cloveka dostojno zivljenje. Pa mi trenutno za lajf ne porabimo veliko vec, ampak ne zamenjam,ni sans!
  • 0

#593 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 19 March 2022 - 05:13 PM

Z 800 pridete skozi mesec, damn. Midva imava krepko cez 600 ze samo poloznic cez zimo (ki itak traja pol leta). Pa mislim, da je gnev bolj usmerjen k tistim, ki ze tako zivijo v bedi, potem imajo pa se otroke. Take pa tudi jaz obsojam, jbg.
  • 0

― V. Van Gogh

#594 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 19 March 2022 - 05:25 PM

Ja ampak recimo septembra pride 300€ za kurjavo, marca toliko za avto, vmes so kaksni nepredvideni stroski, drugace pa vecino casa pod 1000. Ampak ce imas samo 800 nimas nic manevrskega prostora, tudi ce ful sparas pri hrani tezko prides cez mesec.
  • 0

#595 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 19 March 2022 - 05:27 PM

Ja itak. Samo cudim se, kako nizke stroske imate kljub najemnini. :) Zato pa mi verjetno ne bomo vecno ziveli tu, ampak zdaj ze nekaj casa ne razmisljava o selitvi …
  • 0

― V. Van Gogh

#596 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29705 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 March 2022 - 05:31 PM

Marmelada, na ta razpis sem se spomnila, ga je mož zadnjič našel ... Vodja pisarne ustavnega sodnika, 1270 € bruto. Za bruhat!

https://www.us-rs.si...avnega-sodnika/

Sem navadni smrtnik težko pride, ker sodniki svoje privlečejo. Plača pa za zjokat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#597 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 19 March 2022 - 05:35 PM

Ja Jina, mi imamo vseeno res nizko najemnino, pa se to se nam bo ful poznalo,ker bo verjetno pol obroka za kredit potem ta cena. Ma res smo pridni glede na to kako malo midva zasluziva 😁
  • 0

#598 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 19 March 2022 - 05:40 PM

Ora, saj ne govorim o pridnosti pri varcevanju, ampak o nasih osnovnih zivljenjskih stroskih. Nekam v vukojebino nama pa ni za it zivet.

Eli, veliko sreco zelim!
  • 0

― V. Van Gogh

#599 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32285 posts

Posted 19 March 2022 - 05:43 PM

Pa ne vem no, tud pri nas niso tako nizki stroški. Pri naju gre ena plača gladko za fiksne stroške (kredit, položnice, šola + 2 krožka).
  • 0

#600 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 19 March 2022 - 05:45 PM

Ce imas kredit ali najemnino se mi zdi to cisto normalno, midva nimava ne enega ne drugega.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users