Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#581 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 27 August 2007 - 09:35 AM

Dilema, veš da je mal spremembe treba. biggrin.gif Cvetka, kaj pa če bi sam kakšne pramene dala, mal svetlejše. sj a nima alba tut pramenov?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#582 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 August 2007 - 09:39 AM

Ne pramena, meni so ful bedni. Od kane pa tudi ne moreš pričakovat, da ti bo posvetlila lase, ker nima takega efekta. Kana lahko spremeni kvečjemu na temnejše, da malo poglobi barvo, doda malo toplo rdečkastega odbleska, vsekakor pa ti ne bo posvetlila, ker ne deluje po takem principu, kot navadne barve.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#583 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 August 2007 - 12:27 PM

Kul, TO sem hotla vedet. Če se da s kano posvetlit. Jah vbedu down.gif Hočem eno spremembo, ker sem nonstop ista. Sej vem, da imam kul barvo, samo jst bi se še bolj kul počutla s še bolj poplajhano. Se bom pa mal več na sončku afnala, pa bo. wink.gif Aja pa sestra ma božansko zlato rjavo barvo las in me zarad tega še bolj podpihuje notr, ko bi jst tud mela tako. S kemičnimi barvami se pa ne bi štrihala. Eh, za crknt sm. Čist zlojzana. Jojprejoj.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#584 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 August 2007 - 12:40 PM

Cvetka ne se barvat, ker ti bo lahk še kako žal. Men je tvoja barva las tako prečudovita, da bi bil smrtni greh neki eksperimentirat gor na tvoji prelepi buči.
Js se ne bom zdej za noben denar pofarbala. Ko mi bojo zače sivet, pa bo že druga zgodba biggrin.gif

Cvetkič, na kolenih te prosim: ne narest tega. Plosiiiim. pol boš mela sam težave z narastkom, pa lahk ne bo prišlo ven kokr si mislila.....

Madona, sm čist fertik, ki si izrazila svojo željo oops.gif laugh.gif
  • 0

#585 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2007 - 12:51 PM

QUOTE(bubbles @ 24. 8. 2007 - 10:24) View Post

kako bi lahko naredila tako figico?

IPB Image

Jst si sicer znam natredit nekaj podobnega figi, samo to je bolj z gumico prepleten skupek las, pa ni simetrično ampak bol tko..za doma no. laugh.gif
kako bi pa lahko tako lepo naredila? ( mogoče malo večjo- imam daljše lase)

Lase najprej zvij potem pa jih namotaj v obliki fige ob glavi. Noter pa zapiči milijon lasnic. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#586 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 27 August 2007 - 02:32 PM

Anananananas, ne bom. Sem glih prej študirala k*, kaj pa ko bo narastek. laugh.gif Ah šmorn.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#587 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 27 August 2007 - 05:28 PM

a ni limon kao za svetljenje las? sej ne da ti neki ful... sam lesk pa mal bolj svetlo rata
  • 0

#588 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 28 August 2007 - 08:22 AM

IPB Image
kako pridem do take barve (in torbice biggrin.gif )? a ma to sam pramena, tok gosta, a je cela posvetljena pa pol čez pramena?
  • 0

IPB Image

#589 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 28 August 2007 - 11:28 AM

Baby, ja. biggrin.gif Lih sem vidla tt prispevek v uvodni strani:

Posvetlimo lase
Nasvetek za vse tiste, ki lovite še zadnje sončne dni. Če želite naravno posvetliti lase lahko to naredite s sokom limone. Limonin sok nanesete na lase in se vsaj za dobro uro izpostavite soncu. Svetujemo vam, da lase po sončenju navlažite z masko ali balzamom. Vaši lasje bodo na predelu komor ste nanesli limonin sok za odtenek ali dva svetlejši. Recept odsvetujemo črnolaskam, saj lahko posvetleni prameni postanejo umazano rdeči.

Sam me je mal strah devat limono gor, a ti to ne skrepa las??

Ej, Sahara; tako skor identično torbico; oblika, barva, vse! .. majo v Deichmanu. No, vsaj tukaj v velenju. Pa je okrog 20 ojrotkov. Ful je lepa. Me ma, da bi jo vzela. laugh.gif Če je ti ne boš prej tongue.gif

• 0

#590 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 28 August 2007 - 11:33 AM

Po moje ima Alba eno rjavo barvo, pol pa čez še temno blond pramena. Se pravi dvakrat posvetljena.
  • 0

#591 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 28 August 2007 - 12:19 PM

a ni ta deichman tut nek v lj? se mi zdi da sm eno reklamo vidla. oh, ti jo kr kup, jz ne vem kdaj bom kej pr denarju sad.gif pa itak, mene ne mot če mava isto. razn če tebe? biggrin.gif

celia, a svetlo rjavo?
  • 0

IPB Image

#592 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 28 August 2007 - 12:58 PM

Ma jst tud nimam dnarja. biggrin.gif Pa škoda mi je. Ko že tk mam ful torbic.. Čeprav bi mi ful šla z enimi šuhi.. huh.gif Šiiit. Pa še ene čeveljčke si hočem kupit cry.gif

biggrin.gif
  • 0

#593 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 28 August 2007 - 01:50 PM

ja, poznam to, moj seznam je tut ful dolg, dnarja pa od nikoder! biggrin.gif
  • 0

IPB Image

#594 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 August 2007 - 10:34 PM

Logonine kane so zanič ermm.gif razen če je razlika med to v prahu in uno v tubi? Al pa mam js pač take lase...
  • 0

#595 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 28 August 2007 - 11:07 PM

Kaj pa je bilo narobe? si uporabila kano v prahu ali tubi. Ker jaz sem zadovoljna.
Sem pa gledala v eni turški štacuni s hrano v Grazu in imajo kano za 4€ in razmišljam da bi jo kupila. Saj ne more biti taka razlika, a ne?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#596 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 August 2007 - 08:32 AM

sahara pojdi k frizerju in se ne štrihaj več doma. postopoma ti po mojem zdaj lahko pride na tako barvo, kot jo ima alma. kaka 2 ali 3 barvanja bi bila potrebna. ima pa alma še pramene not. isto tak eva mendes al kaj že je.
moja mama je bila na istam kot ti. imela rdeče lase, hotla tako svetlo rjavo. šla k frizerju, jo pobarval na temno rjavo (rdeče se drugače ne znebiš). in ji rekel, da mora še kaka 3 barvanja it skozi, da bo mela svetlo rjavo. počakaj malo, saj bo wink.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#597 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 August 2007 - 09:24 AM

Lahko tudi naenkrat prideš do take barve. Da ti gor tisto zadevo, ki farbo povleče iz las ali pa ti da gor peroksid, sam ne ful močnega, ampak tolk, da pride ven neka svetlo oranžna, ne blond. Potem ti da pa gor barvo, ki jo želiš, ponavadi tudi zmeša več barvnih odtenkov skupaj. Tko so men nardil in sm bla ful zadovoljna, rezultat pa itak veste, kakšen je bil.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#598 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 29 August 2007 - 09:57 AM

ja sj zj bom šal enkrat k frizerju, se itak morm ostrižt, pa bom slikco nesla. sj zj mam rjave lase, no ja, mal se je že sprala barva (ja Lala, prov si mela biggrin.gif ), vem pa, da ne morm kr v eni potezi na tako barvo pridt. hvala za nasvete!
  • 0

IPB Image

#599 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 August 2007 - 04:09 PM

QUOTE(Frčica @ 29. 8. 2007 - 0:07) View Post

Kaj pa je bilo narobe? si uporabila kano v prahu ali tubi. Ker jaz sem zadovoljna.
Sem pa gledala v eni turški štacuni s hrano v Grazu in imajo kano za 4€ in razmišljam da bi jo kupila. Saj ne more biti taka razlika, a ne?

v prahu. ma bedne so vse črne kane
  • 0

#600 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 August 2007 - 04:46 PM

Jaz imam pa na zatilju eno tako krastico, lisaj... ali kaj vem kaj je. Vseskozi me srbi pa se skoz praskam in se mi pol odkrhne malo stran... zgine pa kr ne in ne! Kaj mi je narediti?
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users