Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 27 August 2007 - 09:35 AM

Posted 27 August 2007 - 09:39 AM
Posted 27 August 2007 - 12:27 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 August 2007 - 12:40 PM
Js se ne bom zdej za noben denar pofarbala. Ko mi bojo zače sivet, pa bo že druga zgodba

Cvetkič, na kolenih te prosim: ne narest tega. Plosiiiim. pol boš mela sam težave z narastkom, pa lahk ne bo prišlo ven kokr si mislila.....
Madona, sm čist fertik, ki si izrazila svojo željo

Posted 27 August 2007 - 12:51 PM
kako bi lahko naredila tako figico?

Jst si sicer znam natredit nekaj podobnega figi, samo to je bolj z gumico prepleten skupek las, pa ni simetrično ampak bol tko..za doma no.

kako bi pa lahko tako lepo naredila? ( mogoče malo večjo- imam daljše lase)
Lase najprej zvij potem pa jih namotaj v obliki fige ob glavi. Noter pa zapiči milijon lasnic.

Posted 27 August 2007 - 02:32 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 August 2007 - 05:28 PM
Posted 28 August 2007 - 08:22 AM

kako pridem do take barve (in torbice

Posted 28 August 2007 - 11:28 AM

Posvetlimo lase
Nasvetek za vse tiste, ki lovite še zadnje sončne dni. Če želite naravno posvetliti lase lahko to naredite s sokom limone. Limonin sok nanesete na lase in se vsaj za dobro uro izpostavite soncu. Svetujemo vam, da lase po sončenju navlažite z masko ali balzamom. Vaši lasje bodo na predelu komor ste nanesli limonin sok za odtenek ali dva svetlejši. Recept odsvetujemo črnolaskam, saj lahko posvetleni prameni postanejo umazano rdeči.
Sam me je mal strah devat limono gor, a ti to ne skrepa las??
Ej, Sahara; tako skor identično torbico; oblika, barva, vse! .. majo v Deichmanu. No, vsaj tukaj v velenju. Pa je okrog 20 ojrotkov. Ful je lepa. Me ma, da bi jo vzela.

Posted 28 August 2007 - 11:33 AM
Posted 28 August 2007 - 12:19 PM

celia, a svetlo rjavo?

Posted 28 August 2007 - 12:58 PM

Posted 28 August 2007 - 01:50 PM

Posted 28 August 2007 - 10:34 PM

Posted 28 August 2007 - 11:07 PM
Sem pa gledala v eni turški štacuni s hrano v Grazu in imajo kano za 4€ in razmišljam da bi jo kupila. Saj ne more biti taka razlika, a ne?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 August 2007 - 08:32 AM
moja mama je bila na istam kot ti. imela rdeče lase, hotla tako svetlo rjavo. šla k frizerju, jo pobarval na temno rjavo (rdeče se drugače ne znebiš). in ji rekel, da mora še kaka 3 barvanja it skozi, da bo mela svetlo rjavo. počakaj malo, saj bo

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 August 2007 - 09:24 AM
Posted 29 August 2007 - 09:57 AM

Posted 29 August 2007 - 04:09 PM
Kaj pa je bilo narobe? si uporabila kano v prahu ali tubi. Ker jaz sem zadovoljna.
Sem pa gledala v eni turški štacuni s hrano v Grazu in imajo kano za 4€ in razmišljam da bi jo kupila. Saj ne more biti taka razlika, a ne?
v prahu. ma bedne so vse črne kane
Posted 30 August 2007 - 04:46 PM
Jaz imam pa na zatilju eno tako krastico, lisaj... ali kaj vem kaj je. Vseskozi me srbi pa se skoz praskam in se mi pol odkrhne malo stran... zgine pa kr ne in ne! Kaj mi je narediti?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users