Jump to content

Photo

Reklame

• Please log in to reply
784 replies to this topic

#581 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 10:04 PM

Aha, dinarčki so splavali po vodi, je bil spet primoran brskati po smeteh...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#582 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 May 2010 - 10:08 PM

Takrt je blo njemu prov čist vseen za dinarčke pomojem, da pri 17 letih igraš na evropskem prvenstvu za portugalsko reprezentanco.. Moraš bit dobr. Ful. In pomojem so to taka močna čustva da si mi sploh ne znamo predstavljat. Pa želja, da se dokažeš pa vse. In še veliko njegovih soigralcev je takrat jokal, sej je na vseh teh večjih prvenstvih tko, glej zdej SP kako bojo vsi jokal k bodo izpadli/zgubil. biggrin.gif Bogi piko cry.gif

Haha, morm nalept v Kurnik kakšno majco mi je fant kupil za SP laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#583 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2010 - 10:10 PM

Daj ne bluzi. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#584 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 May 2010 - 10:14 PM

Če je pa fuzbal resna stvar! cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#585 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 May 2010 - 11:35 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 5. 2010 - 23:08) View Post

Takrt je blo njemu prov čist vseen za dinarčke pomojem, da pri 17 letih igraš na evropskem prvenstvu za portugalsko reprezentanco.. Moraš bit dobr. Ful. In pomojem so to taka močna čustva da si mi sploh ne znamo predstavljat. Pa želja, da se dokažeš pa vse. In še veliko njegovih soigralcev je takrat jokal, sej je na vseh teh večjih prvenstvih tko, glej zdej SP kako bojo vsi jokal k bodo izpadli/zgubil. biggrin.gif Bogi piko cry.gif

Haha, morm nalept v Kurnik kakšno majco mi je fant kupil za SP laugh.gif

Spet se moram podpisat pod Nincho, res je. Sej meni je CR čisti debil, ampak si lahko vsaj malo predstavljam, kako je bilo njemu.. Jaz sem jokala zaradi poraza v faking polfinalu v še bolj faking slovenski ligi, ki je neznatna napram drugim ligam, ker sem zajebala zadnjo piko, pa sploh nisem bila jaz kriva; kako je šele, da igraš na evropskem, no.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#586 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 May 2010 - 07:51 AM

QUOTE(Nincha @ 23. 5. 2010 - 20:59) View Post

Bolaaanoo huda reklama za Nike ohmy.gif Nogometaši si v ključnih trenutkih predstavljajo, kakšno bi bilo njihovo življenje, če zajebejo/ful dobro odigrajo. Noro, zakaj takšnih reklam ne vrtijo ohmy.gif

Nike nikoli ne razočara. thumbup.gif

Glede Ronalda raje ne bom. tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#587 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 14 June 2010 - 09:43 PM

Dobra mi je reklama za zavarovalnico Triglav s Slonom in Sadežem, na živce pa mi grejo reklame za Hervis - tiste, kjer Jurij Zrnec ko budalo skače po igrišču, nogometaši pa ga gledajo kot da je padel z Lune.

Pa ta za Pepsi mi je tud ful dobra. Sploh konec z Messijem v travi je dober. smile.gif

• 0

#588 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 14 June 2010 - 10:03 PM

ja sj je biggrin.gif hehe dejjj men gre pa tok na kurac una kekčeva reklama za fuzbal butl.gif sej sploročilo je lepo sam haloooo butl.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#589 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 14 June 2010 - 10:06 PM

Na temo SP prvenstva je ta tud dobra. lol1.gif

• 0

#590 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 June 2010 - 10:18 PM

QUOTE(Šuša @ 14. 6. 2010 - 23:03) View Post

ja sj je biggrin.gif hehe dejjj men gre pa tok na kurac una kekčeva reklama za fuzbal butl.gif sej sploročilo je lepo sam haloooo butl.gif

Jao JAAA. OMG in BRUH obenem. Mulc niti pet ne zna.

Pa grd in sluzav je u božju mater. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#591 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 14 June 2010 - 10:44 PM

QUOTE(Kinky @ 24. 5. 2010 - 8:51) View Post

Nike nikoli ne razočara. thumbup.gif

najbolj smešn mi je tist del od rooney-a...ahahaha kakšn je s tisto brado lol1.gif
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#592 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 June 2010 - 09:17 AM

QUOTE(Braunkopf @ 14. 6. 2010 - 23:18) View Post

Jao JAAA. OMG in BRUH obenem. Mulc niti pet ne zna.

Pa grd in sluzav je u božju mater. down.gif

Fantku je ime Otton. In zadnjič je rekel, da ne igra nogometa, ker NIMA ČASA. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#593 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4158 posts

Posted 15 June 2010 - 09:21 AM

QUOTE(Kalypso @ 14. 6. 2010 - 22:43) View Post

Dobra mi je reklama za zavarovalnico Triglav s Slonom in Sadežem,

V tej reklami je en zelo podoben fantu, ki je hodil na drugo gimnazijo, pa mislim da je celo ista generacija s tvojim fantom. Nisem pa prepričana.
  • 0

#594 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 15 June 2010 - 09:40 AM

A res? Nisem se niti zavzela. smile.gif
  • 0

#595 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 15 June 2010 - 10:14 AM

QUOTE(bellini @ 16. 5. 2010 - 13:13) View Post

Ne vem koliko je ta reklama nova...pri nas je še nisem videla, so pa pri Heinekenu najeli res dobro reklamno agencijo. Najprej tista z garderobno omaro, zdaj pa tole:

Heineken-Men With Talent

QUOTE(Nincha @ 23. 5. 2010 - 20:59) View Post

Bolaaanoo huda reklama za Nike ohmy.gif Nogometaši si v ključnih trenutkih predstavljajo, kakšno bi bilo njihovo življenje, če zajebejo/ful dobro odigrajo. Noro, zakaj takšnih reklam ne vrtijo ohmy.gif

thumbup.gif

Taksnih reklam ne vrtijo, ker so predolge in predrage. : D

Ha ha zahvaljujoc temi "Ne-sexy fantje" poznam ze skoraj vse nogometase. : D

QUOTE(Kalypso @ 14. 6. 2010 - 22:43) View Post

Pa ta za Pepsi mi je tud ful dobra. Sploh konec z Messijem v travi je dober. smile.gif

Kul igrisce! woot.gif A tile, ki pridejo igrat, so neki znani profi nogometasi predpostavljam? Niso se bili v temi Ne-sexy fantje, zato ne poznam happy.gif, ne spremljam nogometa/sporta sploh nic.

QUOTE(Kalypso @ 14. 6. 2010 - 23:06) View Post

Na temo SP prvenstva je ta tud dobra. lol1.gif
http://www.youtube.com/watch?v=bFN6Ntu13uo

lol1.gif

QUOTE(Jinadaze @ 19. 5. 2010 - 14:54) View Post

^ Meni je zoprn ko sto mater. laugh.gif

yes.gif

QUOTE(Kinky @ 15. 6. 2010 - 10:17) View Post

Fantku je ime Otton. In zadnjič je rekel, da ne igra nogometa, ker NIMA ČASA. huh.gif

sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#596 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2010 - 10:19 AM

Fantk je men še zmeri največji cukr. biggrin.gif
  • 0

#597 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 June 2010 - 10:30 AM

men pa ful ne biggrin.gif
  • 0

#598 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 15 June 2010 - 10:37 AM

QUOTE(_Planet_ @ 15. 6. 2010 - 11:14) View Post

Ha ha zahvaljujoc temi "Ne-sexy fantje" poznam ze skoraj vse nogometase. : D

Kul igrisce! woot.gif A tile, ki pridejo igrat, so neki znani profi nogometasi predpostavljam? Niso se bili v temi Ne-sexy fantje, zato ne poznam happy.gif, ne spremljam nogometa/sporta sploh nic.

Planetka, še veliko jih ne poznaš. wink.gif
Sem imela ves post z vsemi temi fuzbalerji, ki so v reklami napisan in opremljen s slikicami, pa mi ga je zbrisalo. verymad.gif Ja, so profesionalni nogometaši: Mali, ki na koncu ostane v travi je Lionel Messi (Argentinec, ki igra za FC Barcelona - eden najboljših, če ne že najboljši žogobrc v tem trenutku), tisti ki največ govori v reklami je Thierry Henry (Francoz, ki si ga lahkjo vidla tudi v reklami za Gilette), Kaka (Brazilec, ki ga boš lahko videla igrati danes, ko Brazilija igra proti Severni Koreji), Arshavin (Rus, ki zaradi slovenskih fantov ni na SP-ju laugh.gif), Didier Drogba (igralec Slonokoščene obele, ki pa ne vem, če bo danes igral proti Portugalski, saj je nekaj poškodovan) in Frank Lampard (Anglež, ki igra za FC Chelsea in bo verjetno igral na tekmi proti Sloveniji).

Še ena za Pepsi s fuzbalerji Kakajem (tisti pri kozi), Drogbajem (tisti, ki slika) in Messijem.

• 0

#599 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 June 2010 - 10:47 AM

• 0

#600 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 June 2010 - 10:48 AM

QUOTE(Kalypso @ 15. 6. 2010 - 11:37) View Post

Arshavin (Rus, ki zaradi slovenskih fantov ni na SP-ju laugh.gif)

Ta del mi je najbolj všeč sleep.gif Drugač so pa rekli, da bo Drogba izpustil prvi krog, potem pa naj bi igral.

• 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users