Jump to content

Photo

Game of Thrones (2011)

• Please log in to reply
707 replies to this topic

#581 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 03 May 2016 - 11:42 AM

Ni treba pretiravat :P Kvaliteta se je poslabšala, tako zelo pa spet ne, da ne bi bilo gledljivo.

Pa nisem tr00 fan, knjig se še dotaknila nisem.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#582 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 May 2016 - 11:52 AM

Ne pretiravam, mislim da je to cisto objektivna ocena. Gledajo bolj ali manj samo se tisti, ki so bili ze od zacetka obsedeni. Da je serija le gledljiva, ni ravno kompliment.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#583 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 May 2016 - 05:40 PM

Moj fant je komentiral včeraj, da je serija postala kot mehiška telenovela... vsak ima par minut slave, pa še tiste mini scene se vlečejo v neskončnost. :lol:

Tudi meni sta ta dva dela bila na trenutke -zeh-. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#584 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 May 2016 - 06:43 PM

Beden in predvidljiv  konec drugega dela. :down:

Je kdo bral knjige in ve to razložit?
13087738_1168618279837746_72610079802379

Misel: je morda dovolj, da se je dotika?

Toliko časa je minilo med sezonama, da ne morem zložit skupaj družini, ki živi ob morju. V mislih imam le sestro jadralko; ničesar drugega. Moram prav zguglat. Bv.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#585 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 04 May 2016 - 09:11 AM

Jaz ne vem, kdo je bil tisti, ki je starega kralja vrgel iz visečega mostu. Ok, vem, da je to njegov brat, ampak a je že imel prej kakšno pomembno vlogo ali je to zdaj prvič? 

• 0

#586 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 May 2016 - 09:55 AM

Jaz sem razumela, da je zdaj prvič.

• 0
Viens, reste ici!

#587 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 04 May 2016 - 10:20 AM

Brat se pojavi prvic. Pred tem je vandral po svetu.

Meni je serija se vedno dobra. Pa tudi vesela sem za zakljucek zadnjega dela, ceprav je pricakovan. :oops:

Mi je pa Tyrion se vedno najboljsi lik.
  • 0

#588 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 May 2016 - 03:25 PM

Ampak me je presenetilo to, kar se je zgodilo na koncu. Že prej se je šušljalo, da ga bo Rdeča ženska oživela, ampak sam Kit Harington (Jon Snow) rekel, da se njegov lik bo vračal, ampak mrtev.Zato sem mislila, da ga ona na tej točki ne bo oživila, ampak da se bo nekako drugače vračal. Torej predvidevam, da ni čisto zares oživel? :D

• 0
Viens, reste ici!

#589 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 May 2016 - 01:41 PM

Sedaj pa še meni Got postaja dolgočasen. Sem se včeraj zalotila, da sem pomislila, naj bo že enkrat mimo del, da lahko grem delat kaj drugega. :/ In pa pozabljam like, dogodke iz prejšnjih sezon, npr. komaj komaj sem se spomnila in še to v meglicah, kako točno je potekalo zajetje tiste divjakinje in Ryckona.
Pri mečevanju Neda Starka, se nisem spomnila nikogar. :/

Tudi naštevanje Arye Stark, koga vse je imela na seznamu, me je vrglo v vprašaje. Walter Fray Who??

Sem pa dobila odgovor za ogrlico Rdeče. V knjigah spremeni stanje, ko si jo sname z okrog vratu in je v nanizankah napaka. 

(Maskerjem pri Got mora biti super. iWant. ˇ.ˇ)

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 11 May 2016 - 09:43 AM

Ampak me je presenetilo to, kar se je zgodilo na koncu. Že prej se je šušljalo, da ga bo Rdeča ženska oživela, ampak sam Kit Harington (Jon Snow) rekel, da se njegov lik bo vračal, ampak mrtev.Zato sem mislila, da ga ona na tej točki ne bo oživila, ampak da se bo nekako drugače vračal. Torej predvidevam, da ni čisto zares oživel? :D

Kit Harrington se je opravičil gledalcem, ker se jim je vse te mesece lagal. :wink:

• 0

#591 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2016 - 10:03 AM

Res?

Okej. Sem že mislila, da je mogoče živ/mrtev in se bo kasneje pokazalo, da je v bistvu mrtev, ampak zgleda kot živ. :lol:

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 11 May 2016 - 01:28 PM

Pa bi ga vlekli do zadje sezone zaradi ratingov, ne? :)

A ne smemo pisat stvari, ko se enkrat že zgodijo v epizodi? Je treba označevat spoilerje?

• 0

#593 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2016 - 02:31 PM

Ne vem, jaz sem enkrat napisala, pa so me punce skoraj zadrgnila. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#594 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 11 May 2016 - 06:18 PM

Baje je prezivel on najvec ur na snemanju to sezono, which makes me very happy. :D

Se nikoli v zivljenju nisem mela taksnega crusha na kaksnega igralca, ne vem, kaj mi je. :lol:
  • 0

After all this time?

Always.

#595 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 May 2016 - 10:56 AM

Kaj pravite na včerajšnji del?

Meni je bil dober, Khaleesi je carica, najraje imam njene prizore. :D

• 0
Viens, reste ici!

#596 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 17 May 2016 - 11:13 AM

Meni se pa zdi, da je izgubila čar in je ta njena avtoriteta bolj kot ne posiljena. Pa bedno postavo ima zdaj. :P

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#597 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 17 May 2016 - 12:57 PM

Meni so bili do sedaj vsi štirje deli te sezone všeč. Sem pa hardcore fan in bi se res morala serija drastično poslabšat, da bi zame izgubili čar.

Najboljši del zadnjega dela mi je bil, ko sta se ponovno srečala Jon in Sansa. Končno nekaj dobrega v zvezi s Sanso. :woot: Pa seveda Tormund & Brienne "flitranje" oz. ne vem kako bi te njune poglede imenoval. :lol:

Se mi zdi, da Daenerys vedno uporabi ogenj, ko je v takšnih ali drugačnih težavah. Se tudi jaz strinjam, da je njena avtoriteta malce izgubila čar. Že zadnjih par sezon odkar se "igra" vladarja, mi deluje da se trudi vladat ne da bi pravzaprav vedela kaj pravzaprav počne. Mi pa je bilo kljub temu všeč kako je obračunala z Dothrakiji. 

V tem delu sem pogrešala še kak Branov flashback. Res bi bilo kul, če bi končno povedali kaj se je zgodilo v tistem stolpu inpotrdili oz. ovrgli teorijo R+L=J. . 

Kar se dogaja v Kings Landingu s to religiozno sekto pa mi je postalo prav dolgočasno. 

Si pa nisem mislila, da je mi lahko kak lik bolj odvraten kot Joffrey, ampak Ramsey Bolton je že blizu tega, da preseže Joffreyevo antipatičnost. 

• 0

#598 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 17 May 2016 - 03:31 PM

Uh, meni se zdi, da Ramsey zelo uspešno šiša Joffreya po odvratnosti.

Tako kot mi je bil prejšnji del beden, mi je bil četrti všeč, ker se je končno zgodilo nekaj zanimivega.

Ta religiozna sekta mi gre blazno na živce, upam da se jih odkrižajo kmalu.

Pri Tormundu in Brienne pa sem se naglas smejala :lol:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 18 May 2016 - 07:53 AM

Meni je bil pa ta del totalni holivudski, pomeni - slab. Sama vsebina je bila že ok, samo dialogi ... jezus kristus.

Spoiler

Fejst tretjerazreden del se mi je zdel, v glavnem

• 0

#600 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 May 2016 - 10:53 AM

Fejst tretjerazreden del se mi je zdel, v glavnem

Meni tudi. Pa, kot se že veliko kje piše, da so njej zgorele cunje, frizurca in makeup pa še vedno popolna. Kot da se jim pri tem delu ni dalo več toliko trudit. 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users