Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#581 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 26 August 2007 - 07:40 PM

Naj bi bil ja. Ampak meni je pred leti ful pomagal tudi pri mozoljih, ki sem jih mela po licih.
  • 0

#582 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 August 2007 - 08:25 PM

Skinoren sem uporabljala pred 5 leti in mi je ful pomagal. Zdej ga pa spet mal, ker mam spet problemčke tu pa tam. Sem pa ugotovila, da je ta nova formula bol blaga za kožo, kot tista prejšna. Se spomnem, da me je pri prejšni vse peklo, luščila sem se in res je blo hudo. Ampka na konc je pomagalo. Vmes sem si pa še neki cot razbravla sad.gif , ker nisme dovlolj pazila.

Trenutno pa opažam, da se mi na koži res ožajo pore in da imam majn ogrcev. Pa tut, če sam to naredi bom zadovoljna.
  • 0

#583 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 28 August 2007 - 06:17 PM

A lahko naredim enkrat tedensko kakšno čistilno masko recimo uno od garniera toplotno glede na to da uporabljam differin in skinoren??? Ali pa kako drugo...
  • 0

#584 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2007 - 06:30 PM

Lahko. Samo jaz ne bi kože še dodatno matrala z raznimi kislinami. S je več kot dovolj. Kakšna glinena maska pa sigurno ne bo škodila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#585 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2007 - 01:05 PM

Vprašanje :

Lansko leto sem opravila 5 mesečno kuro z Differinom. Super se je obnesel, sčistil mi je kožo res same pohvale. Potem sem pa z Differinom nehala in pričela uporabljati samo Total Fresh kremo in pač Schaller gel melisa. Občasno sem si obraz pred spanjem namazala še z Avene Clenance K. Po približno pol leta take nege nisem imela nobenega večjega mozolja, pač pa ogromno manjših - samo po čelu. Lička so lepa in tudi na nosu ni nobenega mozolja. Zdaj pa vprašanje. Ponovno sem začela uporabljati Differin, da mi umiri stanje kože in zdaj ga uporabljam približno 3 tedne. Najprej seveda, po ustaljenih tirnicah - izbruh mozoljev, zdaj se stanje normalizira in koža se čisti. Lahko rečem, da imam po čelu 50% manj mozoljčkov in da je koža lepša. Zanima pa me naslednje : Ko opravim dvo, tro mesečno kuro z D. kaj potem? Ga lahko uporabljam npr. 3 mesece in potem 1 mesec ne ? Ker res nočem, ponovnega izbruha. Ne vrjamem pa, da obstaja kakšen mogoče manj agresiven nadomestek Differina.
  • 0
Viens, reste ici!

#586 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 08 September 2007 - 01:24 PM

Potem sem pa z Differinom nehala in pričela uporabljati samo Total Fresh kremo in pač Schaller gel melisa. Občasno sem si obraz pred spanjem namazala še z Avene Clenance K. Po približno pol leta take nege nisem imela nobenega večjega mozolja, pač pa ogromno manjših - samo po čelu.

Pa kaj veš, zakaj so se pojavili ti mali mozoljčki? Bi bila lahko kriva TF krema?
Drugače bi ti pa več znala Sonchika povedat. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#587 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2007 - 01:27 PM

Skoraj ne vrjamem, da bi bla kriva krema. Jaz sem mnenja, da je krivi to, da sem nehala uporabljat Differin. Nimam pojma res.
  • 0
Viens, reste ici!

#588 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 September 2007 - 01:41 PM

Ti imaš frufru, ne? A ni tako, da se zaradi teh las na čelu, ki se čez dan umažejo (ne mislim do te mere, da ti blato leze dol, ampak pač umazan zrak, prah, itd.), poleg tega pa kože ne more tolko 'dihat', ker je pokrita z lasmi, pa se še recimo malo spotiš in pore se zamašijo. Mogoče ni točno tako, samo jst en znam drugače razložit.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#589 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2007 - 01:47 PM

Ampak takrat ko sem mela frufru je blo vse ok (ko sem uporabljala Differin) potem sem mela nekaj časa frufru na stran, je blo tut ok, sem nehala uporabljat D in puf. Zdaj mam ravni frufru je vse ok (uporabljam D).
  • 0
Viens, reste ici!

#590 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 September 2007 - 04:00 PM

Gre kdo slučajno kaj na Hrvaško al pa v Avstrijo, ker bi z Brokoli potrebovali Differin pa ga tukaj ni za dobit ?
  • 0
Viens, reste ici!

#591 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 September 2007 - 04:25 PM

js grem konc oktobra, sam rabm napotnco ane
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#592 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 September 2007 - 04:26 PM

A v Avstriji je na recept? Ker na Hrvaškem je brez recepta, pol sva pa mislili, da mogoče tudi v Avstriji laugh.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#593 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 September 2007 - 04:26 PM

Ne rabiš. Na hrvaškem se da sleherno zdravilo kupiti. Tudi antibiotike in ostale manj vsakdanje reči, ki znajo škoditi zdravju, če se jih uporablja kar tako.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#594 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 29 September 2007 - 05:05 PM

Jaz imam še eno Differin kremo (neuporabljeno, zaprto), ki mi je ostala od lanskega leta. Datum je sicer julij/2007, ampak krema je bila pravilno hranjena...če jo katera želi, naj mi sporoči, drugače jo bom vrgla stran.
  • 0

#595 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 September 2007 - 07:47 PM

Jurejarh je zadnjič dal oglas, da kupuje to kremo.
  • 0

#596 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 September 2007 - 07:48 PM

jaz bi jo tut mela.
  • 0
Viens, reste ici!

#597 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 29 September 2007 - 07:50 PM

Kolegica vas je prehitela. biggrin.gif
  • 0

#598 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 September 2007 - 07:54 PM

No ok. Vseeno hvala. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#599 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 30 September 2007 - 03:10 PM

kdo je dubu kremo?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#600 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 30 September 2007 - 03:11 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Brokoli. Pa še Skinoren sem ji dala zraven.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users