Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#581 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 February 2006 - 03:24 PM

Jst bi šla gledat Gejšo...je kera že gledala..kakšn film je kej?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#582 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 10 February 2006 - 09:11 PM

jaz bi tut ful šla gledat gejšo glede na to da sm prebrala knjigo in mi je bla res naj naj naj
  • 0

#583 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 February 2006 - 11:38 AM

Js sm včer zvečer gledala film Gejša... Men je bil všeč, res je, da knjige nism prebrala, zato ne vem kaj manjka... men je bil dost razumljiv, pa tud povezan je! ;) Všeč mi je bla scena in božansko lepe modre oči- res je, da je mela leče...
Najbolj mi je bil všeč prizor, k je ona nastopala s pahljačami in še na eni "zabavi"...
Men je bil film res všeč in mi ni žal da sm ga šla gledat!!!

:thumleft:
  • 0

#584 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 February 2006 - 11:44 AM

IPB Image
  • 0

#585 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 February 2006 - 11:58 AM

Včeraj sem gledala Šušlja se...
Od filma nisem pričakovala reveč, presenetil pa me je s humorjem. Zgodba je spet neka klasična ljubezenska, celoten film pa lepo teče in je precej smešen na momente. Zanimiv.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#586 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 17 February 2006 - 09:07 PM

The Full Monty laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#587 RaZ00rka

RaZ00rka

sramežljivec

• Člani
  • 45 posts

Posted 24 February 2006 - 12:45 AM

no, js sm učeri gledala film Prime. Snaha, da te kap! mislm d so prevedl...
kr luškan filmčk, mau romantike, smeha, zadrege smile.gif
Če mate šanso, si ga poglejte...
Drgač si grem pa zdj hmal gledat the big white... pomoje bo tut kr ql biggrin.gif Sam se morm spokat od tle dol, drgač mi bo preden pogledam film zvonila ura smile.gif Če koga zanima, lahko poročam če je za kej al ne wink.gif
  • 0
born to be wild...

#588 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 February 2006 - 12:49 AM

mam oba filma na disku, ne morem se spraviti ju pogledati ...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#589 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24554 posts

Posted 24 February 2006 - 03:40 PM

QUOTE(izabela)
glih sm iz kina, gledla sm pride and prejudice, lustno, ampak pricakovala sm velik velik vec....kerakoli je gledla literarno nanizanko v 6 delih iz leta 1995 ve, da je mr. darcy samo EDEN!!!!!

Nadaljevanke nisem gledala, se mi je pa film na momente pošteno vlekel ...
So bile pa vmes zelo simpatične pripombe ... kar za nasmejat.
Mr. Darcy mi je bil pa v filmu zelo všeč (kar se mene tiče kar dobro odigran ... kot sem pa že omenila, nadaljevanke nisem gledala, sem pa slišala da ga je v njej odigran res fenomenalno).

Če vam je všeč angleški protokol visoke družbe in pa zraven romantika, vredno ogleda!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#590 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 24 February 2006 - 05:25 PM

QUOTE(izabela)
glih sm iz kina, gledla sm pride and prejudice, lustno, ampak pricakovala sm velik velik vec....kerakoli je gledla literarno nanizanko v 6 delih iz leta 1995 ve, da je mr. darcy samo EDEN!!!!!

meni je film kar všeč, se pa stinjam, da Colin bolj pravi mr darcy od tega novega. no vsaj meni.ermm.gif čeprav je bil tudi ta primerno muhast biggrin.gif
  • 0

#591 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 24 February 2006 - 07:01 PM

Ufff... Jst sem ful fanica knjige (sem jo ze ene miljavzentkrat prebrala), pol sem valda gledala BBC-jevo serijo in zdej končno še film.
Film mi valda ni bil tako dober kot serija, ampak to se mi je zdelo nekako logično, tudi zato, ker je težko v 2 uri filma stlačit vse, kar se je dalo povedat veliko bolje v 6 urah nadaljevanke. Meni osebno sploh ni bila všeč Keira Knightly v vlogi Elizabeth, nasprotno pa mi je bil McFayden kot Darcy dokaj všečen, čeprav vseeno manj kot Colin Firth (jap, Darcy je le eden ;)). V seriji je bila Darcyjeva preobrazba veliko boljša, res je tako nekako zlagoma prešel iz popolnega tečneža do popolne "dušce", v filmu pa se mi je zdelo, da je že na samem začetku podlegel. Ampak saj pravim, k temu je tudi pripomoglo nesorazmerje med dolžinama serije in filma. V seriji mi je bila absolutno boljša še Ms Bennet, ki je bila res tako tečna, da bi jo samo počil. Se mi pa zdi, da se jim je v filmu kar dobro posrečil najbolj kritičen prizor, ko Darcy prvič zasnubi Elizabeth, ker je bil valda najbolj na udaru glede primerjave s serijo in sta ga oba igralca dokaj suvereno izpeljala, ne da bi se zdelo, da preveč ponavljata za prvim parom.
  • 0

#592 RaZ00rka

RaZ00rka

sramežljivec

• Člani
  • 45 posts

Posted 28 February 2006 - 03:49 AM

jah... js sm dns gledala Cheaper by the dozen 2, Just friends (ne vem, če je že pr nas), The big white in Rumor has it... Hehe, sm si uzela dan, sam za počitek in gledanje filmou biggrin.gif So mi bli pa usi filmi ušeč... Še posebi Just friends... smile.gif Sm pa gledala tut Million Dollar Baby, ker ga prej še nism :arrow: film je res super! Sam na koncu si pa nism mogla pomagat, ampak sm jokala zravn oops.gif No ja, sej bo bolš... wink.gif
  • 0
born to be wild...

#593 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 02 March 2006 - 04:33 PM

armagedon....za zjokat biggrin.gif
  • 0

#594 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 03 March 2006 - 02:54 AM

Ohhh men je bil pa ta film tko zanič, popolnoma zgrešen... pa še dougcajt povrh vsega... sn že vidla kei bolšga tut. rolleyes.gif blink.gif
  • 0

#595 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 03 March 2006 - 09:50 AM

Hm, film res ni bil ne vem kaj, meni se je zdel krut, glede na to da Cameron igrala neko zabluženo sestro pa "uničila" njeno razmerje itd...

Definitivno obstaja še kaj boljšega...
  • 0

#596 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 March 2006 - 10:34 AM

Meni je bil pa blazno všeč.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#597 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 March 2006 - 06:34 PM

mislim, da ma 40. nisem pa zihr ;)

film mi pa ni bil usec ... mislim, nic posebnega. za pogledat pa pozabit cez nekaj casa.
  • 0

#598 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 03 March 2006 - 07:45 PM

QUOTE(dora)
Hm, film res ni bil ne vem kaj, meni se je zdel krut, glede na to da Cameron igrala neko zabluženo sestro pa \"uničila\" njeno razmerje itd...

se popolnoma strinjam wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#599 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 04 March 2006 - 01:59 AM

QUOTE(dora)
Hm, film res ni bil ne vem kaj, meni se je zdel krut, glede na to da Cameron igrala neko zabluženo sestro pa \"uničila\" njeno razmerje itd...

Hehe, jst sn pa že misla, da sn edina - kateri se je zdel ta film zloo booooring, pa vidim, da le nisem edina, ki je tega mnenja. biggrin.gif twisted.gif
  • 0

#600 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 04 March 2006 - 11:26 PM

QUOTE(DiLeMa)
Meni je bil pa blazno všeč.

same here biggrin.gif