V Letušu imam kolegico in me že dolgo vabi, da pridem z otroki tja. Mogoče bom pa res zdaj v vročih dneh izkoristila tale izlet. Pa še na Goro Oljko bi enkrat šli (baje ni zahtevna pot).

Slovenija
Posted 02 July 2020 - 10:03 AM
Posted 02 July 2020 - 10:23 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 July 2020 - 10:35 AM
Matilda, ni mi nujno z bonom plačati, če bi bila ovira Pa hvala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 July 2020 - 12:15 PM
_Mayckica_, super je, če je kje v bližini kakšen tak kotiček z vodo in senco za ohladitev :-)
Mi imamo 7 km stran lokalno kopališče, kjer je voda sicer precej mrzla, ampak je vseeno fino. Letos sicer še nismo bili tam od pomladi, moram en dan dat v plan.
Posted 02 July 2020 - 01:46 PM
Meni je pa bedno, ker v Lj z okolico nimamo nobenega naravnega kopališča. Pri nas mi je najbolj fajn Bohinjsko jezero, tja bi šla komot na dopust za en teden. Pa jezero Kreda, čeprav odkar je tam plavalo truplo, me ne mika več, pa tudi za majhnega otroka je manj primerno od kakšnega drugega jezera ali reke.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 July 2020 - 01:50 PM
Jezero v Podpeči mi pride na misel, samo ne vem kako je. Jaz vem za pred 25 leti.
Iški vintgar?
Rakitna ni ravno blizu, pa ne vem kako je s kopanjem tam.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 July 2020 - 01:54 PM
Podpeško je ful umazano, zadnja leta nisem nikogar videla, da bi se kopal. V Iški vintgar pa hodimo bolj zaradi Larsa pa ker je prijetno hladno, voda je premrzla, da bi šla noter kaj več kot do kolen. Lani so še gostilno zaprli, tako da nimaš it kam lulat, kaj šele na pijačo ali kaj pojest.
― V. Van Gogh
Posted 02 July 2020 - 01:56 PM
Jaz sem jih videla pred ene 3 leti, da se kopajo. Se je pa že v mojem otroštvu govorilo, da ni prav čisto jezero. Mene ga ja bilo vedno malo strah.
Za Iski vintar pa škoda za gostilno, ja
Kdaj bo Jankovič zrihtal LJubljanico za kopanje?
Posted 02 July 2020 - 01:58 PM
Pa za Koseški bajer se je tudi govorilo.
Aja, pred kakšnim letom smo hoteli it sem pa je ravno takrat izvir presahnil. A katera pozna oz. je že bila?
https://www.visitvrhnika.si/si/kaj-videti/kulturne-znamenitosti/star-maln
― V. Van Gogh
Posted 02 July 2020 - 02:20 PM
Rakitna se ne morem spomniti, kako je s kopanjem, gremo ponavadi vsaj enkrat poleti gor, ampak so mi v spominu ostali samo supi in one velike prozorne žoge, v katero lahko zlezeš in lebdiš na vodi.
Tega na Vrhniki pa ne poznam, hm.
Posted 02 July 2020 - 03:43 PM
Posted 03 July 2020 - 06:06 PM
Posted 03 July 2020 - 07:56 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 July 2020 - 06:17 AM
Da malo pregledam ce najdem kaj za en vikend v avgustu...
A katera spremlja Zvoneta Serugo? Tip se je znajdu

Posted 04 July 2020 - 08:04 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 July 2020 - 08:33 AM
Posted 04 July 2020 - 08:59 AM
Posted 04 July 2020 - 09:06 AM
Mi smo sli na kosilo v Staro koco, ampak mislim, da na meniju ni bilo nekih veganskih opcij. Pa tud ambient je bolj tako tako.
Malce me cas base, tako da ne morm kaj vec napisat.
Posted 04 July 2020 - 02:41 PM
Jutri se bomo pa končno zapeljali do Kobarida in šli pogledat slap Kozjak, potem pa mogoče še do Podbele k moji teti.
Posted 05 July 2020 - 07:40 PM
_M_, kako ste se imeli?
Hvala za vaše vtise. Smo bili na Rogli in smo se imeli prav lepo. Na 1500 je bila temperatura zelo prijetna, naroda pa ne pretirano veliko videti, kljub polnemu parkirišču se nekako dobro razporedi. Šli smo še na tiste sanke, precej adrenalinsko, za jezera pa ni bilo časa, ker sta kolega hotela biti popoldne že doma. Jest smo šli pa na poti nazaj v gostišče Grof, ki je ob avtocesti.
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users