Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15692 replies to this topic

#581 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2006 - 02:11 PM

[quote=Jenna].
bela majčka z dolgimi rokavi
črna majčka brez rokavov z žepkom na vsaki joški

oboje kupljeno v Naf Naf

.

Rea ... naj se te bog usmili. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#582 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 11 January 2006 - 02:19 PM

prehodna jakna, pa sem jo že podarila sestri, ker mi ni več všeč...se preveč sveti.
Na razprodajah pa še bel šal, 2 para debelih štumfkov, en črn pleten pulover, bela srajčka (spet).
  • 0

#583 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 January 2006 - 02:25 PM

[quote=Jenna].
miss*sixty - jah, kakšen lušten fant pa že lahko rokce malo pogreje noter, a ne..... IPB Image

Špela, majčka je čisto obična, plačala malo nad 2k, brez potiskov, skratka res obična - edino rahlo dekoltirana. Sicer pa bombažna. Pa imeli so tudi več barv - črne, rdeče, modre. Jaz sem si jo sicer kupla v Mb, ampak v Lj bi tudi skoraj mogli met.

.
sam,dilema+jenna,jz sm tale post brala!Sj a ni logično,da sm tega brala,če je v tem postu jenna pisala špeli,kje je vidla take obične majce
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#584 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2006 - 02:26 PM

Ja no lahko bi prebrala vse Jennine poste, glede na to da so vsega skupaj samo trije ... pa tudi tema je dolga samo eno stran.

Sej ni važno, no. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#585 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 January 2006 - 03:17 PM

Danes eno mikico temno modro z kenguru žepi in eno majčko z tričetrt rokavi iz zare.
  • 0
Viens, reste ici!

#586 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 January 2006 - 04:04 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Danes eno mikico temno modro z kenguru žepi in eno majčko z tričetrt rokavi iz zare.

ej punchka, sicer malo off topic, ampak ti morm vseen povedat. a veš k mava pač obe rade kronce?! biggrin.gif
no in jst sm učeri sanjala, da sva šle skupi v shopping in da sva odkrile neke nalepke za na nohte kronce laugh.gif kr neki laugh.gif laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#587 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 January 2006 - 04:08 PM

Viiiiiiiiiiiii princeska. Hehehehe kere sanje.

Veš da so meli v NY tangice rozaste ne.. in odzadaj je bla pripreta broška kronica sicer bol mala da ne moti ne.. ampak so ble nažalst samo L številka. cry.gif

(idi gledat v temo nakit)
  • 0
Viens, reste ici!

#588 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 January 2006 - 04:10 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Viiiiiiiiiiiii princeska. Hehehehe kere sanje.

Veš da so meli v NY tangice rozaste ne.. in odzadaj je bla pripreta broška kronica sicer bol mala da ne moti ne.. ampak so ble nažalst samo L številka. cry.gif

(idi gledat v temo nakit)

ja, sm vidla take pred kratkim, samo mislm da so mel samo bele in S.... jst bi pa L rabla biggrin.gif
  • 0

#589 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2006 - 01:13 AM

.
Dans v New Yorkeju eno črno obično majčko z dolgimi rokavi, spredaj na jako simpatične male gumbke in eno rjavo (točno takšna rjava, ki jo maram, sicer nisem ljubiteljica rjave) obično majčko, bolj dekoltirano. Špela, v NY imajo fuuul teh majčk, meni izredno lepih, po 2k, čist ob vhodu naravnost!!! Hitro idi sčekirat, da ne bodo ostale samo kake čudne plave in zelene!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#590 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 January 2006 - 10:41 AM

QUOTE(Jenna)
Špela, v NY imajo fuuul teh majčk, meni izredno lepih, po 2k, čist ob vhodu naravnost!!! Hitro idi sčekirat, da ne bodo ostale samo kake čudne plave in zelene!

že bla tam pa mi ni nič všeč. ampak ni hudič, da grem v kratkem še kaj pošnofat. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#591 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 12 January 2006 - 11:11 AM

Eno črno bundo v Emporiumu. V New Yorkerja sem pa šla samo do vhoda, potem sem se pa kar obrnila, ko sm vidla kaka gužva je notri (je bil ravno 2. dan razprodaje) smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#592 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 January 2006 - 11:21 AM

za oblečt nič zadnje čase, sem pa kupila dvoje škornjev in sem sedaj fuuul vesela. ampak ni vrag, da me ne bo nakupovalna mrzlica še prijela. (greva jutri z mojim mal po trgovinah- mislim, da bo nekdo fasal živčni zlom!!!!)
  • 0

#593 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 12 January 2006 - 05:10 PM

Temnozeleno srajčko, tak mini brezrokavnik, majčko k zgleda ko da bi mela spodi majco z dolgimi rokavi (belo) čez pa še s kratkimi (črtasto-svetlo, temno roza) upam da je razumljivo napisan oops.gif aja pa pa še dvoje navadne gatke - ful lušne, ene črno belo črtaste z rdečo obrobo, uzdi pa z rdečo piše total rock, pa še ene pikčaste z različnimi velikostmi pik biggrin.gif
  • 0

#594 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 January 2006 - 12:33 AM

[quote=Špela][quote=Jenna]Špela, v NY imajo fuuul teh majčk, meni izredno lepih, po 2k, čist ob vhodu naravnost!!! Hitro idi sčekirat, da ne bodo ostale samo kake čudne plave in zelene! [/quote]
že bla tam pa mi ni nič všeč. ampak ni hudič, da grem v kratkem še kaj pošnofat. wink.gif
Hm, to je pa res čudno. Ker so majčke res luštkane..... morda ne misliva istih. Oz. sem skoraj ziher, da ne misliva istih.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#595 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 January 2006 - 01:18 AM

tri majčke iz goldenpointa, pa dva o'neill pulija.

joj, dons bo še ena goldenpoint majčka padla biggrin.gif
  • 0

#596 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 13 January 2006 - 08:47 PM

Nike Air Max Moto - tekaški copati za slabo vreme, dež, plundra in podobno.
  • 0

#597 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 January 2006 - 01:07 PM

Mamica mi je kupla:

- Eno majčko na naramnice čist potiskano z vzorci pop arta- kot nek strip
- Dvoje tangice- bele in modre
- Sive nogavičke z zvezdicami
  • 0

#598 ~Isabelle~

~Isabelle~

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts
  • Interests:Moda

Posted 14 January 2006 - 04:50 PM

Kavbojske škornje in čist tanek črn šalček smile.gif
  • 0

#599 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 January 2006 - 03:29 PM

še eno majčko u goldenpointu biggrin.gif

pa mislm..da bom mogla še po eno (to bo že 5ta-ta mesc)rolleyes.gif kr mal sm že obsedena ratala biggrin.gif
  • 0

#600 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 16 January 2006 - 07:09 PM

danes kupila zelenomodro poletno oblekico v H&M - dobila fuuuuuul ugodno biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pa še paše mi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users