Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1397 replies to this topic

#581 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 25 July 2017 - 04:41 PM

In potem si star 70 in ugotoviš, da nisi videl nič sveta in bolj malo doživel, ker si zadnjih 40 let hodil v svojo prikolico v Umag ... Just sayin'. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#582 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 25 July 2017 - 05:26 PM

Ampak enim to cist pase.
  • 0

#583 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 25 July 2017 - 05:32 PM

In potem si star 70 in ugotoviš, da nisi videl nič sveta in bolj malo doživel, ker si zadnjih 40 let hodil v svojo prikolico v Umag ... Just sayin'. 

Vsakemu svoje... nekaj sveta sem ze videla. Pa tudi nekaj casa se imam v zivljenju. Zaenkrat mi pa tole ustreza. Ljudje smo razlicni in taksne sodbe so popolnoma neprimerne. Just sayin'... 🤔
  • 0

#584 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 25 July 2017 - 05:42 PM

To je moje generalno razmišljanje in ne opazka na osebni ravni. Komur je to fino, niti nima razloga, da bi drugače mislečemu zameril. 

• 0

― V. Van Gogh

#585 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 25 July 2017 - 05:45 PM

Mors razumet, da enim se pač ni prioriteta v življenju poročit in prepotovat cel svet :P :)

• 0

#586 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 25 July 2017 - 05:46 PM

Ni zamera. Dalec od tega... kot sem rekla vsakemu svoje. Je pa res, da sem v dvajsetih tudi jaz malce zviska gledala na to. Ko dobis otroka in pac potovanja niso enaka kot v paru, pa mi to pase... kaj pa bo v bodocnosti, pa bomo se videli.
  • 0

#587 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 25 July 2017 - 06:09 PM

Mors razumet, da enim se pač ni prioriteta v življenju poročit in prepotovat cel svet :P :)

Witty komentar, ampak saj v prejšnji debati o isti stvari sem razložila, zakaj jih nekako razumem. To je bila samo misel o tem, kako večina starih ljudi obžaluje stvari, ki jih niso naredili in ne obratno. Kot rečeno, ni letela na nikogar specifično. 

• 0

― V. Van Gogh

#588 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 25 July 2017 - 07:13 PM

Ce te hecam :D, ne zamerit.
Jaz mislim, da dokler se imas fajn, delaj to.
Pa recimo od fanta starsa nikoli ne greta nikamor, samo na vikend 15 km iz MB, tam imata vrt, bazen, malo hisko in sem ziher, da ko bota starejsa, jima ne bo zal, da nista vidla sveta.

• 0

#589 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 25 July 2017 - 07:48 PM

Ce te hecam :D, ne zamerit.

Itak, da nisem. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#590 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 25 July 2017 - 08:45 PM

Imata oba taki sluzbi, da sta lahko toliko odsotna oziroma malo delata od dol.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#591 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 25 July 2017 - 08:51 PM

Jaz mam momente, ko bi res rada videla se kaj novega.
A ko smo letos spet prisli sem sem ugotovila, da trenutno se par let od pocitnic nocem nic drugega.
Vesela sem, da sredi najhujse turisticne sezone tu ni nobene guzve, sploh, medtem ko je na drugi strani otoka folka kot sardin v konzervi in bi se mi zmesalo, ce bi bila tam. Smo danes preverili in je res mravljisce.
Mir mi je se vedno visoko na prioritetni lestvici, za sreco ne rabim veliko.
Veselim se vode (letos mi bo se plavalna kozica zrasla med prsti) ki se je prej nikoli nisem.
Zjutraj vstanem preden se zbudi moski del in grem v miru na plazo in odplavam svoje in uzivam...meni je to smisel in sreca, trenutno. Pa takrat ni res zive duse, morda se kak osamljen tekac mimogrede vrze v vodo.
Pa veckrat samo sem, to je nekaj kar mi gre nasplosno slabo od rok. Vec kot je teh momentov, vecje je zavedanje, da zato da se imas fajn ne rabis videt 3/4 sveta in imet obcutka, da kaj zamujas....tako si lahko srecen tudi 40 let v prikolici v umagu, zakaj pa ne.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#592 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 25 July 2017 - 09:06 PM

Sreča in zen momenti res nimajo prav dosti veze s tem, kam in koliko potuješ. Gre za širitev obzorij in izkušnje, ki te bogatijo. Redko katera stvar ti jih da toliko, kot potovanja.  

Sicer pa so večini ljudem fajn stvari, ki so udobne, varne in preizkušene in nimajo želje po raziskovanju česa novega, še boljšega. Itak ne moreš vedeti, kaj te veseli, dokler tega ne izkusiš. Nekateri imamo to željo že v sebi, drugi pač ne.

• 1

― V. Van Gogh

#593 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 26 July 2017 - 05:25 AM

Res je, da imajo ljudje razlicne zelje po spoznavanju sveta. Je pa odvisno v kateri fazi zivljenja si. Jaz si trenutno od zivljenja oz. od dopusta ne zelim drugega kot mir, stalnost in rutino. Zelim si potovanj, vendar pa je trenutno moja prioriteta, da se med dopustom spocijem in uzivam zivljenje. Moj otrok je sicer ze star skoraj 7 let, vendar pa si ( ne glede na to, da smo ze potovali in da je bil z 8 meseci na letalu) se ne predstavljam ali nekega hudega potovanja ali road tripa. Je pa seveda v nacrtu, da bomo kam sli cez nekaj let, ko bo bolj vzdrzljiv, ne bo vec vse prilagojeno otroku in seveda, ko odplacava kredit. Zaenkrat pa je nase prizivljanje dopusta to, kar si vsi trije zelimo.
(Imamo pa seveda veliko nacrtov kam bomo se sli, ker zelja je...)
  • 0

#594 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 26 July 2017 - 05:35 AM

Jaz mislim enako kot sg, da ne bom se vnaprej dolgovezila.
  • 0

#595 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 02 August 2017 - 10:12 AM

Kakšna izkušnja s hrvaškim otokom Vir? Imam v glavi, da se je nekje že pisalo o njem, a ne najdem.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#596 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 02 August 2017 - 10:15 AM

Jaz sem bila že več kot 10 let nazaj tam in se spomnim nikakvih plaž. 

• 0

― V. Van Gogh

#597 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 02 August 2017 - 10:23 AM

Jst sm se pred casom mal zanimala, ampak me nekak ni prepričalo, kar sem prebrala...
  • 0

#598 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 August 2017 - 11:05 AM

Kolega se je ravno vrnil, on pravi 'morje je, lepo, pa poceni'. Najbrz ne pomaga dosti. :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#599 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 02 August 2017 - 12:45 PM

Pa dobro, vsako mnenje šteje. : D Hvala! Po slikah sodeč mi ne izgleda čisto neuporabno, celo borovci se najdejo.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#600 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 05 August 2017 - 07:21 PM

https://fokuspokus.s...tka-v-dalmaciji
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users