Jump to content

Photo

eBay in PayPal

• Please log in to reply
650 replies to this topic

#581 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 November 2013 - 07:43 PM

Hudo. Ker meni se je 2x zgodilo, da izdelka nisem prejela, pa sem takoj dobila nazaj denar. Je pa šlo za zelo majhno vrednost in enega od masovnih kitajskih prodajalcev. 

Sicer pa sumim, da sta kupca v tvojem primeru malo na blef rekla, da izdelka nista dobila, upajoč, da se boš ustrašila in takoj vrnila denar. Ker če ga res ne bi prejela, bi po mojem vložila case proti tebi, za povračilo denarja? 

• 0

#582 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 November 2013 - 08:50 PM

Ja, jaz sem tut vedno dobila denar nazaj, če česa nisem dobila.

Pomoje je tako kot si rekla, nista odprla case-a, jaz pa jima tut na lepo oko nisem hotela ničesar vračat.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#583 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 12 November 2013 - 01:41 AM

No, da se razjasnim glede moje zadeve, jaz sem denar potem vrnila kupcu nazaj brez odprtega case-a, najprej je bilo tako, da je "grozil" da bo odprl case, 

sem pisala nato na forum in na ebayu odgovorila, da potem pa res najboljše, da to naredi...

In potem on nazaj nekaj v smislu, "ok if you say so, but I don't want to destroy your account"

In ja, sem se malo ustrašila in šla vrnit denar. Kako se odprt case pozna potem pri tvojem accountu? 

Sarah, kaj potem sta odprla case proti tebi ali kako in kako se je to razrešilo? 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#584 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2013 - 01:49 PM

Ne nista in jaz jima nisem vrnila denarja, saj sem napisala :). Tako je ostalo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#585 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 12 November 2013 - 01:53 PM

Odprt case se nič ne pozna. Pozna se potem negativna ocena, če ti jo da. Jaz imam eno, ker si je ena baba namislila, da mora v USA dobiti v štirih dneh. Sem ji vrnila ves denar pa je vseeno negativno pustila. Itak je potem dobila zadevo zastonj :down:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#586 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 12 November 2013 - 03:18 PM

:down: upam, da je šlo za nižji znesek, jaz sem bila ob 7-8€. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#587 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 January 2014 - 09:54 PM

Punce, a ve obkljukate pri shippingu "Make worldwide shipping safer. Hide my listing in countries where there's no eBay site." ? Jaz sem šele zdaj ugotovila, da je avtomatsko obkljukano.

• 0

#588 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 02 January 2014 - 09:57 PM

Mene pa zanima, če lahko paket iz UK, naročen 4. 12. še pričakujem ali naj ga smatram za izgubljenega? Ponavadi iz UK čakam max. 2 tedna, ampak zdaj so bili prazniki vmes. Vseeno se mi zdi nenormalno dolgo.

Prodajalec je sicer pred dnevi rekel, da bo preveril na pošti, ampak ni še nič odpisal.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#589 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 03 January 2014 - 02:03 PM

Jaz bi počakala še malo, sploh če je z navadno poslal, potem pa mu piši še enkrat in zahtevaj denar nazaj.

Freya, jaz tam nič ne obkljukam. Sej pa je ja boljše, da je vidno vsem, imo.

• 0

Bill Bullard

#590 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 January 2014 - 07:23 PM

ali naj ga smatram za izgubljenega?

Ja. Sicer imaš še pikiiico možnosti, ker je kao Holiday time, ampak če mene vprašaš, ne boš dobila. Odpri case, če ti prodajalec ne odgovori.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#591 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 03 January 2014 - 07:39 PM

Hvala obema!

• 0

― V. Van Gogh

#592 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 January 2014 - 09:46 AM

Matilda, imaš prav ja. Ampak pri meni je bilo avtomatsko obkljukano, kar sem opazila šele pred nekaj dnevi, pa mi je bilo malo nenavadno, da imam kupce vedno iz ZDA ali Kanade, vendar se nisem poglabljala v to. :D 

• 0

#593 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 06 January 2014 - 02:21 PM

Jaz sem danes dobila odgovor, naročila pa sem TBS parfum.  :wacko:

Hi They have not traced your parcel, but they did tell me that shipping of perfumes and aftershaves is now prohibited.

I thought this would be OK because it is quite a small amount, but it appears that it may have been destroyed at Customs.

I will therefore issue a refund now. Sorry for the inconvenience.

• 0

― V. Van Gogh

#594 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2014 - 12:58 PM

Imam paypal, dobila sem tisto kodo na izpisku in vse je ok. Potekla mi je kartica, dobila sem novo : ali moram kaj narediti, ali paypal normalno uporabljam naprej?
  • 0
Viens, reste ici!

#595 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 12 January 2014 - 01:04 PM

Tole je sicer iz 2010, tako da ne vem, ce je se aktualno:

http://corpocrat.com...te-with-paypal/

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#596 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 12 January 2014 - 01:20 PM

Ha, ravno sem dobila mail od PayPal-a, da bo meni tudi potekla kartica (01/2014).

We noticed that your Visa ending in XXXX is about to expire. Please update the expiry date and card security code (CSC) as soon as possible so that you can continue using it with your PayPal account. Be sure to activate your new card with your bank first.

Update card details

If you haven't received your new card yet, please save this email and click the button when you have the new card. If you've already updated your PayPal account with your new card information, please disregard this email.

You can always log in directly to PayPal to update your debit or credit card information in the Profile or Settings areas.

Yours sincerely,
PayPal

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#597 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2014 - 01:54 PM

Hvala. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#598 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 January 2014 - 05:03 PM

Dilema: Prodala sem en Mangov blazer, na blazerju piše EUR S, D XS, US 4 (sem dala sliko tudi label-a, ki se na ebayu sicer slabo vidi, ampak sem pri sebi povečala, da sem preverila vlikost, ali sem prav napisala - upoštevala sem pač EUR številko) in velikost sem dala S. Kupil ga je ženska iz ZDA in zdaj mi je napisala, da je XS in da ji je premajhen ter vprašala, če ga lahko vrne. Blazer sem prodala v ZDA in ne vem, morda je njihov S večji kot naš? Zdaj sem v dilemi, ali naj ji ga dovolim da vrne in vrnem denar.

Pri return policy sem sicer imela "no returns accepted" in tudi zdi se mi, da nisem nič zavajala z velikostjo. Kaj ve menite oz. kaj bi naredile na mojem mestu?  

• 0

#599 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 January 2014 - 05:06 PM

Njihove številke so večje ja, za eno številko ravno, ampak jaz ga ne bi vzela nazaj, je imela vse napisano + sliko.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#600 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 29 January 2014 - 05:08 PM

Če ona kupuje EUR S, bi ji moralo biti jasno, da je to US XS (oziroma 4). Saj je imela vse napisano. Jaz tudi ne bi vzela nazaj.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users