Jump to content

Photo

Pripombe

• Please log in to reply
988 replies to this topic

#581 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 June 2008 - 07:39 PM

Ančka, jaz mislim, da adblock nima nič veze s tem.

Je pa pod kritiko da počasi deluje forum, resno mislim. Ker to se je zgodilo že veliko veliko krat. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#582 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 08 June 2008 - 07:47 PM

Potem je blo pa čist slučajno, da mi je začelo normalno delat ravno takrat, ko sem tisto zadevo zablokirala.

(btw - a se ne piše velikokrat?)
  • 0

#583 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 08 June 2008 - 07:50 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 8. 6. 2008 - 20:38) View Post

Ma do par trenutkov nazaj je meni delalo takoooooo počasi. Res se je vse vleklo ko kurja čreva.

Jup ... Fluffy me je napadla na msn in sem šel gledat, kako se vidi stran z oglasi, pa daleč nisem prišel ...

Brez njih se je stran nalžila med 0.8 in 2.4s, odvisno od dela foruma. Na ta čas lahko vplivam, na one httpool fore pa ne ...
  • 0

#584 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 June 2008 - 07:50 PM

oops.gif

VELIKOKRAT

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#585 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2008 - 07:59 PM

QUOTE(sajk @ 8. 6. 2008 - 20:50) View Post

Jup ... Fluffy me je napadla na msn

oops.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#586 october.rain

october.rain

sramežljivec

• Banned
  • 14 posts

Posted 16 June 2008 - 01:22 PM

OMG!!!

Včeraj sem se odjavila iz foruma ker sem nekaj sprobvala, ko sem se hotla nazaj prijavit sem poslala nek predlog ker nisem mogla dodajat komentarjev.Okej sem vpisala potem geslo in uporabniško ime in mi je napisalo da bom dobila na meil potrditev.Ok.Grem gledat na mejl...vse lepo in prav sem se prijavla in je blo vse po starem(tako sem mislila).
Ko sem hotla poslat eno ZS sem videla da ni nič poslano in prejto čeprav jih je bilo več strani.Mi ni bilo jasno ampak sem si misla pač okej.Zdajle pa ko sem hotla napisat en post pa vidim da imam šele 1 OBJAVO??!
Prej jih je bilo skoraj 500, zdaj pa 1??!
Pa še moja slika(avatar)je spremenjen?!

Se da to poštimat kot je bilo prej?
  • 0

#587 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 16 June 2008 - 01:27 PM

da ti niso kšni hekrčki vdrli v račun? si mela ful enostavno geslo?...

na enem drugem forumu smo enkrat meli ivazijo teh iz Jockerja. ker je cel kup bab melo celo isto geslo kot nick se je to dalo jasno zelo enostavno narest...

nočem strašit! IPB Image
  • 0

#588 october.rain

october.rain

sramežljivec

• Banned
  • 14 posts

Posted 16 June 2008 - 01:48 PM

No ja je bilo kar lahko geslo, dva imena sta bila.

Pa se da to popravit nazaj?
  • 0

#589 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 17 June 2008 - 02:51 PM

Haha, jaz čisto zanesljivo ne grem restavrirat forumske baze na prejšnji dan zaradi nekih zasebnih sporočil. laugh.gif

Imej normalno komplicirano geslo, po odjavi na javnih računalnikih briši piškotke. Tko je to. glare.gif
  • 0

#590 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 17 June 2008 - 02:58 PM

October, a nisi bila ti prej november??? Ker pod člani obstajata oba nicka (november ima čez 500 postov, registiran je pa en dan za octobrom). Ali je možno, da si pobrklala zadevo in se namesto z nickom november.rain prijavila z october.rain? biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#591 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 17 June 2008 - 03:00 PM

LOL
  • 0

#592 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 17 June 2008 - 05:37 PM

So once again.. the day was saved.. thanks to the Power Puff girl. Tatatatatatata!

Alter nick na sceni. Ban her rtfm.gif tongue2.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#593 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 17 June 2008 - 06:56 PM

Em ... zdej mam pa jaz en predlog/prošnjo - a lahk za ene dva meseca nehate opravljat folk, ker mam že poln k* tega deževnega vremena! down.gif
  • 0

#594 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 June 2008 - 10:23 PM

Dej dej sajk, koga barvaš, itak si stalno noter in igraš Travian, tako da ti je kul tako vreme. laugh.gif
  • 0

#595 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 June 2008 - 10:48 AM

QUOTE(Podgana @ 17. 6. 2008 - 15:58) View Post

October, a nisi bila ti prej november??? Ker pod člani obstajata oba nicka (november ima čez 500 postov, registiran je pa en dan za octobrom). Ali je možno, da si pobrklala zadevo in se namesto z nickom november.rain prijavila z october.rain? biggrin.gif

HVALA TI HVALA TI IN ŠE ENKRAT HVALA TI!! thumbup.gif
Sem zrihtala zdej. biggrin.gif
  • 0

#596 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 June 2008 - 10:49 AM

Hehe si posrečena tongue.gif
  • 0

#597 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 June 2008 - 11:02 AM

Ja, no oops.gif

ko sem vidla 0 objav(pri O.rain profilu)sem par minut samo gledala in mi ni bilo čist nič jasno biggrin.gif
  • 0

#598 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 18 June 2008 - 12:02 PM

Hvala.

QUOTE(Kinky @ 17. 6. 2008 - 23:23) View Post

Dej dej sajk, koga barvaš, itak si stalno noter in igraš Travian, tako da ti je kul tako vreme. laugh.gif

Nope, speed serverja je konec. Piše na blogu. tongue.gif

Vsekakor se raje vozim po suhi cesti. twisted.gif

• 0

#599 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 June 2008 - 12:05 PM

Jaz sem bila ful zmedena, kako sta zdej na forumu september.rain in october.rain ter imata ful enak način pisanja in vse. Sem takoj posumila, da imaš dva nicka in sm glih pisala Sajku kaj čemo nardit, da te bom kontaktirala, da ne bo zmede. Pol pa mi pošlje link od te teme in vidim, da se je že pisalo o tem. Zdej en račun ti bo treba ukinit, ker polinikarstvo ni glih zaželjeno. Verjetno ti pustimo november.rain in skenslamo october.rain, ane?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#600 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 18 June 2008 - 12:12 PM

Vinotok ukinjen, listopad je pa ok. laugh.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users