QUOTE(Sinnaia @ 7. 4. 2011 - 14:00)

Se strinjam s tem o descih in bolečinah. Mene resnično zanima, kako bi oni prenašali menstrualne bolečine.
Tezko, se strinjam. : )QUOTE(Sally @ 7. 4. 2011 - 15:32)

Mami je priporočila:
http://www.moja-leka...-20-tablet.aspxBaje je fino proti krčem.
Buscopan je bil zelo popularen med mojimi sosolkami v gimnaziji, potem pa nisem vec slisala zanj. Na maturantskem izletu je prijateljica zmesala Buscopan s (pre)velikimi kolicinami alkohola, sledilo je praznjenje telesnih sokov skozi vse odprtine in skoraj popolna izguba zavesti, smo vso noc prebedele ob njej, da se ji ne bi kaj zgodilo. Na sreco se je izslo brez zdravnika; naslednji dan je bila kot rozica. : )
QUOTE(Ancka Pomarancka @ 8. 4. 2011 - 10:46)

Lekadol ne redči krvi. Tisti, ki ti je to rekel, nima pojma.
Aspirin je acetilsalicilna kislina, Lekadol je pa paracetamol (isto kot Daleron itd).
Je pa res, da Aspirina ni priporočljivo med menstruacijo jemat.
True. Jaz Aspirina sploh ne smem, nikoli, izkrvavim sicer med menstruacijo. Lekadol mi ne povzroca tezav. Je pa res, da pojem maksimalno dva Lekadola na leto in nobenih drugih tablet nikoli sploh. Za menstruacijo ne vem, da jo imam. V sosednjem podjetju dela dekle, ki je vsak mesec zaradi menst. vsaj en dan na bolniski.
Ko prebiram izkusnje na to temo vidim, da imam ocitno sreco, ceprav imajo za moje pojme danes (mlade) punce/zenske nenormalno veliko ginekoloskih problemov. Sicer smo se ravno vceraj doma pogovarjali, da glede na zivljenje, ki ga se danes zivi, so nasa telesa se dobra, da (vsaj priblizno) v redu delujejo. : (
Rape of the mind is a social disorder...