QUOTE(Tofsy)
Haj! Js sm se pa zdej, ko sm bla ta tedn na heringovi avdiciji izbrana, mal bl pozanimala na raznih forumih in mislm, da niso lih ena fer agencija. Sam keš bi radi izvlekel naivnim najstnicam, željnim kvazi uspeha.
Ta vikend je en tečaj, morš plačat 35 jurjev. No in šele ko ta tečaj opraviš, izveš, a si zares notr al ne- oz. že vnaprej smo zvedl, da jih pri tem vedno 25%odpade-oni pa valda tko fino fajn zaslužjo ane!!!
Pa tut glede tega modela-šefa- Staneta Heringa. Mislm on se ma za največjega carja in je sploh ful uibr tečn in nesramen. Zapovrh vsega zgleda pa zlo bedno- velik trebuh, adijo zobje, adijo lasje...ko en klošar, res, ne morš vrjet...in pol bo on solil modelkam, kako izgledat
Sm pa slišala, da kjerkol omeniš ta hering, te vsi mal postran gledajo oz. ni noben tok navdušen
Kao da je bolš it h agenciji Bronz al pa Model group. Za MG sm slišala da majo kao ful dobr: da obstaja možnost, da ti nardijo book in ti ni treba neki vnaprej dajat keša ampak enostavno potem ko pr njih delaš daš svoje prve zaslužke za to. Kr kul
A je mejbi kšna pri model group-u? Me zanima, če to kr sam pridš k njim, al te morjo oni najdt? Sm pa slišala, da so fuul prjazni.
pa pa
Hello. Žal mi je, da nisi šla na tečaj h Heringu, ker bi se drugač vidle v nedeljo. =)
Mogoče bi pa spremenila mnenje o Heringu.
No ja, upam, da boš kje drugje našla, kar iščeš in ti ne bo kdaj žal. Jaz sem ravno zato pred enim letom na ta tečaj šla... da mi ne bi blo žal. In ni mi žal.
Punce, navadno je treba raskirat kaj, če hočeš kaj dobit oz. doseč. Nikjer in nikdar ni nič zastonj. Tut plesni tečaj vam ne bodo plačal drugi, da boste 1x morda dobre plesalke.
Ops, da odgovorim še na vprašanje o internetni strani. Ja, to tut nas zanima! Stran sem vidla že pred tremi meseci v pisarni in je že čist narejena, sam pa nimam pojma, zakaj je ne postavjo na net. Če se spomnim, vprašam Staneta v nedeljo.
Aja, pa punce od Heringa smo zato slučajno tukaj, ker gledamo, kje hudiča je zdej ta stran, potem pa naletimo na te stvari. :mrgreen:
Hm...model group. Mene so vstavili na ulici ene 6 let nazaj. Ampak so rekli, da bodo poklical, pa niso. Pa nič. Najbž jim je zdaj žal, men pa ni.