Jump to content

Photo

Vaše dosedanje izbire

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#41 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 July 2009 - 07:44 PM

KALYPSO, BOG TE POŽEGNAJ, ker skrbiš še za rajone, ki niso tvoji!!!!

QUOTE(MLadoLetNa @ 22. 7. 2009 - 17:50) View Post

Tiste, ki ste imele več kot enega fanta; so si med seboj podobni, karakterno in/ali vizualno; ali pa morda povsem različni?

Moj zdajšnji je čiist drugačen od prejšnjega. Vizualno kot dan in noč, karakterno pa tud precej. Poslušata povsem drugačno glasbo; s prejšnjim sva imela podoben okus, zdajšnji je metalec. Ta ima ful orožja, je kao bolj grob, tisti prej je bil nežen kot rožca. Pametna sta oba ful. Povezava med njima je le, da oba hodta na isto gimnazijo in sta v matematičnem oddelku, lol.

Tudi pri Pju je tko. Prejšnjo/prvo je imel po videzu ful drgačno od mene Ravni črni paž lasje, metalko, fuuul visoko (čez 180), bla mal starejša od njega, ful pomagala drugim, itd. . Pa sva si menda tud karakterno ful različni. Pa nama je obema s Pjem to všeč, da sva mal "zamenjala" smile.gif. Je zanimivo različne ljudi spoznavat. Sej ne rečem; lih o skupni muski ne morva govortm, lahko pa vsak o svoji kaj pove. Velik sem se od njega naučila o orožju in tovrstnih zadevah, pa moram reč, da je kar zanimivo. Nazadnje sem se naučila nož na usnjen pas brusit, LOL biggrin.gif. Jst ga pa mal nazaj držim, da naj bo bl z živalcam prjazn, pa nauču se je mal poslovit, ne kr et. Menda je to prej delal. Vglavnem, sva si po eni strani dost različna, ampak zaenkrat fajn kaže.

Kdaj si zaželim biti ene 5 let starejša, ker je v tem času po eni strani biti s kom prav težko. Mami me kao mal nazaj vleče, itak noče, da bi seksat začela. Najbrž misli, da še nisem in bi jo kap, če bi povedala, da letos niti nisem prvič. Pa plac najdt za tovrstne aktivnosti, mislim lol, lahko se mal kot dobesedno pankrt počutiš.

QUOTE(Freya_ @ 22. 7. 2009 - 18:30) View Post

Moji so bili kot dan in noč. biggrin.gif Eden je imel lase do polovice hrbta in je bil težeek metalc, drugi je bil tudi metalc ampak blont in tak, shy; eden je bil nek fensi podgurc lol, eden je bil nek fensišmensi mamin sinko (well, that didn't last long, obviously biggrin.gif). Hmmm, to bi v grobem bilo to, tudi vse ostale simpatije/flingi si niso bili niti malo podobni. Različen videz, interesi, glasba,... Nekako nimam izdelanega vizualno tipa ali karakterja, s kakršnim hočem bit. Če nekaj je, pač je.
Sicer pa o teh fantih niti ne bi mogla govorit kot nekih resnih fantih, ker so bile vse moje zveze precej kratke. biggrin.gif

QUOTE(Christianne @ 22. 7. 2009 - 19:06) View Post

Moja dva sta tudi različna, zdejšnji je sploh popoln, nikoli si nisem mislila, da bom dobila tako dobrega tipa (vizualno in karakterno).
Sicer po videzu pač bi mogoče loh našla kakšno vzporednico, ampak v karakterju je pa glavna razlika med njima.
Bivši je bil absolutni pesimist, črnoglednež, zamorjen, sej je imel svoje dobre trenutke, ampak na splošno bolj emo stil...
sedanji je pa totalen optimist, vedno dobre volje, zagnan, deloven, kar me je že od začetka ful privlačlo, mogoče prou zaradi tega, ker pri bivšem tega nisem poznala.

Tako da, bi rekla, da je fajn spoznat več različnih ljudi smile.gif

QUOTE(DiLeMa @ 22. 7. 2009 - 19:22) View Post

Ta fant, katerim sem zdej že tri leta in pol, je v bistvu moj prvi res resni fant, tako da v bistvu ne morem čist dobr primerjat, ker vsi prejšnji so bli bolj tko, za mimo grede. Je pa ena bistvena razlika med njimi in sicer to, da je zdejšnji fant veeeeeliko bolj zrel in odrasel od vseh prejšnjih, včasih sem bila s samimi takimi, ki so bili bolj kot ne neresni, taki luftarji, jebivetri, dokaj leni, ne ravno zagnani. Zdejšnji pa je ful odgovoren, izredno delaven, ne živi izključno za danes, ampak gleda tudi na prihodnost, lahko se 100% zanesem na njega in to že od prvega dne dalje, pač taka 'solid' osebnost je. Jaz to ful, ful rabim, ker znam bit sama na momente dokaj neodgovorna in jebivetrska, pa me on zbalansira. Kar pa seveda še ne pomeni, da nima tudi zabavne strani, je drgač ful sproščen, optimističen in nasmejan, pa tud na otročje mu kdaj vrže (boys will be boys).

QUOTE(MLadoLetNa @ 22. 7. 2009 - 19:24) View Post

Sej vem, sam recimo tisto, kar se je debatiralo pred kratkim, se potem v za to namenjeni temi ni nadaljevalo. Se mi zdi ta tema še najbolj "aktivna" med `čustvenimi´ debatami. Ko bo imel nekdo prav problem, bo pa vseeno sem napisal in bo. Meni se ne zdi tko zgrešeno.

Ej Freya, mojemu bi se očitno tudi lahko reklo hud metalc, lol. Lase daljše od mene, pa so skravžlani, tok ketn, teh zapestnc in druzga z bodicam, raznimi tovrstnimi dodatki, pa seveda manjših kosov orožij, ki se jih nujno sabo v jakni nosi, lol. Muska pa itak skoz metal. Vse črno (sam zdej polet je težko bit tok metalski, kar tud men ni tok všeč). Je boljš, k je bl hladno, pa je v črnih dolgih hlačah, usnjeni črni jakni, bulerjih pa tko .. biggrin.gif, spod črna majca z #metalskimi" motivi ..
Tale DiLeMin opis me na izredno na Pja spominja.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#42 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 22 July 2009 - 07:58 PM

QUOTE(Špela @ 10. 5. 2007 - 18:44) View Post

moje izbire so bile v danem trenutku najboljše. priznam pa, da sem iskala določen model moškega (mentor/father figure varianta, starejši od mene, realen, pa še vedno dovolj blizu, da sva si bila odlična ljubimca in zaveznika), ker sem z njim izkusila najboljše razmerje - ampak se nekak ni izšlo, zato sem prekinla z iskanjem, ker me je prešinilo, da je vsaka izkušnja edinstvena.

še vedno stojim za tem, kar sem napisala, čeprav sem v vmesnem obdobju zaključila z enim in vstopila v neko drugo razmerje. zdaj lahko rečem, da je K. v tem momentu najboljši do zdaj, ravno prava mešanica tega, kar iščem v tipu - da je starejši od mene (pa ne leto ali dve, z vrstniki se nisem nikoli ne vem kako ujela v partnerskih odnosih), ima redno službo (to mi je pomemben faktor - da se je sposoben sam preživljati), je ravno prav pozerski (to težko verbalno opredelim, se pa opazi v načinu obnašanja, stilu oblačenja, itn ... ), ni obremenjen z resnostjo razmerja, ima odličen smisel za humor, je v pravšnji meri pokroviteljski ... je perfektna mešanica dveh mojih bivših, za katera sem si vedno želela, da bi ju lahko premešala in utelesila v enem telesu. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#43 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 July 2009 - 08:04 PM

A loh sam neki vprašam, kaj je fora tvojega prvega posta, Špela? Nekako ne razumem. oops.gif
  • 0

#44 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 22 July 2009 - 08:07 PM

QUOTE(Plain Jane @ 22. 7. 2009 - 21:04) View Post

A loh sam neki vprašam, kaj je fora tvojega prvega posta, Špela? Nekako ne razumem. oops.gif

Mladoletna je povprašala v Problemih o tem, kako se pri tistih, ki so mele že več kot enga fanta, opazijo razlike med le-temi. pa je bla Kalypso pridna in opozorila na tole temo, zato sem vse poste, nanašajoče na vprašanje od Mladoletne, sem prestavila, v Problemih pa zbrisala. Ekola. smile.gif
  • 0

#45 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 July 2009 - 08:09 PM

Ach, so. Ok ok. biggrin.gif
  • 0

#46 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 29 September 2009 - 06:16 PM

Moje dosedanje izbire? hm, bom poskušala čim bolj jedrnato napisat (ker se mi sicer prehitro zgodi, da gostobesedim in dolgovezim) - in potem dvomim, komu se da to moje sranje brat. biggrin.gif

No, moji bivši tipi (3 "resni" in nekaj manj resnih) so totalno razični, tako po videzu, karakterju, mentaliteti ... vsem.

1. resen; aroganten tip, hitre jeze, nikamor se mu ni dalo it - ne žurat, ne športat, ne v naravo, skoz bi samo doma bil (za razliko od mene - zaradi tega mi je bilo večkrat z njim dolgčas), deloholik (izredno priden dečko), dost razgledan za svoja letato - to mi je bilo ful všeč (glede na to, da sva bila najstnika), zanimajoč se za politično sceno , sicer pa dost nesramen do mene in zaradi tega sem ga pustila. Imel je (in še zdaj ima) hud fetiš na ooogroooooomne joške - in mi je kar naprej sponašal ter žalil moji povprečni B/C dvojčici ter s tem za nekaj let zakompleksal. Po videzu pa tipičen skandinavski tip: modre oči, blond laski (total kontra mojemu okusu). In seks je bil zanič - ampak ker je bil takrat prvi, sem mislila, da je božanski :-)

2. resen, izredno prijazen, pozoren dečko (prvi, ki me je imel iskreno rad), vse naredil zame, samo da sem bila srečna. Z dobrim smislom za humor. Z eno zelo motečo napako: zelo slabo razgledan, nesposoben intelektualne debate. Zaradi tega sem zvezo raje končala. Po videzu: suhcen, z mišicami, modrook. Luštkan. Seks božanski.

3. resen; nima smisla, da karkol pišem - problemi z njegovo matko so bili tako hudi, da je bilo nemogoče, da bi zveza napredovala, ker sva se bolj ukvarjala z njegovo matko kot z nama. In isto kot prvi: velik fetišist na velike joške, ure in ure je lahko govoril o njih, če ga ne bi utišala in speljala na kako bolj pametno in obema zanimivo temo.

4. wannabe filozof, wannabe umetnik - sicer pa daleč od tega dvojega. Razgledan. Iz najmanjšega banalnega sranja naredil filozofsko razpravo. Kompliciral in mi s tem zamoril. Po ene 3 mescih izletov in dokaj lepe zveze mi pove, da me je želel samo položit (zarad moškega ega, ker sem mu zrihtala neko delo za časopis) in da ni imel poguma, da bi mi to povedal na začetku. In isto fetišist na velike prsi.

5. metalc, razgledan. Super pogovori. Super sva se imela. A v tistem času si, žal, nobeden od naju ni želel resne zveze.

6. bajker; brihten, prijeten dečko ... S katerim pa si, žal, zaradi njegovih tedenskih meetingov nisem predstavljala skupne prihodnosti.

Vse te slabe izkušnje so me naredile previdnejšo, izbirčnejšo, bolj zajebano. Zdaj se z veliko težavo spustim v resno zvezo z nekom, ker ne želim zapravljati časa. Vsekakor pa, kar se osebnosti tiče, mora moj naslednji kandidat biti: prijazen, deloven, razgledan (da je sposoben kake pametne debate). Ni dvoma, da me mora po videzu privlačit. Edino, kar pa me res zmeša na moških, so lepe, velike, čokoladno rjave učke ... Kar stopim se ob pogledu na njih.
  • 0

#47 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 September 2009 - 09:49 PM

QUOTE(reddish ancha @ 29. 9. 2009 - 19:16) View Post

velik fetišist na velike joške, ure in ure je lahko govoril o njih, če ga ne bi utišala in speljala na kako bolj pametno in obema zanimivo temo.

Meni je enkrat bivsi razlagal, kako je bil vesel, ker sta s kolegom dobila od prodajalke v Palmers trgovini bombasticen plakat z zensko z neverjetno lepimi jozlni. Pol pa malo pocakal in me gledal kako bom odreagirala. hmm.gif

laugh.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#48 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 29 September 2009 - 10:18 PM

Hahaa, ma kiri kreteni no biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#49 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 30 September 2009 - 01:55 PM

QUOTE(Cvetka @ 29. 9. 2009 - 22:49) View Post

Meni je enkrat bivsi razlagal, kako je bil vesel, ker sta s kolegom dobila od prodajalke v Palmers trgovini bombasticen plakat z zensko z neverjetno lepimi jozlni. Pol pa malo pocakal in me gledal kako bom odreagirala. hmm.gif
laugh.gif

Nekaj kolegov mi je dejalo (in s tem se totalno strinjam): dobri veliki joški so dobro videt samo na ženski, ki drugač tud v celem kompletu dobro zgleda, ker kaj pomagajo ogromni na eni, ki je v faco ko recimo orangutan pa ma zanič štel ... Da majo pol raje eno luštno z manjšimi.

Ampak obstajajo pa seveda taki s hudim fetišem in bojo pol samo to gledali, tud če je ženska drugač zanič ... Saj nimam nič proti, samo da meni ne morijo in gnjavijo.
  • 0

#50 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 October 2009 - 11:14 AM

Moj prvi fant je bil totalen kreten, to seveda vidim šele sedaj..., 3, leta sem bla z njim, 14,15,16.

Moj drugi fant je bil ok, edini od mojih bivših, ki me je imel zares rad. Z njim sem bla tud 3 leta. On se je res trudu zame, čeprav sem mu konstantno težila, da me nima dost rad, zdej po tolkih letih, vem, da me je mel res.
Z njim sem še vedno v stiku, kar pogosto, sva ostala dobra prijatelja. Samo on se je ful spremenil cry.gif
recimo sedaj ima že neki časa eno punco, pa sem ga zadnič na pijači mal vprašala kako gre in je rekel, da mu je super, ker mu nič ne teži pa tudi če jo en teden ne vid, nič ne teži kdaj se bosta vidla, da on nobeni več ne pusti da ga bo J* v glavo, to je kao name letel in da se ne misl več za nobeno žensko sekirat in trudt, ker so itak vse zmešane rolleyes.gif Ta njegova zdejšna je itak pomoje mental case, ker je cela operirana od nosa do jošk + vsak vikend je koma pijana. Mojmu bivšemu se zdi to plus, da se zna sprostit, huh? Skratka kljub temu, da je on tak jebivetrski do nje, ji očitno to ustreza alpa res kot sem rekla, mental case. Plus to, da se z njo na videz poznava še iz časov ko sva bla s tem bivšim skupi in ona točno ve, kok je bil on nor name. Jaz ne bi mogla bit s tipom, za katerga bi vedla, da je svojo bivšo bolj ljubil kot mene.
Drugače sva se razšla zato, ker sva imela totalno drugačen pogled na svet, jaz sem se že takrat začela ukvarjat s sabo, res sm si želela bit srečna po tisti katastrofi s prvim fantom, ta moj bivši pa je bil čist drug svet, skos je srečo iskal v zunanjih stvareh, ni me niti mal razumel, pač bil je posvetn tip bol. Pa vsak problem je najrajš pometu pod preprogo in po 3h letih je sam eksplodiral v men.

Tatretji kaliber je tepu mojga psa, skupi sva živela, ne vem, če bi me takrat v navalu zaljubljenosti vprašu kdo bi rekla, da je super, ful sem bla zaljubljena vanj, s fizičnega vidika mi je bil popoln. Po svoje dobr človek po srcu, ampak neke travme iz otroštva. Zapiru se je vase, nobenih čustev ni znal pokazat, spet čist drugačen od mene. Na sebi ni delu nič, sam da se ga žura s prjatli. Vse to sm ugotovila šele ko je pišlo tok daleč da sva šla narazen, ker mi je takrat priznal, da se je na začetku trudil, da bi mi ustrezu, za to , da bi me dobil, čeprav je vedno vedel, da ni tak. Nakoncu ugotovila da je blo vse zlagano.

Za zdejšnega pa lahka rečem sam to, da sm srečna z njim in mirna, prvič v življenju. Moje bivše zveze so ble sinonim za drame in grozo. Zdej pa prvič lahko v miru zadiham. Prvi človek v mojem življenju od katerega se ful učim, ki me sprejema tako kot sem, mojih napak ne obsoja in jih ne predstavlja na tak način, da bi mi recimo zbijal samozavest, ampak mi jih predstavi na tak način, da si jih jst sama želim spremenit, kljub temu, da me sprejme tako kot sem z + in -. Ob njemu sem lahko en velik MINUS pa mi bo še vedno rekel, da me ma ful rad. To je tisto kar najbol obožujem pri njemu, ko sem tečna ko sam vrag, k rabim sam njega da mi reče da me sprejema, da me ma rad, točno to dobim pri njemu in vsa moja negativnost ob njegovi ljubezni izgine. Pripravi me do tega, da si sama želim bit boljši človek. Ne morm opisat kok sm se že naučila od njega in upam, da bo tko tudi ostalo.
  • 0

#51 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 05 October 2009 - 03:31 PM

Jooooj, nekaj važnega sem pozabla pripisat pri ta 3. resnem: ta je bil pa tako ljubosumen tip, da je bil ljubosumen na vse možno (pr tem pa ga je še vzpodbujala njegova mamica - ker kar je njegova mamica rekla, je bilo zanj sveto - tip pa star 25 let). Ljubosumen je bil na: mojo najboljšo prijateljico (češ, da raje grem k njej na obisk kot k njemu), sošolke na faksu (če smo se slučajno klicale zarad šolskih obveznosti, se je jezil, da nama zarad sošolk odtegujem čas in da imam raje njih kot njega), na moje starše (češ da mam raje njih kot njega), na bratrančevega otroka (včasih sem ga pazla in potlej se je spet pizdil, da zarad nekega tujega otroka najini zvezi kradem čas), in celo na mojo mačko (češ da jo lepše crkljam kot njega laugh.gif in lepše pogledam) ... V glavnem, noro.

Po predalih je brskal, če imam na kakem listku gesla za gmail, hotmail in podobno. Enkrat je enega našel, brskal po mojih postih in me nato spraševal kdo mi je to pa to pisal in zakaj (ravno zarad tega, ker me je sprašeal, sem zvedla). Geslo za gmail sem nato seveda spremenila.

Ni treba poudarjat, kako je šele bil ljubosumen na moje in njegove moške kolege (po tem, ko sem govorila s kakšnim od njegovih kolegov, mi je vedno težil, da se njegovemu kolegu lepše smehljam laugh.gif in pogovarjam kot z njim.

V glavnem, bolestno ljubosumen (vem pa, da si zarad matke tega ni sam kriv).
  • 0

#52 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 October 2009 - 03:53 PM

OMFG, udrl v mail, pa saj to ne moreš verjeti ohmy.gif . Mislim za fanta.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#53 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 October 2009 - 05:44 PM

Jaz si sploh ne predstavljam, da bi mi tip kej tazga naredil. To se mi zdi tak brutalen in hinavski vdor v zasebnost, da mu sploh ne bi mogla več zaupat.
  • 0

#54 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 October 2009 - 05:59 PM

Jaz pa poznam geslo od maila in od facebooka od mojega dragega, on enako pozna moje geslo od maila in facebooka. Edino za ta forum ne ve. To je pa res samo moj kotiček. smile.gif
  • 0

#55 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 05 October 2009 - 06:03 PM

QUOTE(reddish ancha @ 5. 10. 2009 - 16:31) View Post

celo na mojo mačko (češ da jo lepše crkljam kot njega laugh.gif in lepše pogledam

ahaha, umiram lol1.gif

• 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#56 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 October 2009 - 06:16 PM

to je bil tud moj bivši, na dihurja biggrin.gif pa sicer ni bil ljubosumen. Je rekel da on ne dobi tok lupčkov, kar je blo res biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#57 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 October 2009 - 06:36 PM

POzabla sm updejt narest.

Aja no moj prvi fant bo drugač za zmer neki posebnega očitno..zanč grem v Egoistu na bankomat ane, pa vidm enga samo v hrbt, bil je zel zelo podoben njemu in mi je nabil utrip na 200 takoj, pa počutla sm se stara 16. nazajgrede sem šla od bankomata po drugi poti, za vsak slučaj, da se ne bi srečala, če bi bil res on. Na srečo ni bil.

Drugač pa ja...

Zdejšnji fant je ok, ne dela mi dram, sprejema me, ne cmerim zarad njega...toj to. Pa spoštuje me.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#58 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 October 2009 - 06:44 PM

Kalypso, nekaj je, če človeku sama poveš geslo, nekaj pa, da ti sam od sebe vdre notri.
  • 0

#59 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 October 2009 - 06:54 PM

Se strinjam.
  • 0

#60 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 06 October 2009 - 02:58 PM

QUOTE(reddish ancha @ 5. 10. 2009 - 16:31) View Post

težil, da se njegovemu kolegu lepše smehljam laugh.gif in pogovarjam kot z njim.

To je mel od kolegice bivšui tip podobne fore. Sam on ji je gnajvo da se je z svojimi kolegicami več smejala kot z njim. blink.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users