Tiste, ki ste imele več kot enega fanta; so si med seboj podobni, karakterno in/ali vizualno; ali pa morda povsem različni?
Moj zdajšnji je čiist drugačen od prejšnjega. Vizualno kot dan in noč, karakterno pa tud precej. Poslušata povsem drugačno glasbo; s prejšnjim sva imela podoben okus, zdajšnji je metalec. Ta ima ful orožja, je kao bolj grob, tisti prej je bil nežen kot rožca. Pametna sta oba ful. Povezava med njima je le, da oba hodta na isto gimnazijo in sta v matematičnem oddelku, lol.
Tudi pri Pju je tko. Prejšnjo/prvo je imel po videzu ful drgačno od mene Ravni črni paž lasje, metalko, fuuul visoko (čez 180), bla mal starejša od njega, ful pomagala drugim, itd. . Pa sva si menda tud karakterno ful različni. Pa nama je obema s Pjem to všeč, da sva mal "zamenjala"

Kdaj si zaželim biti ene 5 let starejša, ker je v tem času po eni strani biti s kom prav težko. Mami me kao mal nazaj vleče, itak noče, da bi seksat začela. Najbrž misli, da še nisem in bi jo kap, če bi povedala, da letos niti nisem prvič. Pa plac najdt za tovrstne aktivnosti, mislim lol, lahko se mal kot dobesedno pankrt počutiš.
Moji so bili kot dan in noč.

Sicer pa o teh fantih niti ne bi mogla govorit kot nekih resnih fantih, ker so bile vse moje zveze precej kratke.

Moja dva sta tudi različna, zdejšnji je sploh popoln, nikoli si nisem mislila, da bom dobila tako dobrega tipa (vizualno in karakterno).
Sicer po videzu pač bi mogoče loh našla kakšno vzporednico, ampak v karakterju je pa glavna razlika med njima.
Bivši je bil absolutni pesimist, črnoglednež, zamorjen, sej je imel svoje dobre trenutke, ampak na splošno bolj emo stil...
sedanji je pa totalen optimist, vedno dobre volje, zagnan, deloven, kar me je že od začetka ful privlačlo, mogoče prou zaradi tega, ker pri bivšem tega nisem poznala.
Tako da, bi rekla, da je fajn spoznat več različnih ljudi

Ta fant, katerim sem zdej že tri leta in pol, je v bistvu moj prvi res resni fant, tako da v bistvu ne morem čist dobr primerjat, ker vsi prejšnji so bli bolj tko, za mimo grede. Je pa ena bistvena razlika med njimi in sicer to, da je zdejšnji fant veeeeeliko bolj zrel in odrasel od vseh prejšnjih, včasih sem bila s samimi takimi, ki so bili bolj kot ne neresni, taki luftarji, jebivetri, dokaj leni, ne ravno zagnani. Zdejšnji pa je ful odgovoren, izredno delaven, ne živi izključno za danes, ampak gleda tudi na prihodnost, lahko se 100% zanesem na njega in to že od prvega dne dalje, pač taka 'solid' osebnost je. Jaz to ful, ful rabim, ker znam bit sama na momente dokaj neodgovorna in jebivetrska, pa me on zbalansira. Kar pa seveda še ne pomeni, da nima tudi zabavne strani, je drgač ful sproščen, optimističen in nasmejan, pa tud na otročje mu kdaj vrže (boys will be boys).
Sej vem, sam recimo tisto, kar se je debatiralo pred kratkim, se potem v za to namenjeni temi ni nadaljevalo. Se mi zdi ta tema še najbolj "aktivna" med `čustvenimi´ debatami. Ko bo imel nekdo prav problem, bo pa vseeno sem napisal in bo. Meni se ne zdi tko zgrešeno.
Ej Freya, mojemu bi se očitno tudi lahko reklo hud metalc, lol. Lase daljše od mene, pa so skravžlani, tok ketn, teh zapestnc in druzga z bodicam, raznimi tovrstnimi dodatki, pa seveda manjših kosov orožij, ki se jih nujno sabo v jakni nosi, lol. Muska pa itak skoz metal. Vse črno (sam zdej polet je težko bit tok metalski, kar tud men ni tok všeč). Je boljš, k je bl hladno, pa je v črnih dolgih hlačah, usnjeni črni jakni, bulerjih pa tko ..

Tale DiLeMin opis me na izredno na Pja spominja.