Joj rea, saj nisem tako zelo zamerljiva.
Ne vem če si me dobro razumela. Ja ne bi šla darovat svojih spolnih celic samo zato, ker bo pač to nekoč to dolelo mene, saj ni nujno da me bo. Če me bo, me pač bo, jebiga, kot si napisala. Mislila sem bolj na neko vzajemnost. Da ne smeš biti sebičen in se kar takoj odločiti ja tako bo, ne bom daroval in pika. Da začneš malo razmišljat še o drugi strani, kako bi bilo, če bi se ti ali kdo od tvojih ljubljenih znašel v takšnem položaju in bi ti znanost lahko pomagala, a ti ne bi mogla zaradi tega, ker je premalo darovalcev. Meni se zdi to pač ena spodbuda, zakaj bi se morda odločlila darovati. Ni bilo mišljeno tako čisto sebično, kot si ti razumela. Saj prvotno je namen tak, da nekomu pomagaš, da veš, da če boš ti nekomu pomagal, bo verjetno tudi nekdo tebi, če boš/ko boš potreboval pomoč. Pa tu ni mišljeno samo darovanje spolnih celic, ampak še vse ostale vrste pomoči. O samem problemu (ne)darovanja spolnih celic pa nisem nikoli niti razmišljala, tako da zato tisto oklevanje ali bi ali ne bi, ker same procedure niti ne poznam.
Me pa še vedno zanima kakšna je sploh celotna procedura, glede na to,da ste nekaj govorile o hormonih in tem. A bi lahko katera malo to pojasnila ali kak link prilepila? Prosim.