Dispozicija in diploma
Posted 29 June 2008 - 06:27 PM
Posted 29 June 2008 - 06:33 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 June 2008 - 06:36 PM
Posted 29 June 2008 - 06:57 PM
Mislim da bi moglo bit na strani FF (tam sem vsaj našla neka obvestila o magistrskih zagovorih).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 June 2008 - 08:35 PM

Posted 01 July 2010 - 11:42 AM

Tisti, ki ste jo že pisali, imam za vas eno vprašanje...
Nabrala sem si literaturo, samo je tega tako veliko pa malo časa, saj mora biti celotna spisana v 2 mescih in pol, da me zanima kako se lotiti literature? Ali ste vse knjige prebrali ali samo določena poglavja? Ste najprej vse prebrali pa potem pretipkali ali ste to delali sproti? Ste imeli že zastavljeni vzorec kaj boste potrebovali ali sproti, med prebiranjem si ustvarjali poglavja diplomske naloge?
Veselo na delo pa hvala za vse odgovore

Ralph Waldo Emerson
Posted 05 July 2010 - 08:25 AM
- dogovorila se z mentorjem o čem pisat
- pogledala v Cobisu par diplom na podobno temo (v mojem primeru izobraževanje) in mojim mentorjem (da vidim kaj želi, kako naj bi izgledalo)
- oblikovala okvirno kazalo
- pregledala predvsem teoretičen del iz drugih diplom (izpisala vire, da ne bi odkrivala tople vode)
- ne beri celih knjig - samo poglavja, ki se tičejo tvoje diplome
- praktičen del sem imela anketo - moje "avtorsko" delo
- zaključila in to je to
Pa samo da ti namignem, glede na to da so počitnice upam, da si se z mentorjem dogovorila, da bo dosegljiv.
Drugače nimaš šanse končat v dveh mesecih!
Če se ti res mudi, čim več copy-paste iz drugih podobnih diplom - edino preverjaj v literaturi, če so prav napisane strani knjig, letnice izdaje in podobno (dostikrat se kdo zmoti, zatipka).
Upam, da sem kaj pomagala. Če potrebuješ še kaj, vprašaj.
Uspešno!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 July 2010 - 08:40 AM

Posted 05 July 2010 - 10:21 AM

Ja sem govorila z njim o mentoriranju, se dobiva naslednji teden, potem ga pa kakšen mesec ne bo, medtem bom pa jaz večino naredila. Potem imam pa še en mesec, da popravim, dopolnim kar je potrebno.
Ja sem našla eno diplomo, ki je zelo podobna, sam je problem, da je narejena na našem faksu pa še mentor je profesor, kateremu jo moram na koncu tudi oddat, da se mi prizna kot en izpit.
Literaturo sem iz tam tudi izbrala, samo kopirat si pa ne upam, da ne bo ugotovil. Si pa vseeno malo pomagam

To kar si napisala, deluje zelo simple

Bo bolj delovno poletje, ampak se bo toliko bolj izplačalo, ko bo enkrat vse zaključeno, can't wait

Ralph Waldo Emerson
Posted 24 March 2011 - 03:42 PM
Posted 24 March 2011 - 03:44 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 March 2011 - 04:02 PM

Ampak to po bolonjcu.
Posted 24 March 2011 - 04:15 PM
Posted 24 March 2011 - 04:18 PM

Posted 24 March 2011 - 04:23 PM
Posted 13 April 2011 - 11:57 AM
[Napoleon]
Posted 13 April 2011 - 12:20 PM

Posted 13 April 2011 - 12:23 PM
Jaz si ne predstavljam čist točno, kako to začneš, a kje obstajajo kakšne predloge ali enostavno greš gledat kakšne podobe diplomske (btw, a to jih ima vsak faks v svoji knjižnici?)
Skratka o tem ne vem nič. Imam pa že spisana ena poročila za predmet praktično v obliki diplomske naloge, tako da oblikovno mislim dan e bi smelo biti težav, razen pri navajanju virov...
ja ančka, pri nas isto, provzaprav ta o katerim pišem, so dolga nekaj čez 100 strani... s prilogami vred, brez pa kakšnih 80.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users