drzni dogodki
Posted 25 March 2007 - 08:30 PM

Posted 28 March 2007 - 11:51 AM

Posted 28 March 2007 - 12:02 PM

Posted 28 March 2007 - 12:45 PM
Pinga... lucky you! Res imaš srečo da si dobila same take dokaj normalne ljudi (če odštejemo tipa ki bi te s sabo vzel v svoj hotel in ne bi nič pričakoval od tebe

Moji drzni dogodki... no, zdej se pa počutim kot nuna. Mogoče moj edini one-night-stand na enem seminarju, še v mojih samskih dneh. Tip je bil v redu in do konca seminarja sva čisto normalno komunicirala in se na koncu lepo prijateljsko poslovila, edino kar je kalilo vso to idilo je bil en znanec ki je zvedel za vse to in ga je ves čas podjebaval. Nothing's perfect I guess.
Posted 28 March 2007 - 04:03 PM
Moje eno izmed drznih dejanj... Spoznala sem ga na internetu, čisto po naklučju. Po treh mesecih pisanja mailov, pošiljanja slik, klicanja... in zaljubljenosti

Zanimivo

Ful lušna zgodba. Iz kerga konca pa si bla ti in prej on- preden sta začela skupaj živet
Posted 29 March 2007 - 07:31 AM

Ja ful lepo, skos se spominjava najinih dogodivščin, dopisovanja, spoznavanja, pa kako sva bla oba pripravljena, da ko se dobiva, da vidva tud čist nekoga drugega (sej veste da folk pošilja kr od enih slike), pa prvo videnje v živo po treh mesecih dopisovanja in želje da se končno vidiva iz oči v oči, da se dotakneva drug drugega... In vse je blo tko popolno, da... Da sva se kr mal bala. In vsi napori potem, ko sva bila tok narazen... Ampak splačalo se je, definitivno. Hvala vsem nadnaravnim silam, k so združle najine poti, res.

Posted 29 March 2007 - 10:20 AM
Jaz Vrhnika, on Beograd

Ja ful lepo, skos se spominjava najinih dogodivščin, dopisovanja, spoznavanja, pa kako sva bla oba pripravljena, da ko se dobiva, da vidva tud čist nekoga drugega (sej veste da folk pošilja kr od enih slike), pa prvo videnje v živo po treh mesecih dopisovanja in želje da se končno vidiva iz oči v oči, da se dotakneva drug drugega... In vse je blo tko popolno, da... Da sva se kr mal bala. In vsi napori potem, ko sva bila tok narazen... Ampak splačalo se je, definitivno. Hvala vsem nadnaravnim silam, k so združle najine poti, res.

Posted 29 March 2007 - 02:47 PM

Posted 29 March 2007 - 03:08 PM

Posted 29 March 2007 - 04:11 PM
Ja, mene je isto cisto prevzela... ahh
Kot kaka filmska zgodba. Lepo videt da se vendar take pravljice ne dogajajo samo v filmih.

Posted 29 March 2007 - 09:24 PM

par drznih mojih je blo še to, da sem, v časih četanja, kr sred noči zdipila v center se s kom dobit, včasih so si pa kr skor da ne kljuko podajali.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 March 2007 - 08:53 AM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 30 March 2007 - 12:37 PM

Posted 30 March 2007 - 03:01 PM
omg, dol so tko dobri tipi. Za dol past

jaz sem pa po naravni nora na južnake, ampak sem bila v Beogradu full razočarana na izbiro ... se mi zdijo, da so tukaj "ta priseljeni" veliko boljši! Sploh ne vem če sem videla dobrih tipov na prste ene roke za preštet.

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 March 2007 - 05:12 PM
jaz sem pa po naravni nora na južnake, ampak sem bila v Beogradu full razočarana na izbiro ... se mi zdijo, da so tukaj "ta priseljeni" veliko boljši! Sploh ne vem če sem videla dobrih tipov na prste ene roke za preštet.

Nisi bla na pravem kraju ob pravem času.

Meni so tile "priseljeni" večinoma grozni (seveda so izjeme, hehe), še posebej tisti čefurčki s tono želeja in zlata okoli vratu, ki so itak pomilovanja vredni. Ugl, moj zaključek je ta, da so u Novem Sadu tipi še najboljši.

Pablo Picasso
Posted 30 March 2007 - 05:24 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 30 March 2007 - 05:27 PM

...ja, še zdaj se z nasmehom na ustih spominjam tiste noči...čeprav ni blo neke hude zaljubljenosti, ker se nisma nikoli več vidla, ampak tista noč je bla pa hmmm

Posted 30 March 2007 - 07:38 PM
Moj najbolj drzni dogodek: v angliji preživeta noč(brez sexa seveda) ampak precej strastna z maročanom, pa še temnopoltim po vrhu...
hehe.. pr men je blo pa isto na maturancu z enim švedom

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users