Jump to content

Photo

drzni dogodki

• Please log in to reply
86 replies to this topic

#41 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 March 2007 - 08:30 PM

takrat sm bla še v iskanju svoje samozavesti in vsega skup. pa zdej lahk ta odnos definiram kot odvisnost. na srečo sm se je rešla. blo je jasno še več norih zadev zarad tega tipa, o katerih pa ne bi na forumu debatirala oops.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#42 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 28 March 2007 - 11:51 AM

Moje eno izmed drznih dejanj... Spoznala sem ga na internetu, čisto po naklučju. Po treh mesecih pisanja mailov, pošiljanja slik, klicanja... in zaljubljenosti oops.gif sem se srečala z njim. Aja narazen sva bila dobrih 500 kilometrov, skoraj 600 smile.gif Potem eno leto videvanja non stop z busom, potovanje 500 km mi je bilo že kot bi šla do centra wink.gif Po enem letu me je zasnubil (to je bilo šele drzno, ampak to so že njegova drzna dejanja biggrin.gif ) in zdaj... Še vedno noro zaljubljena, srečna... Sedaj sva končno v svojem gnezdecu, upam pa, da kmalu pride tudi kakšen "mali gost" biggrin.gif
  • 0

#43 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 28 March 2007 - 12:02 PM

blink.gif hudoooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

#44 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 28 March 2007 - 12:45 PM

lany, bravo!

Pinga... lucky you! Res imaš srečo da si dobila same take dokaj normalne ljudi (če odštejemo tipa ki bi te s sabo vzel v svoj hotel in ne bi nič pričakoval od tebe hmm.gif ). In mislim da bi jaz naredila isto.

Moji drzni dogodki... no, zdej se pa počutim kot nuna. Mogoče moj edini one-night-stand na enem seminarju, še v mojih samskih dneh. Tip je bil v redu in do konca seminarja sva čisto normalno komunicirala in se na koncu lepo prijateljsko poslovila, edino kar je kalilo vso to idilo je bil en znanec ki je zvedel za vse to in ga je ves čas podjebaval. Nothing's perfect I guess.
  • 0
Takle mamo.

#45 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 March 2007 - 04:03 PM

QUOTE(lany @ 28. 3. 2007 - 12:51) View Post

Moje eno izmed drznih dejanj... Spoznala sem ga na internetu, čisto po naklučju. Po treh mesecih pisanja mailov, pošiljanja slik, klicanja... in zaljubljenosti oops.gif sem se srečala z njim. Aja narazen sva bila dobrih 500 kilometrov, skoraj 600 smile.gif Potem eno leto videvanja non stop z busom, potovanje 500 km mi je bilo že kot bi šla do centra wink.gif Po enem letu me je zasnubil (to je bilo šele drzno, ampak to so že njegova drzna dejanja biggrin.gif ) in zdaj... Še vedno noro zaljubljena, srečna... Sedaj sva končno v svojem gnezdecu, upam pa, da kmalu pride tudi kakšen "mali gost" biggrin.gif

Zanimivo biggrin.gif biggrin.gif
Ful lušna zgodba. Iz kerga konca pa si bla ti in prej on- preden sta začela skupaj živet
  • 0

#46 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 29 March 2007 - 07:31 AM

Jaz Vrhnika, on Beograd wink.gif
Ja ful lepo, skos se spominjava najinih dogodivščin, dopisovanja, spoznavanja, pa kako sva bla oba pripravljena, da ko se dobiva, da vidva tud čist nekoga drugega (sej veste da folk pošilja kr od enih slike), pa prvo videnje v živo po treh mesecih dopisovanja in želje da se končno vidiva iz oči v oči, da se dotakneva drug drugega... In vse je blo tko popolno, da... Da sva se kr mal bala. In vsi napori potem, ko sva bila tok narazen... Ampak splačalo se je, definitivno. Hvala vsem nadnaravnim silam, k so združle najine poti, res. wub.gif
  • 0

#47 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 29 March 2007 - 10:20 AM

QUOTE(lany @ 29. 3. 2007 - 8:31) View Post

Jaz Vrhnika, on Beograd wink.gif
Ja ful lepo, skos se spominjava najinih dogodivščin, dopisovanja, spoznavanja, pa kako sva bla oba pripravljena, da ko se dobiva, da vidva tud čist nekoga drugega (sej veste da folk pošilja kr od enih slike), pa prvo videnje v živo po treh mesecih dopisovanja in želje da se končno vidiva iz oči v oči, da se dotakneva drug drugega... In vse je blo tko popolno, da... Da sva se kr mal bala. In vsi napori potem, ko sva bila tok narazen... Ampak splačalo se je, definitivno. Hvala vsem nadnaravnim silam, k so združle najine poti, res. wub.gif

thumbup.gif
  • 0

#48 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 March 2007 - 02:47 PM

u madona- vrhnika- beograd!!! Dobra sta, pol pa js jamram, k sm iz lj, moj pa iz logatca laugh.gif
  • 0

#49 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 March 2007 - 03:08 PM

ja, lany, tole j pa res ena lepa ljubezenska zgodba!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#50 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 29 March 2007 - 04:11 PM

Ja, mene je isto cisto prevzela... ahh

Kot kaka filmska zgodba. Lepo videt da se vendar take pravljice ne dogajajo samo v filmih.smile.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#51 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 March 2007 - 09:24 PM

eh, ljubav na daljavo - men je bil to takorekoč hobi pred par leti. wink.gif nič posebnega, pač furaš to, če ti znese. se rado zgodi, da se ta razmerja napihujejo in se vanje tlači nek jaki napor in kaj jaz vem kaj še - isto sranje, v razmerju si tko al pa drugač. men je prou pasal.

par drznih mojih je blo še to, da sem, v časih četanja, kr sred noči zdipila v center se s kom dobit, včasih so si pa kr skor da ne kljuko podajali. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#52 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 30 March 2007 - 07:38 AM

QUOTE(Špela @ 29. 3. 2007 - 22:24) View Post

zdipila

ohmy.gif Kako dolgo že nisem slišal te besede.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#53 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 30 March 2007 - 08:53 AM

Se opravičujem za OT. Sem ga lepo zbrisal.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#54 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 30 March 2007 - 12:37 PM

sm se pise ljubezenske drzne dogodke biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#55 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 March 2007 - 02:40 PM

QUOTE(lany @ 29. 3. 2007 - 8:31) View Post

on Beograd

omg, dol so tko dobri tipi. Za dol past oops.gif

Ful huda zgodba! thumbup.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#56 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 30 March 2007 - 03:01 PM

QUOTE(Coco* @ 30. 3. 2007 - 15:40) View Post

omg, dol so tko dobri tipi. Za dol past oops.gif

jaz sem pa po naravni nora na južnake, ampak sem bila v Beogradu full razočarana na izbiro ... se mi zdijo, da so tukaj "ta priseljeni" veliko boljši! Sploh ne vem če sem videla dobrih tipov na prste ene roke za preštet. oops.gif kakšno surlo sem imela - moj se mi je pa smejal

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#57 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 March 2007 - 05:12 PM

QUOTE(Kami @ 30. 3. 2007 - 16:01) View Post

jaz sem pa po naravni nora na južnake, ampak sem bila v Beogradu full razočarana na izbiro ... se mi zdijo, da so tukaj "ta priseljeni" veliko boljši! Sploh ne vem če sem videla dobrih tipov na prste ene roke za preštet. oops.gif kakšno surlo sem imela - moj se mi je pa smejal

Nisi bla na pravem kraju ob pravem času. twisted.gif Đouk.
Meni so tile "priseljeni" večinoma grozni (seveda so izjeme, hehe), še posebej tisti čefurčki s tono želeja in zlata okoli vratu, ki so itak pomilovanja vredni. Ugl, moj zaključek je ta, da so u Novem Sadu tipi še najboljši. oops.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#58 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 30 March 2007 - 05:24 PM

Novi Sad je zakon. Tam sem BTW rojen, a sicer Slovak. Ma dolga zgodba. Mi je pa vojvođanska mentaliteta velik všečnejša od srbske. Se vidi do kod so Turki prišli. In nimam nič proti Turkom, da ne bo kdo takoj skakal.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#59 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 30 March 2007 - 05:27 PM

Moj najbolj drzni dogodek: v angliji preživeta noč(brez sexa seveda) ampak precej strastna z maročanom, pa še temnopoltim po vrhu...drzen zato, ker sem mal presenetla prijatlce, ker do takrat, so me mele bl za pridno.. oops.gif

...ja, še zdaj se z nasmehom na ustih spominjam tiste noči...čeprav ni blo neke hude zaljubljenosti, ker se nisma nikoli več vidla, ampak tista noč je bla pa hmmm wub.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#60 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 30 March 2007 - 07:38 PM

QUOTE(špelca @ 30. 3. 2007 - 18:27) View Post

Moj najbolj drzni dogodek: v angliji preživeta noč(brez sexa seveda) ampak precej strastna z maročanom, pa še temnopoltim po vrhu...

hehe.. pr men je blo pa isto na maturancu z enim švedom laugh.gif k je tip pol neki bluzil de bi enkrt pršla kr k nemu na švedsko blink.gif...sj se me itak ne bi spomnu, sam valda ni mislu resno ane. s to razliko de mene sošolke niso nikol mele za prov pridno tongue.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users