Js mam pa cel kup teh prigod, niti spomnem se ne vseh zdaj..
-v tretjem razredu OS enkrat ko smo meli zdravniski pregled sm si zaspala in potem v naglici pozabla pod zabe oblect gate. Podobno kot pri miss sixty, sam da sm to ugotovila pred zdravnico in kupom sosolk, pa se take so ble, da me se dans zajbavajo zarad tega
-konc srednje smo bli na enem zuru in ker nisem mela prevoza domov sm spala pr enem sosolcu..no zjutraj mi je blo ful nerodno se pokazat pred njegovimi starsi, ker je mel punco in sm mislila kk me bojo zdaj gledli da spim js tu z njim v eni postli, ceprav nisma mela nic, zato se izmuznem ven in na poti do stop placa se mi nasproti pripelje njegov ati, ustavi avto, odpre okno in mi rece..no, ze domov...a si spravla nasga poba kaj v red?? Men je blo tk nerodno, da ust nisem mogla odpret..pa je poznal njegovo punco! Ne vem a je mislil, da jo je ze zamenjal, pa sm js nova al kaj...
-podoben primer, ko sma zacenjala s fantom, pa doma se niso vedli, sm enkrat po zuru prespala pri njemu v sobi za goste..on je sel pol proti jutru spat v svoj sobo,js sm pa spala tam. Zjutraj se zbudim, hocem domov, pa si nism upala skoz celo njihovo hiso ven, glede na to da sploh nihce ni vedel da sem tam. Ga klicem po telefonu, se ne oglasi, je spal ko top, in pol lezim naga v postli in cakam da pride dol, pa se naenkrat odprejo vrata in pride not njegova mama s sesalcem v roki. Predstavljajte si presenecen pogled in ko spusti sesalec iz rok.. Ajme... Ce niso sle takrat barve mojga obraza od bele do rdece, zelene in vijolcaste..
-pa enkrat v Angliji, sma s prijatlco si sle pogledat neko cerkev od znotraj in so meli glih maso, pa sma se vsedle in pocakale do konca. Na koncu so se vsi zaceli rokovat in si nekaj govort, in pride zupnik do naju, pa mi da roko pa rece "nice to meet you" in js seveda nazaj isto. Me je malo cudn pogledal, prijatlca je prasnila v smeh, men pa nic jasno. Ko sma prisle ven sele mi je povedla, da je rekel "peace be with you", js pa veselo "nice to meet you" nazaj. Js pac glih nisem neko krscansko dete, kk pa naj bi vedla...sam nerodno mi je pa blo..
no, dost.