Jump to content

Photo

Italijanke trpijo zaradi mode

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#41 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18892 posts

Posted 01 February 2007 - 12:07 PM

V nekem starem bontonu sem prebral, da primerno oblačenje spada k dobri vzgoji nasploh in ne le k dobremu okusu. Neumestno je, če se državni uradniki izražajo o tem bodisi v uradnih bodisi v zasebnih izjavah. Italijanke pa se v povprečju kar znajo obleči, prekašajo jih Francozinje, ampak okej, te imajo nek šarm, ki ga druge nimajo. Francozinje, huh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#42 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 February 2007 - 12:28 PM

Meni se pa dobesedno ubrne, če vidim pri teh temeperaturah, oziroma v tem letnem času katerokoli dečvo z nepokritim trebuhom, oziroma ledvicami, ipd.
Najbolj mi je pa smešno ko vidim par deklin na šoli, ki se oblači res neprimerno: se naprimer pri svojih veliko preveč kilah spravi v hlače z WAY prenizkim pasom, da ji salo dobesedno visi čez inpa prekratko majčko. Mi je sicer čisto všeč, da ne bo pomote, da so ljudje z malce preveč kilcami in neizklesanimi telesi samozavestni in zadovoljni sami s sabo mpak je vseeno pametno gledat, da ne prekoračiš meje "dobrega okusa". Alpa drugi primer, sošolka, ki ima vse zamazoljane roke(+razpraskane), pa obleče majico brez rokav bruh.gif .
Zato pa so različni modeli in velikosti, da lahko vsakdo izbere primerne cunje oziroma si prilagaja stil.

Sama ne nosim visokih pet, čeprav so mi visoke pete seksi na večini žensk. Mi je pa lepše če je ženska več oblečena. Visoki pasovi so mi pa enostavno odurni. Tako na ženskah kot na moških.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#43 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46644 posts

Posted 01 February 2007 - 05:08 PM

Zadnjič je bila ena punca pri zdravniku in ko se je pogovarjala z mamo sem slišala, da ima vnetje ledvic. Bila pa je ta dečva oblečena v tako kratko majčko, da ji je pol hrbta ven gledalo in seveda popek z uhančkom. Bil bi meda greh, če ga sredi zime ne bi smela kazat. O spodnji majčki ni bilo ne duha ne sluha. Hlače je pa tudi imela tako nizke, da se je rob spodnjih hlačk ven videl. Pa tudi jakna je bila ravno toliko dolga, da je segala do roba hlačk... wallbash.gif
  • 0

#44 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 01 February 2007 - 10:57 PM

Brr, ko to berem, me kr zebe smile.gif

Jst se oblačim mislim da čisto normalno, od poštene spodnje majce se pa v hladnejših dnevih ne ločim za goro denarja, brr. Petk ne nosim (razen za kšn nastop), hlače imajo vse srednji pas (ni lih do podpazduhe, ampak rit pa pokrije - jih vedno stestiram preden jih kupim tako, da se usedem). Potem se pa zavijem še v jope, majce, žabe itd. biggrin.gif Zdravje je an prvem mestu.
Pa mislim, da zgledam bolj kulturno kot bitja v mini majčkah in razgaljenim ritnim vrhom (pa naj majo še tako sexy uhanček v trenuhu in tangice). Bljek.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#45 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 02 February 2007 - 11:18 AM

očitno se ne zdi sam men de je večina punc oblečena v hlače z nizkim pasom, kratko majčko in kratko zlato bundico k komi kj pokrije. haha to je zj zvenel kt de bi bla stara mama in se zgražala nad vsem skupi biggrin.gif
sj mam tud jst hlače z nizkim pasom sam ne pa take de bi mi se vse videl čim se usedem. Pa ne prenesem de bi mi pulovr iz bunde vn gledal, že tko na men to grdo zgleda k pol zgledam vsaj dva metra velka da mi je kao vse premejhn. tko da mam zj že neki cajta sam une daljše bunde tko do mal nad koleni. petke pa redko dam gor (če že moram) razn balerinke dostkrt spomlad dam gor, mam take bl z nizko peto pa na kakšne kavbojke ful pašejo. sam od superstatk se vrjetn ne bom še tko hitr lolčila in mi je zaenkrt itak še vseen.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#46 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 02 February 2007 - 01:58 PM

Meni pa so hlače z nizkim pasom najboljši izum ever. biggrin.gif
  • 0

#47 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18060 posts

Posted 02 February 2007 - 10:46 PM

QUOTE(Michelle @ 2. 2. 2007 - 13:58) View Post
Meni pa so hlače z nizkim pasom najboljši izum ever. biggrin.gif

Enako. Če v trgovini samo zaznam malo višji pas - koj stran. biggrin.gif
Imam pa srečo, da jih lahko nosim, ker imam lepo postavo in raven trebušček. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#48 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 03 February 2007 - 12:21 AM

Res hvala bogu za hlače z nizkim pasom,ker drugače bi bila prav..primorana tirat anoreksijo ali pa vsaj vsakodnevno bruhanje. thumbup.gif thumbup.gif
Moji boki so očitno narejeni po starodavnem izročilu-malo maščobe da ne umreš če te kakšna bolezen doleti laugh.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#49 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 04 February 2007 - 03:00 PM

Če zato trpijo, nej kr trpijo.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#50 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 04 February 2007 - 03:47 PM

Mah sej hlače z nizkim pasom na nekaterih zgledajo lepo. Amapk je treba met majhno rit oz. "nizko". Pač niso za vse, in zame definitnvno niso.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#51 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20093 posts

Posted 04 February 2007 - 09:08 PM

QUOTE(Sanies @ 1. 2. 2007 - 12:28) View Post

Alpa drugi primer, sošolka, ki ima vse zamazoljane roke(+razpraskane), pa obleče majico brez rokav bruh.gif .
Zato pa so različni modeli in velikosti, da lahko vsakdo izbere primerne cunje oziroma si prilagaja stil.

ali ima na rokah dobesedno mozolje ali samo tiste rdeče pikice, ki jih mam recimo tudi jaz in prot njimi ne moreš narediti nič ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#52 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 04 February 2007 - 09:18 PM

se mi zdi da so hlače miss 6o nardile dobre riti, sam suhicam, brez bokov in malimi ritkami. Poznam eno , ki ma boke, in se je dobesedno cela klapa delala norca z nje, da ma rit ko peč. In res čist ravno razvlečeno je mela, nnikakvo rit, ampak noge pa suhe, To je blo njej glavno smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users