Italijanke trpijo zaradi mode
Posted 01 February 2007 - 12:07 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 February 2007 - 12:28 PM
Najbolj mi je pa smešno ko vidim par deklin na šoli, ki se oblači res neprimerno: se naprimer pri svojih veliko preveč kilah spravi v hlače z WAY prenizkim pasom, da ji salo dobesedno visi čez inpa prekratko majčko. Mi je sicer čisto všeč, da ne bo pomote, da so ljudje z malce preveč kilcami in neizklesanimi telesi samozavestni in zadovoljni sami s sabo mpak je vseeno pametno gledat, da ne prekoračiš meje "dobrega okusa". Alpa drugi primer, sošolka, ki ima vse zamazoljane roke(+razpraskane), pa obleče majico brez rokav
Zato pa so različni modeli in velikosti, da lahko vsakdo izbere primerne cunje oziroma si prilagaja stil.
Sama ne nosim visokih pet, čeprav so mi visoke pete seksi na večini žensk. Mi je pa lepše če je ženska več oblečena. Visoki pasovi so mi pa enostavno odurni. Tako na ženskah kot na moških.
Posted 01 February 2007 - 05:08 PM
Posted 01 February 2007 - 10:57 PM
Jst se oblačim mislim da čisto normalno, od poštene spodnje majce se pa v hladnejših dnevih ne ločim za goro denarja, brr. Petk ne nosim (razen za kšn nastop), hlače imajo vse srednji pas (ni lih do podpazduhe, ampak rit pa pokrije - jih vedno stestiram preden jih kupim tako, da se usedem). Potem se pa zavijem še v jope, majce, žabe itd.
Pa mislim, da zgledam bolj kulturno kot bitja v mini majčkah in razgaljenim ritnim vrhom (pa naj majo še tako sexy uhanček v trenuhu in tangice). Bljek.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 February 2007 - 11:18 AM
sj mam tud jst hlače z nizkim pasom sam ne pa take de bi mi se vse videl čim se usedem. Pa ne prenesem de bi mi pulovr iz bunde vn gledal, že tko na men to grdo zgleda k pol zgledam vsaj dva metra velka da mi je kao vse premejhn. tko da mam zj že neki cajta sam une daljše bunde tko do mal nad koleni. petke pa redko dam gor (če že moram) razn balerinke dostkrt spomlad dam gor, mam take bl z nizko peto pa na kakšne kavbojke ful pašejo. sam od superstatk se vrjetn ne bom še tko hitr lolčila in mi je zaenkrt itak še vseen.

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 02 February 2007 - 01:58 PM
Posted 02 February 2007 - 10:46 PM
Enako. Če v trgovini samo zaznam malo višji pas - koj stran.
Imam pa srečo, da jih lahko nosim, ker imam lepo postavo in raven trebušček.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 February 2007 - 12:21 AM
Moji boki so očitno narejeni po starodavnem izročilu-malo maščobe da ne umreš če te kakšna bolezen doleti
WINK (fake one)
Posted 04 February 2007 - 03:00 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 04 February 2007 - 03:47 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 February 2007 - 09:08 PM
Alpa drugi primer, sošolka, ki ima vse zamazoljane roke(+razpraskane), pa obleče majico brez rokav
Zato pa so različni modeli in velikosti, da lahko vsakdo izbere primerne cunje oziroma si prilagaja stil.
ali ima na rokah dobesedno mozolje ali samo tiste rdeče pikice, ki jih mam recimo tudi jaz in prot njimi ne moreš narediti nič ?
Posted 04 February 2007 - 09:18 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users