Jump to content

Photo

Bazeni

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#41 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 29 June 2007 - 07:03 PM

Omg, kaj bi dala, da bi mi to tut meli ohmy.gif Samo res, zakaj sploh gradite bazen, če imate TO ? ohmy.gif
  • 0

#42 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 07:06 PM

Ej ful mamo placa. Sej u bistvu se bo bazen polnil s to vodo iz tolmuna. Bom ju3 še poslikala in vam vse nazorno opisala. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#43 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2007 - 07:07 PM

QUOTE(laLa° @ 29. 6. 2007 - 20:03) View Post

Omg, kaj bi dala, da bi mi to tut meli ohmy.gif Samo res, zakaj sploh gradite bazen, če imate TO ? ohmy.gif

Ker je tle tako mrzla voda, da večina folka sploh notr ne upa it, kaj šele da bi se dejansko namakali in plavali. V bazenu pa bo normalno topla voda in se bo dalo lepo namakat in plavat and stuff. Ker tale naravni bazen je resnično freezing cold, ko daš notr nogo, te boli. Sej mi domači smo navajeni, sam večina je tko, da se grejo notr ofrišat na hitr za 15 sekund, pol pa ven. Jaz sem edina budala, ki tam notr res plava po pol ure in več.

QUOTE(Dragica @ 29. 6. 2007 - 20:06) View Post

Sej u bistvu se bo bazen polnil s to vodo iz tolmuna.

Ja, ampak bo voda tam notr stoječa, ne pa pretočna in se bo segrela.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#44 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 June 2007 - 07:08 PM

Jaz se pridem k vam kopat! smile.gif

Sem se navajena v Soči kopat (14-16 stopinj ponavadi), tako da sem utrjena! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#45 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 07:14 PM

Kinky pridi, pa kopalk niti ne rabiš, jst sem itak skos naga, ker tu me živi bog ne vidi. Razn Dileme, ki se skos buni, da kamor koli pridem naga okol skačem. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#46 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 June 2007 - 07:15 PM

Pa kaj ti folk vabiš ko nora, tam je moje zatočišče, kjer je edino mesto, da se skrijem pred oboževalci in zalezovalci vseh sort. Da mi pa nagi folk vabiš tja ... nimam besed, spljoh!! blink.gif

Zdej sam čakam kaj bo napisala. =)

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#47 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 07:19 PM

Tifo bodi!! tongue.gif Pa se pejt rajš slovenšnco učit pa s svinčkitom pisat.
  • 0

#48 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 June 2007 - 07:21 PM

Sej vem kaj bi ti rada, rada bi nedolžne ljudi omrežla s svojim venomer nagim telesom. Ne mislit, da te nisem pogruntala cause you're wrong.
  • 0

#49 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 June 2007 - 07:22 PM

QUOTE(Dragica @ 29. 6. 2007 - 20:14) View Post

Kinky pridi, pa kopalk niti ne rabiš, jst sem itak skos naga, ker tu me živi bog ne vidi. Razn Dileme, ki se skos buni, da kamor koli pridem naga okol skačem. laugh.gif

It's a deal! biggrin.gif

Prinesem čevape in cd-je od Gibonnija! wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#50 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 June 2007 - 07:23 PM

Js bom pa mafine spekla. Pa jaz ne bom naga, vas moram že zdaj razočarat. laugh.gif tongue.gif Kinky, sej ti pa si lahko. oops.gif
  • 0

#51 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 June 2007 - 09:45 PM

Dragica & DiLeMa,
pa vi mate tam pravi raj... ohmy.gif
A jaz lahko pridem naga? oops.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#52 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 09:57 PM

A da bi že prišla naga??? To raje ne, bodo kaki zastoji na cesti laugh.gif Pol pr slapu, pa lahka komot naga okol letaš. wink.gif
  • 0

#53 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 June 2007 - 09:58 PM

Okej, pa pri slapu no. cry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#54 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 June 2007 - 09:58 PM

Lahko nardimo nudistično Lepa-si srečanje v vašem tolmunu tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#55 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 29 June 2007 - 10:06 PM

Ene 2 leti nazaj, smo mel piknik s kolegi, smo vsi nagi nogomet špilal. laugh.gif laugh.gif Res pa je, da je bil že mrak.
  • 0

#56 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 June 2007 - 10:08 PM

Kere umazane perverzije...

• 0

#57 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46019 posts

Posted 30 June 2007 - 11:10 AM

offtopic.gif Prosim, da se vrnete na temo... Bazeni, bazenčki...
  • 0

#58 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 June 2007 - 11:56 AM

Jaz bi mela tako manjšo luštno hiško, zraven pa en bazen, globok ene 3 metre, ponekod 2 in ponekod 1 ( za deco biggrin.gif). Ta bi bil zunaj, notri pa bi mela takega manjšega, ampak seveda tudi uporabnega za plavanje. smile.gif

IPB Image
Takega, z manj ležalniki smile.gif .

• 0
Viens, reste ici!

#59 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 June 2007 - 03:01 PM

^Kok lepo zgleda ohmy.gif .

Me likes:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#60 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 01 July 2007 - 11:46 AM

OMG OMG OMG...brez beseeeeeeed ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users