Potovanja...
Posted 28 July 2005 - 03:59 PM
Drugače pa mene mika Avstralija - pa bo verjetno še dolgo nedosegljiva. Do sedaj sem se imela najbolje v Dominikanski republiki. Tudi v Turčiji ni bilo slabo.
Oktobra pa planiram - ne vem še točno kaj, izbiram med Kubo, pa Rdečim morjem....We'll see.
Posted 14 August 2005 - 11:16 PM
zdj poleti sm mela pa krizarjenje...francija..pac marseille..pol palma de malorca..malaga, ibiza, maroko, barcelona, gibraltar...zdj grem pa se v grcijo cez 2 tedna..
najbolj ql mi je bla ibiza...super mesto...pa gibraltar je tud zanimiv...ful opice v naravnem okolju..kr med njimi se sprehajas...drgac pa itak amsterdam rula..
ful bi pa rada vidla prago...pa itak indijo...
benetke pa niso nrdile vtisa na mene...sicer res da ni bil prvi letni cas...sam glede na to kaj sm prcakvala...ni blo glih wow....bom poskusla se enkart, da popravjo vtis...sam zdj pa v pravem letnem casu:)
Posted 15 August 2005 - 10:45 AM

aja pa na mauritius smo letel iz nemčije..u bistvu bi lahko štela da sm bla tut tam čeprou razen letališča pa ceste nism nč vidla

Posted 15 August 2005 - 12:21 PM
Sonchika, tuki se pa ne bi bolj mogla strinjat s tabo. Obozujem Anglijo poleti - dalec naljubsi mi je Merseyside z Liverpoolom, Southportom, Blackpoolom, zakon pa stadion Old Trafford v Manchestru. Dve leti nazaj, ko je bilo tu fullll vroce, sem jo enostavno ucvrla gor za dva tedna na pocitinice in je bilo the best off. sploh ker sem bila nedosegljiva vsem

Posted 28 September 2005 - 11:23 AM

by:LiLLaNaB
Posted 28 September 2005 - 12:15 PM
Posted 28 September 2005 - 06:57 PM

Posted 03 October 2005 - 04:29 PM

Posted 03 October 2005 - 05:16 PM

Posted 03 October 2005 - 08:28 PM

Letošnje poletje sem hotel izkoristit žlahto v Nemčiji za kak temeljit dopust ... pa so razne stvari prišle vmes ... na obeh straneh. Hmm ... to me spomne, da imam še ves dopust na voljo

Posted 13 October 2005 - 11:59 AM
Jz vem, da bi definitivno izbrala Kubo.

V prihodnosti pa nameravam it (če bo le možno) na Kubo, Tajsko, Boro Boro, južno ameriko, Avstralijo, Indijo pa mogoče še kakšen eksotičen kraj. Apetiti so veliki, upam samo, da jih bom lahko uresničila.
Posted 01 November 2005 - 04:52 PM
Posted 01 November 2005 - 05:22 PM
Posted 01 November 2005 - 07:28 PM

Posted 01 November 2005 - 09:54 PM
zagotovo pa grem k bom velika 8) v Egipt :farao:
Posted 04 November 2005 - 09:47 AM

čeprov js fuuuuuuuuuuuul se rada šetam po tujini!!!!!
če bi mela dost dnarjabi šla pa okol sveta ene 10x pa vsakič po drugi poti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 17 December 2005 - 10:20 PM
- Hrvaškem - Tam sem bila največkrat in to na morju. Bila sem v Biogradu (enih 5x), Vodicah in Vrsarju. Ob vsakem obisku je bilo drugače, največkrat je bilo vredu, ampak vmes se najde tudi kakšna slaba izkušnja ko smo izkusili kaj pomeni biti Slovenec na Hrvaškem (npr. na pijači nas sploh niso opazili in so postregli vse druge tuje goste prej kot nas in podobne).
- Bolgariji - Bila sem v Varni, na obali Črnega morja. Bilo je ful fajn.

- Grčiji - Bila sem na Rodosu. Tam sem bila na maturantskem izletu in bilo je super. Ful je bilo zabave. Morje je bilo ful lepo - nebeško modro. Ful lepo.

- Italiji - Tudi tam sem bila že večkrat. Bila sem v Trstu (na shoppingu, ko sem bila mlajša), Benetkah (na zaključnem izletu v 8.razredu), Riminiju (na ekskurziji v srednji šoli). V Italiji so mi najbolj ostali v spominu hoteli z tuši kar iz sten. Sicer pa so Benetke ful lepe ampak v njih je preveč turistov, pa še takrat ko sem bila jaz je smrdelo.

- Madžarskem - Bila sem v Budimpešti nekje pred novim letom in bilo je ful lepo. Ful lepo okrašeno in tudi zelo mrzlo. Ful me je presenetla velikost same Budimpešte in Donave, ker do takrat še nisem bila v tako velikem mestu in tudi tako velike reke nisem videla.

- Avstriji - Bolj ali manj so bile to šolske ekskurzije na Koroško ali pa shopping ekskurzije s starši v Graz.

Ful bi pa šla v Tunizijio, Egipt, Avstralijo, Indijo (videt Taj Mahal

Posted 23 January 2006 - 05:32 PM
Posted 01 March 2006 - 08:42 PM
portugalska,andora,monaco,grčija,anglija,nemčija,estonija,tunizija,turčija,malta,kanada
in v mislih imam še veliko potovanj, za letos je poleti en mesec španije v planu za prvi maj grčija, vmes še bom skočla v budimpešto na koncert robbija williamsa in to je to .
lp
Posted 01 April 2006 - 03:59 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users