Jump to content

Photo

Kajenje

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Poll: KAdilec/kadilka (137 member(s) have cast votes)

1. da (32 votes [23.36%])

Percentage of vote: 23.36%

2. ne (105 votes [76.64%])

Percentage of vote: 76.64%

Vote Guests cannot vote

#41 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 16 January 2006 - 07:55 PM

Aja, zraven tega ima še alkohol vrsto pozitivnih učinkov:
1.postaneš bolj družaben,
2.sam sebi si veliko bolj zabaven kot običajno,
3.ni ti mar kaj si drugi mislijo o tebi,
4.več si upaš,
5. in še in še bi lahko naštevala biggrin.gif biggrin.gif

upam, da me ne bo kdo resno vzel rolleyes.gif
  • 0

#42 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 January 2006 - 07:56 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)

Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje. biggrin.gif

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.

Kak se midve zastopva. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#43 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 16 January 2006 - 08:00 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)

Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje. biggrin.gif

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.

O, skorajda moje besede! biggrin.gif

*in si pravkar nažgala cigareto*
  • 0

#44 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 16 January 2006 - 10:22 PM

sem kadila, pol spet ne, zdaj spet kadim... v glavnem pa je pri meni isto kot pri Dilemi, se lahko kar podpišem pod njen post wink.gif
  • 0

#45 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 16 January 2006 - 11:40 PM

Joj, ste me napadle! biggrin.gif

Dilema, ne se razburjat, saj nisem nič slabega misla. Pa ne napadam nobenga. Saj nisem rekla, da ne pijem alkohola, saj ga (četudi ko sm bila mlajša sm ga malo več biggrin.gif ), samo pač ponavadi ne veliko. In ne vsak vikend. Pa kljub temu preplešem cele noči. 8)

Jenna, ne mislim, da so samo to edine možne posledice - zna se zgodit tudi, da se daš dol s totalno 'ugly' tipom, uprizoriš vsem navzočim zastonj striptiz kar na šanku in se nazadnje zbudiš na urgenci s cevko v ustih. twisted.gif
  • 0

#46 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 January 2006 - 11:45 PM

QUOTE(Michelle)
Jenna, ne mislim, da so samo to edine možne posledice - zna se zgodit tudi, da se daš dol s totalno 'ugly' tipom, uprizoriš vsem navzočim zastonj striptiz kar na šanku in se nazadnje zbudiš na urgenci s cevko v ustih. twisted.gif

Ja, to se strinjam. biggrin.gif Kajpada moraš imet neko mejo. Nekaterim je npr. alkohol samo izgovor, da počnejo razne primitivne reči (pa so najbrž popolnoma trezni..... to je tako, ko ene bejbe samo povohajo kozarec, pa so že koma vlite :clown: ). Samo ti si to tako rekla, kot da je to edini rezultat, če bi kaj spila. No, sedaj si dodala še par drugih ekstremnih primerov. biggrin.gif
In nismo te napadle (no, vsaj jaz ne biggrin.gif ), samo diskutiramo, a ne. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#47 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 January 2006 - 11:10 AM

QUOTE(Michelle)
zna se zgodit tudi, da se daš dol s totalno 'ugly' tipom, uprizoriš vsem navzočim zastonj striptiz kar na šanku in se nazadnje zbudiš na urgenci s cevko v ustih

Michelle samo tole ti bom rekla ... nehi gledat tolk Hollywoodskih filmov, no. biggrin.gif Aja pa nisem se razburjala v svojem postu, samo tvoj pogled na zadeve se mi zdi malo hecen ... ne vem zakaj bi moral folk ki pije alkohol potem nujno delat bedarije in se sramotit. To delajo tisti, ki nimajo toliko soli v glavi, da bi se znali kontrolirat.

Je res kot je rekla Jenna, da nekateri izrabljajo alko zato, da si potem več upajo, so bolj odprti in komunativni in tko naprej, ampak ni pa to zdej nujno ... nekateri smo že po naravi več kot dovolj komunikativni in se znamo tud trezni dobro met. biggrin.gif Če pa kljub temu kdaj spiješ kej alkoholnega še pa ne pomeni, da se potem nastavljaš naokoli in cel večer kozlaš ... ne vem no, jaz nimam takih izkušenj, očitno jih pa ti imaš. biggrin.gif

Sej valjda se vsak vikend da videt kak folk, ki komaj hodi tam po ulici in je tak, kot da ga je vlak povozil ... ampak ni pa vse črno belo in nis(m)o vsi taki ... to je vse, kar sm hotla povedat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#48 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32304 posts

Posted 17 January 2006 - 11:24 AM

Kaj dela alkohol v temi kajenje?

No, jst kadim, če sem kje zunej, zdej, ko sem pa doma, pa tud po 2 tedna ali več ne prižgem cigareta in mi nič ne manjka.
Če bom šla pa na kavo, mi bo pa zihr zapasalo in ga bom.
  • 0

#49 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 January 2006 - 01:48 PM

QUOTE(DiLeMa)

Michelle samo tole ti bom rekla ... nehi gledat tolk Hollywoodskih filmov, no. biggrin.gif

Dilema, ne tak resno vzet, se malo hecamo, moj zadnji post pa je bil provokacija na Jennino...provokacijo. biggrin.gif

QUOTE(DiLeMa)
Aja pa nisem se razburjala v svojem postu, samo tvoj pogled na zadeve se mi zdi malo hecen ... ne vem zakaj bi moral folk ki pije alkohol potem nujno delat bedarije in se sramotit. To delajo tisti, ki nimajo toliko soli v glavi, da bi se znali kontrolirat.

Saj moj pogled na zadeve ni čisto tak kot si ga razlagaš ti in ne mečem vseh v isti koš. Sem pač napisala, da mi ni do tega, da bi celo noč kozlala. Verjetno tudi tebi ni. In to je pravzaprav vse, kar sem napisala. biggrin.gif

QUOTE(DiLeMa)
nekateri smo že po naravi več kot dovolj komunikativni in se znamo tud trezni dobro met. biggrin.gif

To mi je pa malo hecno . mam fling, kot da se ti zagovarjaš, ker pač piješ alko - zdaj tu mi razlagaš, da se znaš tud brez njega dobro met, prej nekje si napisala, da piješ samo kvalitetno vino, itd. biggrin.gif

QUOTE(DiLeMa)
Če pa kljub temu kdaj spiješ kej alkoholnega še pa ne pomeni, da se potem nastavljaš naokoli in cel večer kozlaš ... ne vem no, jaz nimam takih izkušenj, očitno jih pa ti imaš. biggrin.gif

Ja, jih mam. Ti jih pa verjetno nimaš, ha? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#50 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 January 2006 - 01:51 PM

Ne, nisem se zagovarjala ... nasploh nimam te navade, sem bolj jebivetrske navade in mi je kaj malo mar kaj si folk misli.

Hotela sem samo rečt, da mi gre na živce folk, ki pravi da alkohol pijejo samo tisti, ki se ne znajo zabavat ... to mi je taka ena lame fora, ki se je poslužuje kakšen zamorjen folk s predsodki.

Ja, imam izkušnje tudi z bruhanjem še iz mlajših let (pa ne cel večer biggrin.gif) ko sem se začela srečevat z alkoholom in nisem vedela, do kje lahko grem. Pomoje imam marsikdo te izkušnje, ki pa ga potem pripeljejo do tega, da alkohola ne izrabljajo in znajo v njem občasno uživat. Nimam pa izkušenj z nastavljanjem slinastim tipov v alkoholiziranem stanju.

Aja pa kar se tiče tistega kvalitetnega vina, ki si ga omenila ... s tem se hotela povedat, da obstaja neka razlika ... poznamo nažiranje (kot temu jst rečem) ko folk spije vse kar vsebuje alkohol in sploh ne gleda kaj tanka, samo da bi se ga čimprej nalil, je pa potem tudi folk, ki pije alkohol ker mu je všeč odličen okus, ker v tem uživa in tak vsekakor ne bo srebal Mercatorjevega vina za 150 tolarjev.

No, zdej sva pa res že zašli s teme ... gremo nazaj h kajenju! wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#51 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 January 2006 - 02:00 PM

QUOTE(Jenna)
Jaz razumem, da nekoga v restavraciji motijo kadilci - čeprav se lahko umakne v prostor za nekadilce, tak da v bistvu tu ni problema.
Mene pa seveda noben ne razume, ker me blazno moti dejstvo, da pridejo v restavracijo mamce z nekulturnimi in asocializiranimi froci, ki pljuvajo, rigajo in smrkajo in hodijo od mize do mize in potem se jim moraš na silo hihitati, kako so luštni in oh in sploh... ker če se ne (ker bi namreč rad imel mir in se zavedaš, da nisi prišel v vrtec), izpadeš ljudomrznež in čudak. Starši jih pa marljivo ignorirajo. Saj froci sicer niso nič krivi, če se obnašajo kot nekulturni in podivjani pavijani. So samo odraz staršev.
Hočem povedat, da se skos govori samo o kadilcih, kako so moteči, sploh v restavraciji. Ampak pred njimi/nami se vsaj da umakniti. Pred dotično nadlogo pač ne... Vse ima pač svoje mesto.

ko sem tole brala, sem se vprašala, če sem sama to napisala!!!! FUL SE STRINJAM!!!!!!
  • 0

#52 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 January 2006 - 03:30 PM

QUOTE(DiLeMa)

Hotela sem samo rečt, da mi gre na živce folk, ki pravi da alkohol pijejo samo tisti, ki se ne znajo zabavat ... to mi je taka ena lame fora, ki se je poslužuje kakšen zamorjen folk s predsodki.

Men pa najedajo tisti, ki označijo ljudi, ki ne pijejo alkohola (jaz se ne štejem med njih) za zamorjen folk z goro predsodkov.
  • 0

#53 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 17 January 2006 - 04:21 PM

QUOTE(Michelle)

Men pa najedajo tisti, ki označijo ljudi, ki ne pijejo alkohola (jaz se ne štejem med njih) za zamorjen folk z goro presodkov.

Jap, to meni tudi gre ful na živce.... evil.gif ....Če ne piješ, pač ne piješ rolleyes.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#54 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 January 2006 - 06:04 PM

QUOTE(cedevita)
QUOTE(Michelle)

Men pa najedajo tisti, ki označijo ljudi, ki ne pijejo alkohola (jaz se ne štejem med njih) za zamorjen folk z goro presodkov.

Jap, to meni tudi gre ful na živce.... evil.gif ....Če ne piješ, pač ne piješ rolleyes.gif

Meni to tudi gre na živce in absolutno tega ne prakticiram, vendar! Marsikdaj imajo pošteno prav. Tisti, ki ne pijejo, precej bolj pogostokrat obsojajo tiste, ki pijejo in potencirajo vse skupaj - vse po vrsti mečejo v isti koš s tistimi, ki se ga res nasekajo do daske in nasploh imajo predsodke - da pa tisti, ki pijejo, morajo absolutno bit totalni nesamozavestni luzerji, ki se ne znajo zabavat brez alkohola (in poglej nas, kako smo zreli, ki smo tega sposobni), itd. Predvsem nekak pozabljajo na tiste, ki npr. uživajo ob nekaj deci dobrega vina, ob nekaj gintonikih oz. tiste, ki imajo v glavi pošlihtano, koliko je primerno, da popijejo. In da pijejo zato, ker jim paše, ker npr. znajo cenit dobro vino, ne pa zato, da bodo vsi naliti doživljali svojih pet minut.
  • 0

#55 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 January 2006 - 06:14 PM

QUOTE(Michelle)
QUOTE(DiLeMa)

Men pa najedajo tisti, ki označijo ljudi, ki ne pijejo alkohola (jaz se ne štejem med njih) za zamorjen folk z goro predsodkov.

Ja, se popolnoma strinjam ... sicer pa sama tega nikol nisem rekla ni NIKOGAR ne silim, da mora pit v moji družbi ... se ne spotikam ob folk, dokler oni mene pustijo pri miru.

Se pa spet zelo strinjam z Jenninim postom.
  • 0

#56 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 17 January 2006 - 06:43 PM

To se meni zdaj nekak tak sliši: torej lahko piješ, če veš kje je meja dobrega okusa, vkolikor pa se ga nažlempaš ko krava, je obsojanje dovoljeno?? Roko na srce, mislim da vsak vsaj enkrat izkusi tako pijanost, vsaj na začetku pivske kariere rolleyes.gif
  • 0

#57 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 January 2006 - 06:51 PM

QUOTE(Blondi)
To se meni zdaj nekak tak sliši: torej lahko piješ, če veš kje je meja dobrega okusa, vkolikor pa se ga nažlempaš ko krava, je obsojanje dovoljeno?? Roko na srce, mislim da vsak vsaj enkrat izkusi tako pijanost, vsaj na začetku pivske kariere rolleyes.gif

Ne. Ampak če se ga redno nasekaš (ali pa KAO nasekaš - to je sploh popularno zadnje čase, se mi zdi) in ogabno doživljaš svojih 5 minut vsakič..... si čez nekaj časa skozi to prakticiranje eden tistih, ki ne more brez pijančevskih vikendaških skušenj (eno je, če se ti tu pa tam 'ponesreči' (skoraj vsi smo že imeli tovrstne momente, hehe), nič hudega..... če pa se ti to redno dogaja, pa že postane malo nadležno za vse ostale prisotne, za katere se s tem tudi nekak konča dobra zabava, ker morajo v večini primerov pač kolegialno ujčkat tistega, ki je ulit kot krava, da ne bi počel neumnosti), pa ja - takšnega pa resda že malo obsojaš. Čeprav ne vem, če je obsojanje ravno ta prava beseda.
  • 0

#58 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 January 2006 - 06:56 PM

Ja, Blondi ... se strinjam s tabo. Na splošno ne obsojam folka ker me ne zanima kaj delajo, me tudi ne moti če vidim v lokalu kake koma pijane skozlane osebke, dokler mi dajo mir. biggrin.gif

Gre pač za to, da mi gre na živce folk, ki na vsak način obsoja pitje alkohola in iščejo samo neke slabe strani tega. Alkohol je slab toliko, kot ga človek zlorabi ... in ni rečeno, da je vsak, ki pije alkohol tudi alkoholik in se vesi po folku in dela norca iz samega sebe ... meni se zdi to ful omejeno razmišljanje. Je pa res, da nisem rada v družbi tistih, ki jim je višek večera to, da se skozlajo na veceju ... lahko si opit, ni mi pa kul da si usut do te mere, da ne moreš stat. In če se to kr naprej ponavlja, je zadeva, kot je že Jenna rekla, lahko zelo nadležna.

Je pa res, da se bla tud že sama ful koma, pred leti ko sem začela ven hodit in se spoznavat s temi zadevami, sem bla še ful zelena in res nism vedla kolk lahko spijem, da bo še vedno kul ... tega se pač naučiš sčasoma. Sem kdaj bla cela boga in sem tud kdaj bruhala, sem pač dala to čez in niti najmanj mi ni žal ... sm delala že 100X hujše kozlarije. Kar pa ne pomeni, da sem se vesla po folku in se nastavljala ter sramotila ... sm dala to začetniško pijansko zagretost skozi z dobrimi kolegi, tolk smo se presmejal in fajn mel, vsi smo bli na istem in še zdej mi je kul kdaj pomislit na to ... mi ni nič žal.

Pa se nimam zarad tega za slabga človeka, vrednega obsojanja. rolleyes.gif
  • 0

#59 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 January 2006 - 07:24 PM

Dilema, saj to kar si zgoraj opisala da verjetno skoz okoli 90% mladih, pa te večina za to ne bo obsojala.

Se strinjam z vsem tem, kar sta napisali Jenna in Dilema, malo me pa moti to deljenje na tiste, ki pijejo in tiste, ki ne pijejo. Ker po mojem to deljenje ne obstaja, ker je takega folka, ki res čisto nič ne spije verjetno zelo zelo malo, medtem ko tiste, ki pijejo ne moremo strpat vse v en koš (kot smo že družno ugotovili biggrin.gif ).

Mene nasplošno moti kakršnokoli posploševanje, na kateremkoli področju. Kadar sama spijem kaj alkoholnega, je to izključno zaradi tega, ker se mi pač zlušta. In kot sem že v svojem prvem postu povedla, mi gre blazno na jetra folk, ki me sili, naj pijem, pa četudi gre samo za eno pijačo. Meni se je pač to zgodilo že ful dostikrat in se mi v petek zvečer ne ljubi razglabljat o taki neumnosti, kot je to, kdo kaj pije.

Zadnjič npr. smo imeli zaključek v enem mestu, ki je od mojega kraja oddaljeno 30 km in sem pač mogla it z avtom. Najprej so me določeni osebki cel večer gnjavli z nekimi (ogabnimi) žganimi pijačami, na koncu pa sem bila jaz ena redkih na plesišču, medtem ko so oni še vedno pili 'za pogum'. Meni je pač to bedno. ermm.gif
  • 0

#60 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 January 2006 - 07:34 PM

Ja, sej te kapiram Michelle ... verjamem, da zna bit ful bedno. rolleyes.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users