A vidiš, da te znam poslušat. Škoda, ker nisem posebej poudarila, da si ta podatek pozabila zapisat.
Ubila fanta, ga skuhala in servirala za večerjo
Posted 18 January 2007 - 07:59 PM
A vidiš, da te znam poslušat. Škoda, ker nisem posebej poudarila, da si ta podatek pozabila zapisat.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 January 2007 - 08:01 PM
Posted 18 January 2007 - 10:25 PM
Bed no. Se je čist opravičeno zadnč ena teta na busu jezila, da sploh nismo več nikjer varni. pa ne mislim zdej, da na nas od vsepovsod prežijo nore, psihopatske in bolne oči, ampak dejstvo je, da se take stvari dogajajo in da je pač potrebno bit bolj previden.
Posted 19 January 2007 - 05:28 PM
Ta grofica je bla res nutcase, totalno freeky. Boge mlade punce, ki so umirale zarad te psice blesave.
To je že tako staro, da je za nekatere že romantika (kri in mladost, kruto izživljanje, ki meji na erotiko). Človeški jezik in blebetanje ne pozna meja, verjetno je veliko stvari izmišljenih (kot v primeru Vlada Tepeša). Sicer pa je "psica" dobila svoje: do smrti je bila zaprta v svoji sobi (ker je bila v sorodstveni vezi s kraljevo družino se je rešila smrtne kazni), okna in vrata so ji zazidali, pustili so le režo, skozi katero je dobivala hrano (jst bi ji pustila še ogledal, če bi imela mal svetlobe, da bi krava videla kolk je grda in kako se stara!
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 19 January 2007 - 10:21 PM
To je že tako staro, da je za nekatere že romantika (kri in mladost, kruto izživljanje, ki meji na erotiko). Človeški jezik in blebetanje ne pozna meja, verjetno je veliko stvari izmišljenih (kot v primeru Vlada Tepeša). Sicer pa je "psica" dobila svoje: do smrti je bila zaprta v svoji sobi (ker je bila v sorodstveni vezi s kraljevo družino se je rešila smrtne kazni), okna in vrata so ji zazidali, pustili so le režo, skozi katero je dobivala hrano (jst bi ji pustila še ogledal, če bi imela mal svetlobe, da bi krava videla kolk je grda in kako se stara!
Kak ti to mislš izmišljenih v primeru Vlada Tepeša ali tko imernovanega Drakule?????
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 20 January 2007 - 11:07 AM
Posted 20 January 2007 - 11:08 AM
Mimogrede: se kdo spomni filma Ocvrti zeleni paradižniki? Tam so tud enega , potem ko ga je črnka s ponvijo po glavi, razkosali in preiskovalcu ponudili na pikniku in ta je rekel, da boljšega mesa še nikoli ni jedel.
Tega se pa iz filma ne spomnim!
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 20 January 2007 - 07:11 PM
Kak ti to mislš izmišljenih v primeru Vlada Tepeša ali tko imernovanega Drakule?????
Recimo to. Več časa kot v Transilvaniji je preživel v Vlaški nižini. Ogromno takih stvari je, ki jih je Bram Stocker malce po svoje priredil in so po takem zgodovinsko netočne.
Posted 20 January 2007 - 07:52 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 20 January 2007 - 08:04 PM
Sicer pa ko presojamo dejanja Vlada Tepeša in Elizabethe Bathory moramo imeti v mislih, da sta živela v popolnoma drugačnem času, v času, ko življenje ni bilo vrednota. Bilo je kaj malo vredno. Vlad npr. je bil kot otrok kot talec poslan k Turkom, kjer najverjetneje niso z njim ravnali v rokavicah.
Posted 20 January 2007 - 08:57 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 22 January 2007 - 03:35 PM
sestavine:
500g mleteja človeškega mesa
sol
poper
kumina
drobnjak
zelena
petršilj
in še nekaj začinb
meso začiniš, oblikuješ krogljice in čevapčiče, malce popečeš, zaliješ z vodo in počakaš da izhlapi, da dobiš omako.
DOBR TEK
(sej se sam hecam, da ne bo katera mislila da sem ljudožerka)
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.
Posted 22 January 2007 - 04:59 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 23 January 2007 - 09:27 PM
I know you, baby!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users