midva sva na začetku najinih podvigov z avtom vedno zahajala na isti plac zakoten. kar nekaj časa sva že zahajala tam pa kr naenkrat se je sredi poti do najinega placa znašel mini otroški kamjon. sprva se nisva sekirala in sva ga nežno odstranila in zapeljala na našo pozicijo. vse skupaj je ratalo čudaško, ko se je kamjončič pojavu tam še drugič. po nekaj mesecih sva ugotovila, da so tam začeli nekaj zidat in kar je še hujše, da se na najin ljubi plac zelo čudovito vidi iz glavne ceste in bolnice.

enkrat (na drugem placu) sva tudi veselo v akciji pa sredi noči prileze en tip v modri delovni tuti in začne brisat po šipi od avta. midva sva bla samo uno wtf. potem sva se po hitrem postopku spokala in fantina se je (iz meni še vedno neznanega vzroka) z avtom ustavu tik pred tipom. uni pa je samo bulu v nas kot neka prizadeta pošast.
najbolj boleča in grozna izmed vseh nezgod je bila sledeča... s fantom seksava in sva bla v pozi ko mam jaz noge na njegovih ramah (oz. skoraj na svojih joškah) in ležim na hrbtu. on se je šol uno foro, ko ga vzame do konca vn in hitro nabije nazaj vame. v vsem navalu je dragi zgrešil odprtino in mi celega nabil v ritno lukno. jaz sem misnla, da bom crknla od bolečine. v trenutko so se mi ulile solze tip me je začel tolažit in se opravičevat... ampak čudežno ni bilo nič krvi.
enkrat se sredi gozdiča spraviva k delu in fantina se usede na neko podrto drevo jaz pa mu ga veselo obdelujem z usti in rokami. nakar opazim, da ima vso rit, mednožje in noge polno mravelj. po hitem postopku sva z akcijo zaključila in ga čistla mravelj.
pol pa itak redno prihaja do raznih neprijetnosti v smislu mame, ki vabi na čaj, ki ne trka preden vstopi, ki se čudi zakaj so vrata zaklenjena in hoče nujno v sobo, ki sprašuje od kje so prišli fleki na poslo. mislim kot da ji ni jasno! najbol bedno je, ko me kdo kliče na hišni telefon in potem mama čaka z njim pred vrati...
če se mi še kaj zgodi pa dopišem
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!