Jump to content

Photo

Nič Jasno

• This topic is locked This topic is locked
79 replies to this topic

#41 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 December 2005 - 08:56 PM

Damjan, samo na nekaj bi te še opozorila ... nikoli se ne odjavljam iz foruma oz. imam vedno avtomatsko prijavo, danes ko sem prišla gor pa sem bila odjavljena, pa ne vem kako je to mogoče, ker ni v tem času nihče uporabljal računalnika.

Sicer ni panike, ampak samo povem, ker gre mogoče za kakšno varnostno napako ... zihr je zihr! oops.gif wink.gif

Aja pa še to ... ko sem se prijavila, niso bile nobene teme označene z oranžnim (kao neprebrano) ampak v bistvu je bilo pa ful takih postov, ki jih še nisem prebrala. Malo sem zmedena. blink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#42 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 December 2005 - 02:25 AM

QUOTE(mishka)
ja men se je tudi danes ali včeraj to zgodilo, da mi je napisal, da imam kao novo sporočilo, pol pridem pa na forum pa nič. A se kdo javi za potencialnega kandidata? biggrin.gif

jz laugh.gif
pa jenni jih tud pošiljam že cel tedn se mi zid,je že kr mal tečno.... biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#43 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2005 - 02:35 AM

.

Ja, rea..... niti enega nisem dobila. Samo tistega, ko si me vprašala, če sem dobila zsje. biggrin.gif:(evil.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#44 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 December 2005 - 07:15 AM

Meni se dogaja isto kot Dilemi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#45 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2005 - 10:20 AM

Jaz sem password zdej menjala, ker me je malo strah, da bi bilo kej ... ehh ne vem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#46 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 13 December 2005 - 10:26 AM

DiLeMa: Kaj si prebrala in kaj ne se ne zapisuje na forumu, ampak na tvojem PC-ju v obliki piškotkov. Možno je, da si izbrisala piškotek, ali pa je postal neveljaven zaradi n razloga. Po simptomih sodeč ni panike!

Gesla pa le pridno menjajte, pa ne samo na forumih ;)

lp
Damjan
  • 0

#47 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2005 - 10:26 AM

Hvala, Damjan ... sem si oddahnila. oops.gif
  • 0

#48 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 December 2005 - 11:03 AM

QUOTE(Damjan)
DiLeMa: Kaj si prebrala in kaj ne se ne zapisuje na forumu, ampak na tvojem PC-ju v obliki piškotkov. Možno je, da si izbrisala piškotek, ali pa je postal neveljaven zaradi n razloga. Po simptomih sodeč ni panike!

Gesla pa le pridno menjajte, pa ne samo na forumih ;)

lp
Damjan

a res je treba gesla menjati?
  • 0

#49 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 13 December 2005 - 11:07 AM

Ne škodi? biggrin.gif Lepa praksa ...
  • 0

#50 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 13 December 2005 - 11:23 AM

QUOTE(sajk)
Ne škodi? biggrin.gif Lepa praksa ...

zakaj,no? oops.gif biggrin.gif
  • 0

#51 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 13 December 2005 - 11:27 AM

Gesla so minljiva in hitro pokvarljiva roba, saj ponavadi zadnji izveš, da je bilo tvoje geslo kompromitirano in ti je morda nekdo že naredil škodo.

Najslabše je imeti za vse stvari eno samcato geslo. Dobra praksa je imeti nekaj gesel, ki jih imate za različne nivoje zahtevane varnosti. Zagotovo boste najbolje pazili na PIN številke bančnih kartic, telefona, e-bančništva ...

Je pa res da preveč paranoje tudi škodi, vseeno si zamenjujte gesla redno. Kako redno, pa presodite sami.

lp
Damjan
  • 0

#52 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 13 December 2005 - 11:56 AM

QUOTE(Damjan)
Kako redno, pa presodite sami.

Tako redno, da pol že sam več ne veš, kje uporabiš katero geslo iz katerega leta ... to se je meni že parkrat zgodilo ... POL JE ŠELE PROBLEM evil.gif ermm.gif

Dokler nimam kaj bolj pomembnih stvari (TRR je vedno prazen, na e-mailih pa nikoli nič pametnega oz. pomembnega) ... bom imela kar ene 3 različna gesla. Te si vsaj zapomnim.
Že tako mi PIN na bančnih karticah menjajo na letni bazi ... pa kolikor kartic imam, še dobro da večkrat ne padam v zadrege ko ti še 3. ne uspe pravega vtipkat. ermm.gif ermm.gif ermm.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#53 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 December 2005 - 01:56 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(mishka)
ja men se je tudi danes ali včeraj to zgodilo, da mi je napisal, da imam kao novo sporočilo, pol pridem pa na forum pa nič. A se kdo javi za potencialnega kandidata? biggrin.gif

jz laugh.gif
pa jenni jih tud pošiljam že cel tedn se mi zid,je že kr mal tečno.... biggrin.gif

Hihi biggrin.gif A mi ga pošlješ še 1x?
  • 0

#54 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 13 December 2005 - 11:57 PM

QUOTE(mishka)
QUOTE(rea)
QUOTE(mishka)

jz laugh.gif

Hihi biggrin.gif A mi ga pošlješ še 1x?

ja biggrin.gif
  • 0

#55 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2005 - 01:48 PM

Spet dobila na mejl sporočilo, da sem dobila nov ZS potem pa nič.
  • 0

#56 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 December 2005 - 02:10 PM

En te heca. Manijak. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#57 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2005 - 02:11 PM

No pa sej niti ni tako hudo ... me ne bo kap zaradi tega. wink.gif
  • 0

#58 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 December 2005 - 04:02 PM

.
Očitno je tudi meni en manijak za petami. evil.gif
rea, če si mi kaj hotla sporočit..... nič nisem dobla. AGAIN.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#59 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 15 December 2005 - 05:00 PM

QUOTE(DiLeMa)
Spet dobila na mejl sporočilo, da sem dobila nov ZS potem pa nič.

joj spet morm še 1krat dilemci pa jenni pisat mad.gif
jojojojo biggrin.gif
sm že napisala!!!
  • 0

#60 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 15 December 2005 - 06:10 PM

Evo jz tudi danes dobila obvestilo, da me čaka novo zs, pridem na forum... in nič.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users