Ljubezen na daljavo ?
Posted 06 November 2006 - 08:04 PM

WINK (fake one)

Posted 06 November 2006 - 09:27 PM

Jaz samo aplaudiram takšnim, kot si ti... da mam kaj prebavljivega za brat še sploh.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 November 2006 - 10:52 PM

Sicer pa hvala bogu da nisem edina z podobnim mišljenjem

WINK (fake one)

Posted 07 November 2006 - 01:01 AM

Posted 07 November 2006 - 11:45 AM

No, meni se zdi zanimivo, da ima ljubezen res na tisoče obrazov in še več je načinov, kako jo živimo. Posploševanje tule torej res ni na mestu. Bi pa še enkrat poudarila, da moraš stvari doživeti, da lahko potem zatrdiš, da nekaj pač ne deluje, ni izvedljivo itd. Tudi sama - kot sem že zapisala - nikoli prej nisem verjela, da se neka zveza lahko obdrži v takšnih razmerah (razdalja itd.). Če bi bili samo razumska bitja, potem bi bilo morda marsikaj lažje, hkrati pa ekstremno dolgočasno.

Posted 07 November 2006 - 02:33 PM
WINK (fake one)

Posted 07 November 2006 - 02:41 PM
Mah, bom raje tiho.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2006 - 02:48 PM
WINK (fake one)

Posted 07 November 2006 - 03:12 PM
Ah ja dolgočasno razumsko mišljenje-saj nisem tako razumska-se hudo prepuščam čustvom in moja nagnjena zahtevajo potrditve-all the time tako da..
Bluberry, calm down.

Sicer me pa veseli, da si vsak upa povedati, kar si misli o določeni temi. Če so pa zraven še konkretne (življenjske) izkušnje, pa še toliko bolje.

Posted 07 November 2006 - 04:03 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 November 2006 - 04:23 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 November 2006 - 05:19 PM

Ljubezen je pač človeški nagon in se ji lahko upiraš pa bo narava svoje naredila tako da vsem srečnim zaljubljencem želim da bi bli happy-samo ne smeš pa bit preveč v oblakih,zato sem napeljala na to ,ker če je nekdo daleč je še toliko bolj vse sanjsko-ustvariš si osebno podobo po svojih željah in to ni kul,razen če nekoga že od prej dobro poznaš.
Špela thanx

WINK (fake one)

Posted 07 November 2006 - 05:27 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 November 2006 - 05:31 PM
WINK (fake one)

Posted 07 November 2006 - 05:35 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2006 - 05:37 PM

Posted 07 November 2006 - 08:02 PM
Sam resnica je zelo relativna zadeva.

Kako zelo tole drži.
Posted 09 November 2006 - 11:37 AM
to pa je meni že malo sick, da bo tak lezel za njo

Očitno, še nisi doživela ljubezni, ko se lahko nekomu predaš brez občutka požrtvovalnosti.....ko si nekomu povsem zvest fizično in spiritualno in lahko po parih mesecih človeku gledaš v oči ter imaš občutek, da je bila vsa tvoja življenjska pot dovršena s tem, da si ga našel, da ga ljubiš z vesem svojim bitjem in da on ljubi tebe!!!!
Tisti, ki so to našli v življenju bodo razumeli moje besede...tisti, ki ne, ne....

LJUBEZEN ZMORE VSAKO OVIRO

[/quote]

Še pred devetimi msesci sem imelo to reklo za neuresničljivo...prev tako svoje sanje....

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 09 November 2006 - 12:12 PM
ne boma tak tipičen stickedtogether pocukran parček
Stuck together.
Posted 09 November 2006 - 12:33 PM

Stick3* tiščati, biti poln (česa) ... (pri)lepiti se; zalepiti, oprijeti se, prijemati se, ostajati, vztrajati se, držati se česa, ostati zvest.
Nikakor ne 'stuck together'. To bi pomenlo da sma obtičala skupaj, pa bolj v negativnem smislu, kot, zatakniti se pri nekom, da ne morš it naprej.
Stick together; tk ko pr pusiket dols;
Nobody gonna love me better, I'm gon' stick wit u forever.
Nobody gonna take me higher, I'm gon' stick wit u..
You know how to appreciate me, I'm gon' stick wit u my baby!
Nobody ever made me feel this way, I'mma stick wit u.
(ja, sej vem, sam za primerjavo sem dala, ni lih ena a besedilo

Stick together; tk ko pr kakih frišnih parčkih, ko je vse tk pocukrano, se nonstop lupčamo&objemamo& smo že kr mal tečni s tem. V takem smislu.
Ok? Sam da razjasnim

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users